Aquest mes de Maig tenim exactament 4 aniversaris, uauuuuuuu, i venen ben repartidets, comencem per el primer.

La dona que avui fa anys es Catalana i es passa la vida al Pont Aeri (no a la discoteca, si no al de Barcelona - Madrid i a l’inversa). La seva aventura Blocaire es remunta a principis de l’any 2006, es tota una experta en aquestes coses.

En el seu primer post ens diu que Vull viure amb la importància de les coses petites i vull creure que no tenir res és tenir-ho tot i amb això en deixa molt clar quin es el seu caràcter.

Amb ella hem pogut gaudir de frases rellevants que han escrit homes i dones importants d’aquest mon, sabem que te una germana d’ulls castanys, també sabem que l’apassiona el teatre i a més s’hi dedica (això si es una bona feina, ja seria la hòstia si a més et paguen be, oi?)

Hem descobert també que cada dos per tres ha de fer regals a nadons, tinc la certesa que es amiga dels seus amics i que escriu amb una sinceritat aclaparadora, si no us ho creieu jutgeu vosaltres mateixos.

Un 6 de maig ....de no se sap quin any, va néixer l’Alatrencada, una dona de cap a peus, amb moooooltes coses a dir, MOLTISSIMES FELICITATS PRECIOSA, QUE PASSIS UN MERAVELLÓS DIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 Comments:

  1. alatrencada said...
    Aterrada fa poca estona a Bcn per celebrar l'aniversari i... em trobo aquest fabulós regal. Quina il.lusió!!!! M'agradaria que haguessis vist quina cara he fet mentre llegia el post. (Amb la boca oberta i els ulls plorosos...)


    Moltíssimes, moltíssimes gràcies! Ha estat un regal preciós. Ets un sol. Un petonàs.
    Metamorfosi said...
    Doncs moltes felicitats pel teu aniversari Alatrencada!!

    Petons!
    Jo Mateixa said...
    Jejejejejejejeje, m'enalegro moltissim de que t'hagi agradat, espero que estiguis passant un formidable dia, gaudeix-lo moltissim i nena, ja tens 32 anyets, que guay!!!!!! :-)

    Petonasos a cabassos bonica!!!!!!
    Adagio said...
    colta! xD k el 17 d maig tb és festa.. farà 1 any de la copa deuropa... a veure si empaten coi!
    Joana said...
    Per molts anys!!! Artista!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column