Meme...o com fer un bloc


La senyoreta Agnès, m’ha passat un meme que no se molt be com fer, no es que sigui complicat, però he de tenir clar que vull dir i ara mateix no tinc res clar, però va que qui no s’arrisca no pisca diuen i jo m’arriscaré, a veure si pisco alguna cosa, per deu, com m’enrotllo, vaaaaaaaaa, ja començo cony!!!!!!

El meme consisteix en donar tres consells alhora de redactar i mantenir un Bloc, ella el que ha fet ha estat anotar les conclusions que ha tret de tenir un Bloc durant tant de temps i jo no se ben be a on agafar-me i com escriure-ho, poder aquest podria ser un d’ells:

1.- Si no estàs inspirat no escriguis directament al Bloc, fes-ho en un full, com estic fent jo ara, tatxa, canvia, modifica, anul·la tot allò que no t’agradi, revisa-ho, i un cop tinguis ben clar que vols posar agafa el paper, llença’l a les escombraries i torna a escriure, ara ja directament al Bloc, allò que volies escriure en el paper, tot sortirà més fluït i sense tants problemes com has tingut anteriorment.

2.- Sobretot i per damunt de tot escriu quant ho necessitis, quan realment creguis que ho has de fer, quant la ment et digui ARA es el moment, per que escriure obligat per que si, per que cada dia es posteja i si un dia no es fa la gent pensarà malament, no es vàlid, que tothom sap el que te a la vida i que els Blocs no son les nostres vides, recordeu que teniu família, amics, etc... (jo estic dient això???, mare de déu santíssima, això de viure en parella veig que si que m’afecta una mica)

3.- Sigues sincer i considerat amb la resta de companys Blocaires, hi ha gent bona i gent dolenta dins dels Blocs, aprèn a diferenciar-los i no et comportis com els dolents de la pel·lícula, si ets bo seran bons amb tu, si ets dolent et menjaran amb patates, la gent dels blocs te una mena de sisè sentit que fa que la dita de que s’enganxa abans a mentider que a un coix s’acompleixi.

Una norma bàsica per sobreviure dins del mon dels Blocs, respecta i seràs respectat, completament aplicable a la vida real.

I ara l’hi passo a la Joana , que fa molt que no fa meme's, a en Mikel que poder no l’hi barrufin els memes però voldria saber que opina de tot plegat i a la Déjà Vie que es tota una experta en l’art de l’escriptura Blocaire...son 3 oi Agnès???

19 Comments:

  1. gatot said...
    doncs mira, com qui no vol la cosa... has deixat anar tres o quatre coses ben interessants, no? jo mateixa?

    per cert... encara existeix el paper? però no s'havien extingit els arbres?

    petons i llepades blogaires!
    Anònim said...
    Bons consells guapeta!!!!!!
    bon finde!!!!
    Striper said...
    Bons Consells de tot una mestre.
    enirem aprenent.
    Boira said...
    Oh! Jo també el tinc pendent de fer aquest!! I no se per on començar, i ara que he vist les teves respostes...aish, et copiaré, jajaj. M'ha agradat molt el tercer consell.

    Petonets.
    Agnès said...
    oui ma pètite... jeje, ho has seguit dignament. Un petó cuca! Espero que hagis tingut un bon cap de setmana de pis acabat d'estrenar!
    zel said...
    ualaaaa, a mi el Món m'ha passat el mateix meme i m'estic esperant a fer-lo quan ho tingui una mica més clar!!! De moment encara navego entre idees "turbulentes", ei, com tens la casa? jeje, que dolentota sóc, petonets!
    LlunA said...
    Molt interessant i ben cert tot el que has dit. de bones persones i dolentes hi ha a tot arreu, aquí també...i sempre s´ha d´escriure quan a un li ve de gust, el moment arriba tot sol!

    petonets
    Déjà vie said...
    uf memes? es obligat senyuuuuuuuuuuuuuuuuu???
    Jo Mateixa said...
    Gatot: Penso que si, que no estan malament els concells, oi?? :-P

    Per concells els teus...eii, gràcies, vas fer una gran feina que vaig haver d'acabar :-), petonasos dolços guapuuuuuuu!!!!

    CafeAmbLlet: Nenaaaaaaa, on pares???, ja he vist que vas molt liada ja, ei però aquesta mena de liada mola :-) Petonets dolça!!!!!

