Publicitat

Ens omplen les pantalles de TV d’anuncis que no valen una merda i hi ha qui se’ls mira, jo per exemple, que quant tinc el comandament de la TV i fan pausa a algun canal que miro, no em moc, em quedo impassible davant aquella caixa tonta guaitant com ens venen sabons per la rentadora, matamosques i mobles Ikea.

Però aquest anunci no l’havia vist i tot i que la majoria em semblen cutres, cagats, i pastelosos, aquest em va agradar molt, no l'he vist a la TV eh, l'he vist per Internet.

I vosaltres, amb quins anuncis us enganxeu? En teniu algun de preferit?

18 Comments:

  1. Anònim said...
    A l'hora dels anuncis, jugo a endevinar-los abans que surti el nom del producte en qüestió. Evidentment hi jugo amb algú més! Però així l'estona de pausa es fa més curta :P
    gatot said...
    quan mirava TV m'encantàven els anuncis (ja ho he dit en algun lloc). I així, de memòria... n'hi havia un de levi's... crec que era de levi's... era tant visual, tant atraient com el que has penjat,,, però ... massa explícit potser?

    si el trobo, el penjo!

    petons i llepades visuals-marketinajodarekes!
    Anònim said...
    Esta bé el anunci i el noi també eh,a mim'agradava molt el del sucs Juver aquell de AZUCAR NO !!!!!
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Jo des de Las Muñecas de Famosa no sóc la mateixa persona ... o el dels ous Co-Co-Corral!!! ... aixxx, quant de publicista esbojarrat que corre per aquests móns ...

    Un petonarro i molt bon dia per a Tu Mateixa!!!
    Anònim said...
    No vec quasi la tele ara, però m'enrecordo que m'agradava molt aquell que feien d'un cotxe (no recordo la marca) d'un noi que va recollint pel camí per casualitat a una noia que fa autoestop, un nen i una nena que van amb bici i un d'ells s'ha fet mal, i un gos, i després els veu a la "novia" pel carrer amb una amiga i quan els veuen a tots plegats passant pel davant en plan familia, l'amiga li diu ""pero ese no era tu novio?" i ella es queda flipada...
    Tinc una amiga que fa "story boards" (l'anunci dibuixat abans de fer-se en escenes gravades) i és una canya veure-la treballar.
    Per cert, el concert era de fangoria
    :-*
    Jana
    Jo Mateixa said...
    Benvolguts Lectors d'aquest Bloc...els informem que el correu electrònic de la feina de la Jo Mateixa s'ha esconyat...ha caigut una linia de Fecsa - Endesa i ho ha esconyat tot, per acabar d'arreglar-ho el Hotmail ha dit que agafa vacances i no xuta....

    Això podria semblar un anunci de la RENFE però basat en temes informàtics per exemple, però no, es la pura realitat, estic incomunicada al món exterior mitjançant el correu electrònic, per a qualsevol cosa urgent deixeu missatge al Bloc...Gràcies!!!!

    Menxu: Ondia que xulu, això no ho he fet mai!!!!

    Gatot: Em sembla que ja se quin dius, però vaja que si el trobes estaria be que el poguessim veure de nou :-)

    Striper: El noi??, home, no me l'havia mirat gaire, però si, està prou be :-)

    Pep: Buaaaaa, Las muñecas de famosa???, però això es catxo antic nen :-P

    Jana: Siii, m'enrecordo d'aquest anunci, a la tia l'hi sortien banyes nomes de pensar que el novio portava una dona, un gos i dos crius al cotxe, jejejejejejeje.

    Com va anar el concert??, vas arribat a l'hora, t'ho vas passar be???? :-)
    ddriver said...
    doncs ara que sortira el google phone tu disfrutaras molt,ja veuras,el telefon ideal per vos
    Clint said...
    ei s'ha d'estar fatal per mirar anuncis per internet! jajaja

    jo tinc tendencia a no mirar-los i jugar amb el comandament, això si quan fan al plus el resum del congres anual de publicistes, llavors si que m'encanta mirar-ho, perquè llavors es veuen els millors de molts països!
    Andrea ....de acà y de allà said...
    No puedo mirar videos¡¡¡¡¡¡¡¡ pero bueno.. anuncios muuuuchos... ahora con el imagenio casi no veo..pero el de coca cola..aquel de "que levante la mano el que se anoto en el gimnasio y nunca fue..." y algunos de niña..el de la bicicleta de la chica de Flashdance.. o el de Farala, el perfume..la chica que tenia un volswagen descapotable blanco y lo pintaba con lunare fucsia..ay ke horror jajja mas de una keria uno igual¡¡¡¡¡
    Jo Mateixa said...
    Ddriver: Que es això del google phone????

    Clint: Home, no l'he buscat, hi he anat de retruc i em va agradar. Veus, això de la publicitat que dius que fan per el Canal + no ho he vist mai, quant ho fan??

    Andrea: Primer de tot com estàs bonica, més animadeta??? Coca Cola sempre ha tingut uns molt bons publicistes, acostumen a ser anuncis amb ganxo :-)
    Antoni Esteve said...
    La veritat es que jo soc dels qui intentan tenir la tele a distància, però si la miro, que normalment es per veure algun serie, aprofito els anuncis per fer zapping o d'altres coses.
    Hi ha canals que fan tants anuncis que em dona temps a fer un munt de coses.

    Petons!
    Deric said...
    jo ho confesso: m'enganxo amb els dels fascicles, m'encanta veure la de tonteries que es poden arribar a vendre!
    Unknown said...
    Hola!!
    ja l'havia vist, aquest anunci... A mi els de la cocacola em solen agradar tots, són dels millors!
    petonets guapa
    Unknown said...
    Ah! se m'oblidava, imperdonable!! ja he rebut el email del pep amb el video del gat i el gos, mil gràcies a tu per demanar-li i a ell per enviar-me'l! m'ha agradat tantissim que el posaré a un post i tot! petonets
    Jo Mateixa said...
    Antoni: Perdona però m'ho has posat a huevo...quines altres coses fas???? :-P

    Déric: Lo teu es molt greu!!!!, jejejejejejeje.

    Palito: Si que son xulus si, a mi son els que més m'agraden, tenen una inventiva aquesta gent!!!!

    Gràcies a tu bonica, si en tinc de més xulus ja tel's passare :-)
    ddriver said...
    google phone,sera la nova companyia de telefons(de google,es clar)que podras trucar gratis sempre,no et costara un duro(perdo ni un euro)pero abans de cada trucada,durant i al final t aniran posant anuncis,estaras parlant i de repent sentiras en sabater dient aprobare el estatut que salga del parlament de catalunya,o ford focus cotxe del any,o cruzcampo amb la musica de tiga....
    Antoni Esteve said...
    jajaja, qui sap, potser algún dia et conviado a veure una d'aquelles pel·licules de la tele que duren 4 hores gràcies als anuncis i ho veuràs. ;P (des d'aquí la teva imaginació serà la responsable del que pensis)
    Jo Mateixa said...
    Ddriver: Ahhhhhhhhhhh, doncs segur que m'ho acabré comprant :-P

    Tot i que es una gran putada que et vagin fent publicitat per telefon no? :-S

    Antoni: Quant dius que vinc a casa teva???? :-P

    La meva imaginació un dia pendra mal, això TU ja hauries de saber-ho, jejejejejeje.

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column