Post pujat


Menors de 18 anys voldria que s’abstinguessin de llegir aquest post, i tu, amor meu, tampoc el llegeixis, que pensaràs el que no es i deixaràs d’anar a treballar de nit per por que als vespres et foti el salt amb un paio amb el que somnio darrerament…

I have a dream, que va dir aquell i en aquets somni que porta dues nits repetint-se em fas l’amor d’una manera desmesurada, tot i que es molt romàntic tot plegat, (no puc evitar-ho, soc romàntica, que voleu que us digui) les sensacions, les olors, les textures, el tacte que sento el podria sentir ara mateix, en poques paraules, que es com si et tingues al meu llit cada nit, el més fumut es que no et puc posar cara, ni tant sols puc identificar una veu, ni tant sols puc reflexar-me amb uns ulls...vaja, que no se qui coi ets!!!!!!!

Cap de setmana avorrit a casa (por cierto mi vida, que no es que te la este pegando con otro, ni aqui en el bloc, ni en sueños ni en la vida real, que nooooooo, es solo que mira, he soñado que me lo montaba con otro, pero no le des más importancia vale?? A fin de cuentas en mi sueño no apareces, es decir, QUE SOY SOLTERA, por lo tanto tampoco es que te este engañando) i planejo una calma absoluta a casa, llevar-me tard, vagejar en pijama tot el dia, mirar el correu, els vostres blocs i poca cosa més, però dijous a la nit un amic em truca i em diu que va a passar el cap de setmana fora i que si me n’hi vull anar.

No puc, vaig fatal de peles amb la conya d’estar al pis nou i no m’ho puc permetre, però em diu que cap problema, que a ell l’han convidat i que per no anar-hi sol m’ho demana a mi, ah val, si es així vinga, anem-hi!!!!!

Un hotel preciós amb unes vistes fantàstiques, compartim habitació per que, fixa’t tu quina mala sort, no hi ha habitacions lliures, però tant es, som amics dels bons per tant podem dormir junts sense que passis res...oi?

Doncs no, no podem, per que en veure’t en pijama mira tu que a mi una coseta em comença a fer pessigolles a la panxa i es clar, en veure que et treus el jersei del pijama per que clar, tu a casa teva dorms nu però aquí...estan jo...no es plan, i aguantes com un cosaco la calor que et produeix haver de dur posats els pantalons, em fa pensar que aquí hi haurà marro.

Jo, poruga, fredolica i quasi virginal (he dit quasi), em poso el meu pijama d’estiu, que dius, quina nassos nena, pantalons curts i samarreta de tirants, es clar, es que a l’habitació estem a 26 graus però al carrer a -10 i miro per la finestra per veure si plou, si neva o si fa sol (es de nit, sol no en fa pedazo boba).

De cop, una mà fred, ample, de dits llargs, es passeja lleugerament com qui no vol la cosa per la meva esquena, acarona el meu coll i fa que un dels seus dits ressegueixi la meva columna vertebral, de dalt a baix, passant per aquell punt del mig de l’esquena on quant mel’ toques ostia tu, em poses catxonda, i acabant per el cul, un cul que déu ni do, ja m’agradaria tenir-lo com en el somni (per que a tu no et veig, però a mi si i soc semblant a qualsevol morena buenorra que et puguis imaginar).

I em mires, i et miro, i em dones les gràcies per estar aquí amb tu, per donar-te la oportunitat de passar un cap de setmana amb algú genial (la algú genial soc jo eh) i avergonyida per els piropillos que em professes abaixo el cap i tota vermellosa dic el teu nom (aquell que no se) i abans de dir res més els teus llavis em mengen els meus i les teves mans recorren el meu cos, els teus ulls es perden en els meus i el teu sexe erecte es clava en el meu.

I sona el despertador....

Bon finde guapos i guapes, feu bondat...o no, que jo demà tinc la noia nova per aquí i no podré pas escriure en tot el dia!!!!!!

25 Comments:

  1. Anònim said...
    Em mates princesa, no s'hi val, has d'explicar la resta del somni.

    No tens cap misera pista de qui pot ser ELL??
    Jo Mateixa said...
    Podries ser tu i jo sense saber-ho, però es clar, com que tampoc se qui ets!!!!!!

