Per que nomes puc demanar





Anotació feta a les 22:38.... Volia posar el vídeo del concert en directe de l’Ana Belen i l’Antonio Flores, però el Blogger està gilipolles avui, si puc més endavant us el poso.
Actualització a les 23:38: Com que sóc una capulla i el Blogger un cabró, us he de deixar aqui l'enllaç del video de l'Ana Belen i l'Antonio Flores, ho sento Pd40, ja se que esperaves més de mi, però es lo que hay.

21 Comments:

  1. Anònim said...
    Res, esperaré, pq el Camilo Sesto... val, té bona veu, això sí.
    Anònim said...
    Va te n'enfots de mi o que tu ara???, jajajajajaja, no en serio, recordes aquell post que vas fer sobre la validesa del HTML???, doncs quant intento penjar un video em diu invalid$%$)(&jihfgbfofb fk,==??·"!%%DFGH i clar, no m'el deixa penjar :-(
    Anònim said...
    Per cert Pd40, el video del Camilo Sesto ja se que es molt friki, pe`ro va ser l'únioc que vaig tribar per demanar perdo, de totes maneres aquesta tarda em miraba la web aquella que vas penjar sobre música dels 70 i 80 i joder, hi ha cada "fikada" allà que deu ni dó :-P
    David JB said...
    Saps què passa meritxell? que el blogger treu una etiqueta html quan vas a publicar, i per això et diu que és invàlid, al codi html, has d'afegir al final, abans de l'etiqueta < / object > has de posar tu la < / embed > perquè és blogger la que la treu tot sol, posant això ja surten els vídeos.
    Anònim said...
    iep!
    quin canvi de look!

    no siguis dura amb tu mateixa, segurament tingui a veure amb la plantilla de blogger, prova lo que diu en lapri, sinó envia'm el codi per mail i et dic quelcom, oki?
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Carai tu, quin canvi de look. Em recorda quan a Dallas van canviar la mare del JR ... ostres, ho vaig passar malament a aquella època, jejejeje..

    Ta xulo, ta xulo ... de què parlaves al post??? jejejejjeeje

    Si no pots penjar res ... fes-me cas i compra't una perxa ... si si, estic conyon avui ... a veure com acabo el dia, jejejej

    Un petó per TUMATEIXA
    Anònim said...
    David: Però si sempre he pogut penjar coses ara per que m'ho fa això???? no se noi, aniré provant. Per cert!!!!, ja tinc el meme acabat, el vaig acabar ahir a última hora i me l'he enviat a la feina, quant tingui una estona el penjo :-)

    Esteve: Aixxx Esteve gràcies, ets l'únic que se n'ha adonat (almenys del que havien escrit abans que tu). T'agrada o no?, sigues sincer eh, es que ahir vaig estar fent proves i no m'acaba de convençer però es que jo de coses d'aquestes no hi entenc i em vaig limitar a canviar una plantilla per una altre, sense fer gairès més retocs, sóc justeta per aquestes coses jo :-(

    Cris: Tinc un video cassolà de fa uns 6 o 7 anys d'una amiga cantant aquesta mateixa canço pujada en una cadira i ensenyant les calcetes...ara digue'm, que es més friki???, jajajajajajajajaja.

    Pep: Meno i que m'en dius, t'agrada o no???, va mulleu-vos i dieu-m'he si us fa el pes o no, que ho canvio ràpit, es més, ahir vaig fer ocm 10 o 12 canvis en el transcurs de la tarda i aquesta plantilla no m'acabada d'agradar del tot.

    Que passeu molt bon diaaaaaaaaaaaa
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Nostamal!!!
    Jo Mateixa said...
    Pep: Vale, no t'agrada. Doncs quins colors cres que s'hi escauen més?, es que no no hi entenc de llenguatge HTML i clar, l'ñunic que puc fer es canviar de plantilla "o esta o aquella", i d'aqui no paso :-(
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Jajajajajajaja, oye, des de quan "nostamal" vol dir que "nomagrada"? A veure, aquest és xulo. Em recorda el d'algú ... nuse ... però l'altre també era macu ...

    Nena, tiquis-miquis, el que més et barrufi ... jo com a mínim, penso llegir-te igual!!!

    Ale, besitos!
    Jo Mateixa said...
    Pep: I aquest que he posat ara que et sembla?, es que no m'acabo de decidir, vull coses verdes, m'agrada el verd, deixo aquest o el marro cagadet d'abans???, aiiiii Pep, ajude'm homeeeeeeeeeeee :-S
    Anònim said...
    No et puc ajudar gaire, el meu blog està a blocat i no a blogger.
    Això de la plantilla és una cosa bastant personal, a qui t'ha d'agradar és a tu, si tothom diem la nostra acabaràs boja. La que triïs estarà bé :)
    Jo Mateixa said...
    Pd40: Ja ho se ja, però es per que m'orienteu una micona. De moment deixo la mateixa que tenia posada. que no m'acabo d'aclarir. Aniré fent retocs de mica en mica :-)
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Dona, a mi aquesta m'agrada!!! Mai ha estat sant de la meva devoció el marron ... aquesta està bé!!!

    I el titol dels posts en taronja és macu!!!
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Vaja, veig que hem tornat a la primera!! Uffff, complicades les dones, eh? ;)
    Anònim said...
    Pep: Es que ets lent cony escribint, deixa de pencar i estigues per mi una estoneta joderrrrrrrrrrrrrrrrrr, jajajajajajaja.

    A veure, la que t'agrada es la de color verd, pero no aquesta que hi ha ara i que es la que hi habia abans, oi? Recordes alguna dada en concret de l'anterior?, es que he fet tants canvis que ja no recordo quina era la que he posat abans :-S
    David JB said...
    El que hauries de canviar és que no mostri totes les entrades, perquè a cada cop que escriguis més trigarà més a carregar la pàgina, i no m'estranyaria que el problema de que a firefox surti tot tan descol·locat sigui per això. Posa que et mostri 10 entrades o 15, o menys, això ja com tu vulguis, segur que així quedaria millor.
    Anònim said...
    David: Qunat dius entrades et refereixes als post??, si es aixi em venien per defecte que en mostres 400, que crec que es el màxim que permet, vale, ara m'ho miro doncs.

    Per cert, t'he d'enviar un e-mail per demanar-t'he un favor molt i molt important :-)

    Petonets macu!!!!
    Jo Mateixa said...
    David, ja està, he posat que guardi 10 entrades, que m'en dius, es veu millor per el Firefox???
    David JB said...
    Es continua veient igual, però així amb menys entrades és millor. No sé què passarà o què tindràs al codi de la pàgina que es vegi així a firefox, coses rares que passen.
    Anònim said...
    David: Doncs si tu no ho saps i això que d'aquestes coses ens saps imagine't jo, jejejejejejejejejeje.

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column