Complements

Abans de res us vull donar les gràcies per les mostres de suport rebudes, via Bloc o via e-mail, per el tema de l’operació de la mare. Tot està perfecte, la mare ja ha començat a fer exercicis de rehabilitació a casa, els ha de fer en franges de 5 minuts tres cops al dia, es a dir, 15 minuts d’exercicis al cap del dia.

Ja us la podeu imaginar, a peu dret, amb la mà dreta recolzada a la taula i amb el braç esquerre fent moviments rotatius d’esquerra a dreta i a l’inrevés, amb moviments de pèndol i movent el braç com quant caminem, tot això amb un pot de tomàquet de mig quilo a la mà. A més ha de fer pujar la ma per la paret, poc a poc, conforme la ma va pujant el cos es va acostant a la paret, cada dia arriba més amunt, tot i que encara hi ha moviments que no pot fer, dimarts 23 te visita amb el metge que la va operar i segons com hagi anat aquesta setmana ja l’hi farà fer moviments més forçats, però això ja a un centre de rehabilitació.

En quant a la ferida, te tres foradets de res, dos d’ells estan completament tancats i son de 1 mm més o menys, l’altre, un que deu fer un 3 mm s’està tancant a la perfecció, cada dia l’hi canvio l’apòsit i cada cop va millor. Ella està molt animada, el que està depre es el pare que ara l’hi toca fer rentadores, cuinar i tenir el pis endreçat, ahhhh se siente :-P

Pel que fa al nostre pis, divendres vam pujar a Pineda amb en Hatim i vam baixar les 4 caixes més totes les bosses que teníem de coses de la cuina, que si plats, gots, olles, copes, manteleries, tovalloles, draps de cuina, etc...vam estar endreçant les coses entre divendres a la tarda i dissabte al matí, mentre fèiem temps per que ens portessin la nevera i el congelador.

Un cop ens ho van portar, com que les neveres no es poden encendre passades unes hores, ens en vam anar al Alcampo i al Leroy Merlin a comprar tot allò que jo tenia a la llista i que ens feia falta, portàvem 1 hora al Alcampo i el carro a petar i encara no havíem comprat res de la llista i es que la meitat de les coses no les tenia anotades per que no hi havia caigut en que teníem que comprar-les:

Lleixiu, sabons, baietes, una escombra, sabó per la rentadora, suavitzant per la rentadora, pastilles de sabó per el rentavaixelles, sal per el rentavaixelles, una mopa, bosses d’escombraries, cubell per les escombraries (l’hem comprat ecològic, d’aquells que porten dos dipòsits, un per el menjar i l’altre per les llaunes i plàstics), una palangana per treure la roba de la rentadora, que si les setrilleres, un estenedor per la roba (ens hem oblidat les pinces per estendre), catifes per les habitacions, una catifa per el menjador, un joc de 10 ganivets de serra (porten ganivets per tallar el formatge, el pa, la carn), tisores, una mena de recolza paletes (per posar les pinces per la carn, la espàtula per el peix, el cuixeró per la sopa, etc...), els telèfons, una catifa per l’entrada del pis, dos coladors, un motllo per fer pastissos, un parell de tapadores per les olles (les paelles i olles ja les teníem de fa anys), topalls per que les portes no piquin cop, xampú, sabó per les mans i per el cabell, pasta de dents, desodorants, raspalls de les dents, una escobilla per el WC, paper d’WC, un penja tovalloles, una paperera per el bany, una làmpada de peu per el menjador....i ja he perdut el compte de les coses que vam comprar.

Ja sabem com funciona la rentadora i la assecadora, el rentavaixelles (en color gris) està estrenat per que abans de guardar els vasos, la vaixella i la coberteria a lloc ho vam rentar tot, i ahir al vespre ja vam cuinar en la nostre vitroceràmica, sensacional, semblo una maruja i sabeu que??, que m’encanta poder fer totes aquestes coses a casa meva, coses que odiava fer a casa dels pares, que curiós oi?

Divendres al vespre ja vam dormir al nostre llit, abans de tot una bona dutxa en el nostre bany nou, amb la columna d’hidromassatge (que ens hi vam barallar, amb la columna, per que no sabíem gairebé com anava) i desprès al llitet....no us ho penso explicar pas :-P

Dimarts ens porten el moble del menjador i segurament divendres el sofà, quin xou, ahir sopàvem asseguts al terra damunt de la catifa del menjador, per que la resta de mobles fins el 26 d’aquest mes no els tindrem.

