100% Ateneu Santboià. Setmana 2 bis


Mono tinc i mono tindré, menys mal que nomes de bloc i no pas de tabac, que fa quasi…quant fa que ho he deixat?, quant fa que estic al pis?

Les dates se m’ajunten i s’aproximen dies complicats per nosaltres, ja no parlo professionalment, que també, si no personalment, familiarment, però be, això en un altre post la setmana que ve.

Aquest dilluns passat, dia 18 havíem de fer el canvi de servidor al despatx, doncs be, el dimecres anterior el servidor va fer un amago de aturada cardíaca, ens va donar un avis, i ha estat funcionant amb ventilació assistida quasi be, guardant totes les coses als discs durs de cada PC, a riscos de morir sense ningú a prop.

Dimarts el matarem definitivament i serà una mort ràpida, gens anguniosa, simplement el desconnectarem i farà un pet, l’hi direm adéu i la nova tecnologia ens portarà a un nou mon.

No vaig pas fumada, ni beguda, podeu estar tranquils.

A tots els que m’heu comentat ens post anteriors i que no he contestat…soc una mala persona, ho se, però es que no puc, més ven dit, em fa mandra respondre-us un per un…a sonat pedant oi??

Veieu com m’estic tornant una estúpida??

No deixo de pensar en vosaltres, en TOTS i TOTES, i sento que si no us responc us estic faltant al respecte, però per altre banda se que enteneu tot això, aquesta situació, anguniosa de vegades, toca collons d’altre manera, però es el que hi ha, son quarts d’onze, he voltat per els vostres blocs (no m’ha donat temps d’anar per casa de tothom), us he comentat ara soc aquí, escrivint quatre ratlles folles i mal pensades, però es que em pica tot.

Si, tot em pica per que m’han sortit tot de granets i no se que son ni per que, la mare diu que la varicel·la ja la vaig passar, llavors ha d’haver estat quelcom que he menjat, però el que??, el pollastre a l’ast del migdia??, el meu home també n’ha menjat i ell està be. Els croissants de xocolata (petits) que he esmorzat??, pot ser, per que ell no n’ha volgut.

Tinc granets a la panxa, als braços, a la pitrera, em cou, em pica, cridaria del que em pica, em rasco i segueix picant-me,deixarà de picar-me si en Bardem guanya l’Oscar??, ho dubto.

Demà he d’anar a buscar el DNI, si resulta que allà on vaig ja fan el Digital me’l faré de nou, em tocarà pagar no se quants euros, però ho faré a gust, tot i que encara no se per que cony serveix el DNI Digital.

Em pica, vaig a veure la TV una estona, a veure si deixo de rascar-me, em pica el cap, el nas, l’entrecuix, em pica tot!!!!!!!!!

Bona setmana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PD: Si us plau, no em tingueu en compte el que us he dit que em fa mandra respondre els vostres comentaris, no estic fina avui, ditxosos granets dels pebrots!!!!!

**********************************************************************************************************************

Aquest Tribunal Suprem ens te a tots amb l’ai al cor, seguim esperant el veredicte, mentrestant continuem amb la Campanya 100% Ateneu Santboià engegat per la Lourdes Escardívol, afegeix-t’hi!!!!!!!!

20 Comments:

  1. Striper said...
    Ostres espero que al menys las picors ja t'haguin marxat al menys las del entrecuix.
    Alepsi said...
    Bufff... jo t'entenc Jo Mateixa... jo casi ni tinc temps de voltar per la blogosfera... de fet, feia dies que no passava per aquí (i per un munt d'altres blogs que, aquest matí, he pogut visitar i saludar...).

    Tranquila! Sempre hi ha un raconet per a pensar en tots, oi? :D
    robelfu said...
    hola guapa visca el barça ha i que si ha guanyat el barden ,cachis s'ha de ser mes optimista, jo tampoc ho tenia clar.
    un peto
    Mikel said...
    tranquila que aixo d´estar a 2 punts ens te a tots la mar de tranquils i contents ;-)
    LlunA said...
    Aysssss espero que quan llegeixis això ja no et piqui res!!!! collons amb els granets!!!
    De vegades no es pot fer tot...contestar, escriure, treballar....ayss massa coses i molt poc temps, no t´amoïnis!!!

    petonets
    Otger Cataló said...
    vinga que ja queda menys ....
    Denea said...
    guapa!!!
    No pateixis per el tema de contestar o no...almenys per part meva pots estar tranquil·la, em conformo i de llarg sabent que de tant en tant penses en mi :P. (i en tots nosaltres clar...:P).
    Tema picors: em sembla que hi tinc una resposta. Estàs passant per una situació molt xunga no? nervis, estrés, més nervis, més estrés...a vegades el cos respon físicament quan t'exposes a determinades situacions. A mi em va passar. Em va sortir una erupció del no res quan era petita. I em van dir que era psicològic (estava passant per un moment difícil) després de dir-me que tenia alergia al sol, o que no sabien que era. També em van dir que hi ha gent més propensa que altra a que li passi. No ho sé...pensa-hi...tu et coneixes millor que ningú, però no deixa de ser una possiblitat. Petons i cuidat!
    Anònim said...
    No t'agobis per nosaltres... segur que tots entenem que vas de bòlit...estigués tranquila i cuida't!!!