    Striper: Espero que algu t'el passi i si no ja el pots agafar i fer-lo eh, que tu ja ets quasi un expert en els Blocs :-) Petonasos!!!!!!

    Boira: Apaaaaaa, no si val copiar-se!!!!!!! :-P Crec que el tercer es poder el més bo i poder el més dificil d'acomplir, no tothom vol ser bo en aquets mon de Blocs. Petonasos bonica!!!!!

    Agnès: Merci dolça!!!!!!! :-) Siiiii, un molt bon cap de setmana...endreçant la roba d'hivern i la d'estiu en capses de rodes epr posar sota el llit, m'he divertit tant :-S, jajajajaja. Petonasos!!!!!!!

    Zel: Doncs vinga, vinga, ja triguès en fer-lo eh!!!!! :-P La casa molt be, falten cosetes, petits detalls, com una post de planxar que l'he d'anar a comprar avui que tinc un mantel i tovallons que semblen un moc arrugat :-P
    Petonassos bonica!!!!!!

    LLuna: Exacte, si un escriu per obligació moltes vegades es fa a desgana i no es tracta pas d'això, d'escriure molt per omplir fulls, si no de escriure poc pe`ro be :-) Petonets dolça!!!!!

    Déjà Vie: Of course nineta, l'has de fer....no tens escapatoria :-P, jajajajajjaa, no dona no, si no el vols fer no el fas i no passa res, tranquila. Petonasos dolcets bonica!!!!!
    rosa said...
    ets tota una crak. ja me`n faré cinc cèntims perque el meu bloc sigui més viable? jejeje
    Déjà vie said...
    va per ser bona profe te'l escric aki, ok? :P

    1. Crec q has d'escriure el que relament creus o sents i no el que penses que agdarà mes als teus lectos, és molt facil caure en aquest error pero en realitat és un engany per a tu.

    2. S'ha de saber explotar al maxim el medi en què ens comuniquem, visió i audio. Escits, relats, dibuixos, fotografies, videos, musica tot aixó farà q sigui mes interactiu, dinamic i divertit. (he d prendre exemple els meus propis consells...)

    3. Torna les visites que et fan i tot i que no puguis escriure sempre, sta molt bé saber d'on venen i descobrir blogs nous. Contestar al que et diuen unirà molt bé la relació entre blogaires.

    Senyuuuu ho he fet bé???
    Txell said...
    Txellins! Et dono tota la raó, quan escrius per escriure (o sigui com si fitxessis), es nota un ou. Millor fer les coses realment, quan se'n té ganes.

    Un petó, de dilluns!!!!
    Jo Mateixa said...
    Rosa: Que dius que soc que??, no passssss, però gràcies per el piropu :-)

    Déjà Vie: Ho has brodat bufona :-) m'alegro que hagis fet la feina, encara que sigui dins el meu bloc i com a comentari, jejejejeje. Completament d'acord amb tots els punts que has tocat!!!!

    Txell: Nineta que tu també el pots fer si vols eh, que tu en saps un huveorrrrrrrrrr d'aquestes coses!!!!! :-)
    Antoni Esteve said...
    vaja, ningú diria que això es el que tu recomanes...es clar que no tothom s'aplica els consells. ;P

    Tot i això estic totlament d'acord.

    petons!
    Jo Mateixa said...
    Antoni: Ho dius per algun punt en concret??, possiblement per el 2, oi? per que de vegades el Bloc ha passat per davant de temes familiars, personals i fins i tot d'amistats, però be, ara que m'he n'he adonat... :-P
    Anònim said...
    JAJAJA m'agradat això d'escriure en un paper i després llençar el paper... per quina raó no copies el que havies escrit al papare, tatxat, afegit... ?
    M'han agradat els teus consells...
    Un petonàs bent fort!!!
    Per cert veig que la vida ne parella bé no?

    MUAKIS

    Heleia
    Anònim said...
    Hola,
    Hem afegit el teu bloc a la nostra bloquesfera, dins la pàgina local de Sant Boi.
    Felicitats per la pàgina!
    Anònim said...
    La nostra página es:
    www.donesenxarxa.cat
    Jo Mateixa said...
    Heleia: Dolça, ja saps com soc de toca collons jo oi??, jejejejejeje.

    Petonasos!!!!!

    Dones en Xarxa: Us enllaço, gàcies a vosaltres per fer-ho!!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column