    :-S
    Anònim said...
    Ostres, o sigui que podries estar somniant amb mi??

    mmmmmmmm, mira l'e-mail
    Striper said...
    Nena millor aquets somnis molls que no aquells de fa un temps.
    rosa said...
    t'ha sortit un "pretendent" cuiadado! això de jugar amb foc.....bon finde?¿?¿?¿
    jo treballo guapa em fan obrir la paradeta a Molins de rei per la candalera.....A casa viva...
    un petonàs
    Jo Mateixa said...
    Anònim: Ja et val, marranuuuuuuuu :-P

    Striper: Eh que si??, jo també ho he pensat :-)

    Rosa: Tiaaaaaa, no, no, no, es un catxondo que te ganes de jugar, res més, juasjuasjuasjuasjuasjuas. Cony, com es que penques??, pilla la grip dona, encara que sigui mentida :-P
    Anònim said...
    Caram noieta, quins somnis que et gastes... i sempre s'acaben en el millor, coi!!!
    Bon capde i cuida't!!!!!!
    Clint said...
    o sigui que ni cara, ni ulls, ni veu...només el coneixeries per la cigala? curiós curiós!

    Bon finde guapa!
    Jo Mateixa said...
    CafeAmbLlet: Noooooo, el final el se, almenys el del somni d'avui, però m'el vull reservar per mi mateixa, vaja, si no us fa res :-)

    Clint: Més que per la cigala, per la presió de la seva cigala allà baix (allà baix meu dic), bueno, ja m'entens, jajajajajaja.
    Anònim said...
    ei...ahir vaig somiar amb un antic "novio" i tres quarts del mateix, el que passa es que jo no em deixava no se perquè, però també estava soltera i sense nins i l'hi deia que no i això que al somni m'agradava i molt molt i ves per on tornava dir NO...putades fins als somnis nina!!!
    Jo Mateixa said...
    Kpitana: Doncs jo et ben juro que NO no l'hi deia pas, tot al contrari :-P

    Xiveta del meu cor, el peuet que tal, has vist que t'he deixat un comentari al bloc???, al vespre hi faig un vol mentre veig (escolto en Puyal) com perd el Barça...o guanya...o fot el pena, no se pas :-S
    Boira said...
    Oh! Quin mal moment per despertar-se...
    David JB said...
    Uohjó, vaja. Està bé, ja m'agradaria a mi tenir somnis més d'aquest tipus, però a mi els somnis que més se'm repeteixen són els... doncs... no ho sé, no em recordo... però vaja, que no tinc somnis x ni res.

    Passa-ho bé.
    Mikel said...
    jo soc un expert interpretador de somnis...aquest vol dir que necesites vacances i un augment de sou ;-)
    Otger Cataló said...
    bon finde
    Ulisses said...
    aquí ens has deixat a mitjes!

    això no s'hi val... cop de mall! XD
    Anònim said...
    Ja ho tenen això els somnis... que són somnis i prou! Ara, els llençols prou que pateixen, eh?
    Bon cap de setmana sense somnis però amb bones cardades! ;P
    Anònim said...
    Princesa, segueixes tenint aquests somnis??

    Per alguna d'aquelles casualitats ara ja hi surto jo??

    Marranu per que??, no et va agradar el que et vaig enviar??, no has respost el e-mail, i tinc ganes, moltes ganes de que ho facis.

    Bon cap de setmana, cuidat molt, un peto ben dolç.
    Terra said...
    Oh nena! Jo vull somnis així!! Però sencers eh, sense despertar-me a la meitat. I cada nit si pot ser... ;)
    Bon cap de 7mana!
    the silver blue sea said...
    Dolços somnis, Txell! i bon cap de setmana! Petonets.
    Abogadaenbcn said...
    Uf nena caram caram
    LlunA said...
    Ohhhhhhhhh quin somni...jo no recordo un somni així desde buffffffffff dec estar avorrida per la nit!!!!!!
    Un petonet, bon cap de setmana!
    Anònim said...
    Jejejejeje, jo en tinc sovint de somnis així, i també espero poder possar cara a aquest que em sedueix, m'escalfa, m'encisa i em posseix.

    Que tinguis sort en els teus somnis, tot i que em sembla que a tu no et cal somniar per tenir un amor intens i una sessio de sexe inmillorable, oi??

    Petons maca!!!!!!
    Jo Mateixa said...
    Reflexionar tot un cap de setmana va la mar de be per adonar-se del que un te aprop i de vegades, prendre decisions.

    Gràcies a tots per els vostres comentaris, espero que hagueu passat un molt bon cap de setmana.
    Estela said...
    està molt bé aquest somni, qui no ha tingut un de semblant alguna vegada? petonets maca

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column