Ha estat un cap de setmana cansat per tots els viatges que hem fet amunt i avall, tot acondicionant les poques estances que tenim disponibles ara mateix, però ho hem fet amb tantes ganes i il·lusió!!!!!!!.

Demà a les 08:15 ve la inspectora de l’ajuntament per tal de verificar que tenim els serveis mínims (llum, aigua, gas) i podem posar-nos a viure, ens renovarà la cèdula d’habitabilitat i llestos, només quedarà que ens portin la resta de mobles i que en Hatim faci el trasllat del seu pis, que son quatre caixes de no res...i a viure-hi....si tot va com a d’anar el cap de setmana del 27-28 ja ens hi quedem a viure, quines ganes!!!!!!!!!!!!!!!!

Que tal el vostre cap de setmana????

Para ti amor mio, TE QUIERO CON TODA MI ALMA, gracias por este fin de semana, el primero de muchos, por fin, juntos en nuestro piso.



23 Comments:

  1. Striper said...
    El pis i els complements veig que van tuto avanti,el meu cap de setmana be m'enat a veure els mañicos i nomes feia que sentir parlar Catala per Saragossa, .ostres el final del post las paraules per en Hatim molt tendres casi tinc que treure el mocador, .
    A estreno casa nova.
    LlunA said...
    Has tingut un cap de setmana cansat però molt ben aprofitat!!!
    Me´n alegro molt que ha estiguis tranquil.leta al teu piset tot reformat i nou!! si es que a casa d´un és on millor s´està(jo tmb m´he tornat marujilla cosa que no ho era quan estava amb la mama, coses que canvien...)
    Aysssssss un cap de setmana que ha passat massa rapid i jo he tancat anant a l´skating, patinatge sobre gel...un espectacle!!!jajaja

    Petons!
    Jo Mateixa said...
    Striper: Ondia, que se t'hi ha perdut a tu a Saragossa??, jejejeje, espero que ho hagis gaudit, per cert, molt xula la teva nova casa :-)

    Petons!!!!

    LLuna: No, no, a veure, encara no hi estem vivint al pis eh, hi hem estat aquest cap de setmana per que ens diuen les neveres i per que teníem que portar coses de Pineda per ordenar, però sense mobles es bastant dificil, més que res per que no tenim armaris per guardar les coses que en Hatim pugui portar de casa seva, però be, aquesta setmana tindrem el moble del menjador i a finals de setmana el sofà, i ja serà una altre cosa, si més no, no haurem de sopar asseguts al terra, jejejejejeje.

    Buffff, fa un grapat d'anys que no hi vaig a patinar sobre gel i això que m'encantaaaaaaa, jo anava a la pista de Gel del Barça, al Skating no hi he anat des de fot uns 15 anys (amb el cole) :-(

    Petons guapa!!!!!
    Lluna said...
    Quin stress, només de llegir tot això! Mare meva!!!

    Però està molt bé, ja cada cop tens casa teva més a prop :-)
    Jo Mateixa said...
    LLuna: Doncs si noia si, es estresant, però com que es fa amb tantíssima il·lusió :-)

    Petonets bonica!!!!!
    Joana said...
    Felicitats wapa per l'estrena!!!!!!
    El matalàs.... Bé? ;)
    Ara hauràs de fer la llista de la compra per no passar-te i tenir-ho tot!
    El meu cap de setmana mooooolt llarg! ;)
    Jo Mateixa said...
    Joana: El matalàs estupendo nena, s'hi dorm de conya i s'hi fa l'amor encara millor :-P

    En quant a la llista de la compra, la tenim a mig fer, però de moment no hem comprat res per que entre setmana ens han de venir a canviar una porta de la nevera, be, la del congelador, per tal que s'obri com si fos una nevera americana, no se si m'explico.

    Un cop ho tinguem, res tu, cop de cotxe al Mercadona (que m'han dit que tot es més barat) i a omplir nevera i congelador :-)

    Aixxxx, aquest finde teu tant llarg....i especial poder??? :-)