    A veure de que deuen ser aquest granets...

    Ànims!!!
    zel said...
    Diga-li que sí, sinceritat i a tope, que a mi em passa molt sovint i la mandra és la mandra... I visca el Barçaaaa, nena que anem remuntant, i això anima! Petons, guapa, tu fes el que hagis de fer...
    rosa said...
    granets? que has follat i no t'has rentat bé?


    visca el Barça!!!!!!!
    El Barden? si pobrissó..però una altre vegada serà.
    Anònim said...
    Vota al PP. Todos los votos son necesarios, el tuyo también.
    Nosotras mismas said...
    Hola guapa,

    Espero que estiguis millor.

    Petons
    Ulisses said...
    tranquila que no per no contestar ningú se't menjarà, i per postejar poc tampoc (sinó mira'm a mi XD).

    En fi que se't cuidin les picors ;)
    Gatot_X said...
    picors?.. vina a la festa de la Cuca i les treurem totes, totes, totes...!!!!

    petonassos i llepades guaridores!
    Estela said...
    reina ja contestaràs quan et vingui bé, per això no et preocupis.espero que els granets et marxin, serà qualsevol pijotada d´alergia, Bardem va guanyar i el barça a dos punts, ja anem més bé.petons.
    Abogadaenbcn said...
    Com va tot? Millor? una abraçada!
    Anònim said...
    Que tal? Millor a la feina? O encara amb nervis?

    Espero que estiguis millor dels granets.
    Metamorfosi said...
    Per les picors a l'entrecuix hi ha un bon remei... però a hores d'ara ja el deus haver posat en pràctica! ;) jejeje

    Ànims preciosa, que per molt desconnectades que ens sentim mai perdrem el fil del tot!

    Petoneeeets!
    Jo Mateixa said...
    Striper: Siiiiiiiiii, ja no tinc picors, tot i que m'han durat fins ben entrada la setmana, gràcies!!!!

    Alepsi: Bentornada guapa, jejejejejeje, es que sou tants els que escribiu (tinc una feinada avui per mirar-me tots els blocs, que tela marinera).

    Robelfu: menys mal que el Barça va guanyar i que amb en Bardem es va fer justicia. Petons.

    Mikel: Segur que n'has fet una molt bona crítica del partit i de la setmana Barcelonista en general, jejejejeje.

    LLuna: Siiii bonica si, ho llegeixo i ja no em pica res, per sort, jejejejejeje. Petonets dolça!!!!

    Edu Casabella: Queda menys per que???? :-P

    Denea: Nineta mevaaaaaaaaaa em sembla que has dao en el clavo que diuen els castellans, a la farmàcia em van dir que era una erupció deguda a estres i això que nomes veure-ho se'n van adonar i desprès ja em van preguntar si anava estresada, jejejejejeje. Petonets carinyu!!!!!!!

    Mama del Pol: Gràcies bonica, però si que m'amoino si per que us estimo molt i em sap molt de greu no poder saber que us pasa ni poder-vos animar si passeu mals moments, etc... :-( però be, una fa el que pot. Petonets guapa!!!!!!
    Jo Mateixa said...
    Zel: Gràcies bonica, faig ben be el que puc i el que fa el que pot no està obligat a més oi? doncs fins i tot faig més i aquí estic, jejejeje. Petonets guapa!!!!!!

    Rosa: Jo sempre em rento be desprès de fer l'amor, es més, si m'es possible em dutxo amb Hatim, juntets, per així poder repetir sexe :-P

    El del PP: Me la sua que hagis canviat de pagina, com t'he de dir que aquí pots parlar del que vulguis, com tots els companys i amics, però fer propaganda del teu partit es insà per la societat per tant tu mutis val nen???


    Nosotras mismas: Si bonica si, estic millor, moltes gràcies!!!!

    Ulisses: Jejejeje, doncs tens raó eh, jejejejeje. Petonets i si gràces, dels picors ja estic be :-)

    Gatot: Uiiii, a veure si no faig tarda a aquesta festa que dius, ara m'ho miro, m'ho miro tot!!!!!!! Petonets carinyu!!!!!

    Estela: Gràcies bonica, per sort els granets ja han marxat, la mala pata es que tinc molta feina i continuo igual d'estresada, però que hi farem :-) Petonets!!!!

    Abogada en BCN: Eiii bonica, que tal tot???? Una abraçada ben gran per tu també i si, gràcies, tot millor :-)

    Anònim:Tot i ser anònim gràcies per amoïnar-te per mi, si estic millor dels granets però a la feina...molt d'estres, jejejejeje.

    Metamorfosi: Dolça meva he descobert el secret de les picors de l'entrecuix i l'he solventat, jejejejejeje. Petonets dolçets bonica i gràcies!!!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column