DENUNCIA-HO

Avui, i com cada matí llegeixo els diaris que em donen quant agafo el transport públic i continuo veient més casos de violència domèstica o de gènere...la meva pregunta es...de quin gènere??, serà del gènere fill de puta per que així has de ser fer fotré una pallissa, cremar, apunyalar, tortura, etc...a la persona que...suposadament estimes, DENUNCIA-HO.

Jo sempre he dit que la primera ostia me la donen per que m’han pillat desprevinguda i mira tu, pam, ja te l’han fotut, però tinc clar, molt clar, que no donaria opció a una segona bufetada, qui et pega no t’estima, qui et crida, qui t’amenaça, qui et mana, exigeix, reprimeix, crítica, controla...no t’estima i com ja em dit en d’altres ocasions més val estar sol que mal acompanyat, per tant DENUNCIA-HO.

No val la pena recordar els bons moments viscuts, que poder n’hi ha hagut, però des que et foten la primera ostia i fins que et maten, segurament has hagut de passar per insults, repressions, mutilament de les llibertats personals, enganys, gelosia i controls.....i no paga la pena tot això, fes-ho per tu, per que ets humana, per que ets vàlida, per que pots fer moltes coses de gran valor en aquest món, que mai ningú et tanqui les portes a la cara i et faci sentir una merda, per que tu vals molt, DENUNCIA-HO.

A Galícia s’ha editat una guia on es donen consells a les dones en alt risc de maltractament, en especial, i a totes en general:

1.- No et refugis a la cuina ni a estances de la llar que puguin contenir objectes perillosos, si es possible estigues a prop de la porta de sortida de casa per si has de fugir corrents.

2.- Avisa als teus veïns de que si senten sorolls que poden ser de baralles a casa teva no s’ho pensin dues vegades i avisin a la policia, et poden salvar la vida.

3.- Crea un codi amb els teus fills (paraules, gestos, etc...) per avisar-los de que estàs sent maltractada i si son petits ensenya’ls a trucar a emergències, policia, etc...

4.- Tingues a mà una còpia de les claus del cotxe, de les claus de casa, el teu DNI i els dels teus fills.

5.- Per que poder no tinguis gaire temps, deixa preparada una bossa on portis el llibre de família, l’escriptura del pis o el contracte del lloguer i les targetes sanitàries.

6.- Si t’has plantejat fugir de casa per por, intenta estalviar una mica de diner per fer front al que et pugui venir mentre el judici contra ell no es fa.

7.- Procura no estar mai sola, si més no, intenta tenir testimonis de les seves agressions, sempre aniran millor en un judici.

I penso que la més important, tot i que no ens refiem de la justícia d’aquest país, es que ho facis, DENUNCIA-HO.



8 Comments:

  1. Mikel said...
    Que trist que al segle XXI temes com aquests encara siguin noticia.... COP DE MALL i PATADA ALS OUS als maltractadors
    David JB said...
    El que és clar és que ara es coneixen més casos perquè es denuncia més, però encara no n'hi ha prou, s'ha de fer més. Els consells que dóna la xunta a això estan bé, però cal estar molt decidida a fer-ho, i en molts casos, les dónes no tenen cap intenció de deixar el marit tot i les pallisses, per la dependència que tenen cap a ells. És trist però és així.
    neus said...
    Saps què és el més trist, que s'està demostrant que denunciar-ho no serveix de gran cosa... per no dir que no serveix per res.

    A vegades penso que si passés al revés, de que les dones matessin els seus homes, la cosa canviaria i ràpidament.
    yrun said...
    El gènere fill de puta xDDDDD
    K bé t'ha kedat tia! xD xD xD

    Fora conyes, crec que tens molta raó amb això, qui et pega no t'estima, però nose... suposo que aquestes persones saben dominar.

    Espero que desaparegui d'una vegada tota akesta merda.
    Anònim said...
    A tots en general, despres concreto un per un :-)

    El que està clar es que es vergonyos que estàn en l'any que estem segueixin passant coses, coses com aquestes, que els homes continuin sent de l'epoca del "Pajares i l'Esteso", que aquella España "mesetaria i profunda" encara continui viva i el que es pitjor, que ni tant sols la justicia ens pugui donar sol.lucions.

    Mikel: Doncs si, COP DE MALL i PATADA ALS OUS ALS MALTRACTADORS.

    David: Obviament s'ha de tenir molt present que la dona, en aquests casos, està completament sotmesa al seu marit i per tant es molt dificil que pugui fer tot el que s'indica en aquesta guia, es molt trist, pero la dependencia que tenen les dones dels seus marits es escandalosament flagrant i patètic, de vegades eh, que no tots son aixi joder, nomes faltaria!!!!!

    Elur: I tant que es trist que no es veuen solucions i segueixen morint dones per culpa d'això, pero es que si no es denuniencen encara s'en moriran més, si a mi em passes ho denunciaria, n'estic completament convençuda, si més no per els meus fills (els que pugui tenir en un futur) per que ells no hagin de patir el que jo he sofert. Ahh i si, també hi han homes que sofreixen maltractaments psicologics i fins i tot fisics, però en molta menor quantitat, a més, els mitjans de comunicació mai s'en fan resó.

    Yrun: En el moment que algu t'insulta o t'aixeca la mà per mi s'han perdut tots els respectes per l'esser humà, sigui dona, nen, home, gent gran, tothom i si a més t'ho fa algu en qui confies, a aqui estimes per que diu que t'estima.....encara ha de ser més dur.

    Petonets a tots!!!!!!! XXDD
    Anònim said...
    T'he deixat el mateix comentari al post on demanaves ajut.

    Tal com et deia he aconseguit dos telèfons on pots demanar persones:
    93 418 63 05 preguntar per Sor Encarnación i un altre, 93 458 83 62/217 30 20 i dir que truques de part d'un dels mosséns de Molins de Rei. Tant de bo tinguis sort!!! Una abraçada.
    Anònim said...
    Aquest problema es molt greu i veig que els politics en parlen molt pero no fan res; com la natalita, molt dir que no es tenen fills pero no fan res per arreglar-ho.
    Aqui hi hauria d'haver ma dura contra qualsevol tipus de violencia.
    Anònim said...
    Cris: Ostres nena, viure de ben aprop encara ha de se més dur, el més important es que la teva tieta i les cosines estiguin bé. En part es pot entendre que les nenes vulguessin veure a sun pare, d'aquesta manera han vist encara més lo mal parit que podia ser. Ja planyo a la nova companya del tiet, si la vida que l'hi espera es la mateixa que va patir la teva tieta ja cal que es calçi.

    Bruno: Ostia Bruno, el telèfon de Sor Encarnación m'el van donar ahir a la tarda a la farmacia del barri on treballo!!!, també es casualitat no??, ara escriure un post, doncs ja tenim una persona que farà dies i nits de dilluns a divendres, ara ens cal algú pels caps de setmana. Eii MOLTISSIMES GRÀCIES, DE TOT COR!!!!!!

    Sir William: El que deiem, es molt trist que un problema tant gran i preocupant no es pugui solventar amb tanta rapidesa com es solventent petites xorrades de la vida.

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column