.....ets un....

..........rajat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

......tú ja saps qui ets :-O

4 Comments:

  1. Anònim said...
    No sóc un rajat, però amb rotllo sà, m'agrada provar-ho quasi tot.
    Tinc por de vegades, no acustumo a plorar i ningú m'ha regalat res a la vida (amb 13 anys treballava i estudiava).
    El secret de tot està amb la paraula: AMOR. D'aquesta paraula s'en deriva piramidalment tot en aquesta vida.
    Jo Mateixa said...
    Lo de rajat era de bon rotllet eh, no t'emenfadis tú ara :-(

    Por de que?, per que?, jo de vegades també tinc por, una por que crec, m'ès necessària per adonar-me de que sóc humanà, tinc defectes i la resta de gent del meu voltant també. Jo sóc com sóc (alta, rubia y con los ojos azules, no te fastidia) i amb 16 anys pencaba de valent (vale si, nomes els dissabtes, però més de 15 hores de peu (no pensis malament, treballava en un forn i no parava en tot el dia), fa anys que les sabates me les compro jo (i el tabac, i les compreses i la ginebra, vaja, se me entiende oi?)

    Jo encara diria més, la paraula AMOR es el secret en si, si tens ets sents al cél, si no el tens de vegades caus a l'infern...ai que trista m'estic posant recony!!!!

    Gràcies, gràcies i gràcies per ser com ets, una abraçada i un petonet (son els meus regalets per tú), no canviís mai, si et plau!!!!!!
    Anònim said...
    Ah! Per cert, tu vas néixer el 1975 (ja havia mort l'avi siset). Jo sóc del 70, ara m'hauràs de parlar de vostè (jajajajaja).
    No sé on vas anar de vacances l'any passat (peazo lagartija assoleïada), però si està relacionat amb els gelats, stratatxiela, (ja sé que no s'escriu així però m'has entès que és el que compte), poder vas anar a on fan els millors gelats, a Alacant ¿?
    Bé, amb 31 anyets encara ets molt joveneta i el tema de la vivenda no val la pena perdre el temps de parlar-n'hi. Jo tinc la sort de poder pagar la Hipoteca i les despeses, però pensa que haig de mantenir a més un cotxe (que és més car que una noieta del Bailén, 22). Hi ha mesos que el dia 15 vaig molt tirat de pasta i en la merda de poble on vis: Vallirana, l'única oferta d'oci i entreteniment són dos bars carajillerus. El poble està blindat amb unes retencions a la carretera des de fa molts anys i intento practicar el transport públic (un bus que surt 1 cop cada hora, quins c.!) i si vols alguna coseta has d'anar a Molins de Rei (8Km)perquè això és un puto-poble geriàtric de 20 i pico urbanitzacions. També hi ha coses positives: hi visc jo.No?

    No m'he enfadat amb lo de "rajat". Em costa molt enfadar-me i tot i que em queden moltes òsties per fotre'm a la vida, li vaig agafant les mides. 90-60-90, jajajjajajaa.

    Auxiliar de clínica? Està força bé. L'altra dia parlava amb una noia de la farmàcia en plan de confiança, que trist era el món: estudiar una carrera i vendre aspirines...
    Jo Mateixa said...
    Doncs cap problema, l'hi parlo de vostè i ja està, jejejejeje (veus, més o menys som de la mateixa quinta!!!)

    Meccccccccccccccccccc, error, no, no vaig anar a Alacant, vaig estar a Tenerife amb el mu xicot (les nostres primeres vacances junts) i aquest any com que estem intentant estolviar per un pis, vam estar a Pineda de Mar, on els pares passen les vacances i on hi ha una geladeria Argentina que fan uns gelats que t'hi caguès de bons!!!!!

    Eiii, que nosaltres paguem el cotxe també :-( a més ell té un nen de 3 anyets i passa una pensio a la parienta, total, que no ens queden gairès peles per estolviar, però es lo que hay.

    Vius a Vallirana?????, tinc uns cosins que hi viuen!!!!!, no deus pas conèixer en "Mortaca", oi??, ara ha sigut pare d'una nena preciosa, l'Anna, es més mona!!!!!

    Vigila amb les osties, que no prenguis mal :-O

    I si, sóc auxiliar de clinica, però a casa em van menjar l'olla per que tinguès una feina "digne" i amb horaris de gent normal, total, administrativa de merda (amb tots els meus respectes per les administratives/us, secretaris/es, etc...)

    Vaig a veure el Barçaaaaaaaaaaaaaaaaa

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column