    Petonasos bonica!!!!!
    zel said...
    No se, no se, 1,50 x 190, amb un homenàs com el teu, una mica apretadets, eh??? Ja t'arribarà el dia que li fotràs coça i el tiraràs a terra, jejejeje. Ah, per cert, he vist que has anat a ca l'Estela i parlant d'àrabs, sàpigues que el seu es diu Jalid... i l'anterior es deia Karim, o sia que ja hi està un pelet acostumada, el seu país preferit és el Marroc... Aquests no l'hem de convèncer de res, però jo al seu lloc seria molt més mora, HO DIC SENSE RETINTIN NI CAP XENO, que ja ens coneixem!!! Petonassos, preciosa amb casa nova de trinca!!!!
    kentuta said...
    Molt bé, ja l'heu estrenat!!!
    Quina il·lusió que fa això d'estar en el teu piset amb qui estimes, que maco.....
    Lo de la columna d'hidromasatge ens ho has d'explicar amb més detall!!! Jolines quina enveja...però de la bona.
    Petonets i a disfrutar-ho!!!!
    Itf said...
    Quina feinada!!!! Si jo hagués de fer una compra com la teva també m'oblidaria de moltes coses. I el sopar a la catifa, no sé si deu ser d'aquelles coses que penses "ho podirem fer així sempre...". Si és així, no ho feu. A la llarga surt malament.

    Me n'alegro que l'operació de la teva mare hagi sortit bé.

    Una abraçada!
    Anònim said...
    Jo estic esgotat tan sols de llegirte, que si la nevera, el rentaplats, la rentadora i a mes.....el ALCAMPO...pobre HATIM, quin cap de setmana!!!

    Ei! que sigueu molt feliços i us durin molt i molt els electrodomestics, la casa, el proper menjador, la.........

    Petons!
    David JB said...
    Què bé tot, no? Això de començar en un nou lloc, començar des del principi,genial, i que tot vagi bé.

    El meu cap de setmana ha sigut normal, no he fet gaire cosa, vagueando una estona, jeje.
    Andrea ....de acà y de allà said...
    ya te lo he dicho..es una etapa preciosaaaaaaaaaaa y ke nunca se olvida'¡'''' ke es eso dle skating?? porke yo kiero llvar a teo a patinar sobre hielo..y entonces hay un lugar fijo donde ir?? donde es?? un beso
    gatot said...
    nena... jo mateixa... vols dir que pot ser bó tant consumisme? jo crec que els de GH et deuen enviar missatges de compra subliminals!!!

    però va aprofita... que mai no ho passaràs tant bé!

    i el meu capde.. raret, raret!

    petons i llepades de mercadillu!
    Nosotras mismas said...
    Tot es força interessant, però aquest final... tant amorós... Que siguin molts caps de setmana junts!!!

    Merces per ser una de les 15.000.

    Petons
    rosa said...
    jo també he estrenat matalàs de 150X200 una meravella almeyns ara no em llevo amb mal d'esquena.
    molt maques les paraules del Hatim, ah per cert quin nom més original..
    un petonàs.
    g! said...
    ole, ole quina enveja que em fas, segur que estas feta caldo però la sensació que tot això és per casa vostra és genial!! per demanar no estaria pas malament alguna fotitu :-)

    Tema recuperació de ta mare, és importantissim que la fagi fins l'últim dia, ser d'algú que es va confiar i la va deixar avans d'hora i s'endut alguna que altre sorpresa. Si la fa sencera estarà com nova.
    Anònim said...
    Guapiiiiissima, ja he tornat jo també! El meu cap de setmana, com pots imaginar, sensacional... Encara que no tant com el teu, perquè no estava jo amb el meu Regaliz al nostre pis, jooooo! Ja m'agradaria a mi, ja! Però bé, no em queixo, tot arriba en esta vida, diuen...
    Me n'alegro que ta mare estigui bé de l'operació i que els preparatius del pis vagin avanti a tota màquina.
    Petons!!
    Mikel said...
    Jo m´ho vaig pasar de conya comprant totes aquestes coses.
    Has de buscar la part divertida i no stressarte.
    euria said...
    M'alegro que lo de la mare vagi cada dia millor. El meu cap de setmana va ser tranquilet acompanyat d'un bon refredat que espero que duri pocs dies :)))Nena....quin estrés lo del pis....
    Clint said...
    Encara estàs col.locant coses?

    Quina feinada! ;)
    Boira said...
    Aishh!! Me'n alegro molt guapa!!

    Petonets!
    Jo Mateixa said...
    A TOTS i TOTES: Moltissmes gràcies per alegrar-vos per nosaltres :-)

    Ja em perdonareu però a la feina vaig de cul i evidentment no puc postejar i des de que la mare està a casa la meva feina se m'ha triplicat, per tant tampoc disposo de gaire temps ni per postejar i ni tant sols per llegir-vos, però tranquils, les aigües es calmaran ben aviat i tot tornarà a ser com abans, paraula de Jo Mateixa :-)

    Petons per tothom!!!!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column