En Gatot ahir escrivia sobre els Dies Perfectes i de fet avui ho podia haver estat, el Barça n'hi habia engaltat 2 al Betis, en Valdes habia aturat un penal i ara tot s'ha fos, el dia perfecte s'ha convertit en una merda pudenta, com la de la foto (per sort la de la foto es graciosa i tot)

Ho veus nano, els dies perfectes no ho son fins que no s'acaba el dia...el Barça ha perdut 2-3 i ja veurem, que fa el Madrid, si guanyen...be, més val que vagi a sopar, serà l'única cosa productiva del dia.

A veure si al Barça l'hi cau una bona tromba d'aigua a sobre, collons, i se n'enteren d'una vegada!!!!!

********************************************************************************

Estem sense noticies del Tribunal Suprem per el cas de l’Ateneu. Seguiu adherint-vos a la Campanya 100% Ateneu Santboià , impulsat per la Lourdes Escardívol, si us plau, l’Ateneu us necessita!!!!!!

6 Comments:

  1. Striper said...
    Tenir un mal dia per el Barça , crec que hi han coses pitjors i no cal amoinarse gaire per lo que fan un tius corrent darrera una pilota.
    zel said...
    Eoooooo, quin cabreig amb el Barça, noia, ens han de matar...Tan contenta jo amb el 0-2 i m'han fotut l'alegria enlaire... qui els va.... Haurem de fer-nos del Heineken, el Santboià no té equip de res? És que em sóna, hockey? campionat de botifarra? Ja me'n faràs cincèntims...
    Un petonàs, repreciosa...en Hatim treballa? O el tens al costat? Vull dir...ja saps... a per feina...que vull ser padrina virtual...jejeje
    Jo Mateixa said...
    Striper: Buenuuu es que ja fa molts dies que estan malament aquests cabronasos eh, no en fem ni una de bona i a més ens prenen el pel, L'únic consol que em queda es que no soc socia, per tant no pago, que si no de que seria del barça :-S

    Zel: Buaaaa, jo estic que trino nena, que cabrons que son per deu!!! A Sant Boi tenim la Santboiana, l'Equip de Rugby!!!!!!!!!!

    En Hatim està de picos pardos a Barcelona amb un cosi que ha vingut de fora, que hi farem noia, així aprofito i em poso al dia de TOTSSSSSS els blocs :-)

    Ui padrina diu, jejejejeje, calma, calma, que no estem per sustus una altre vegada, jejejejejeje.
    Anònim said...
    Jo no afegiré cap comentari sobre el Barça, encara no m'he refet de l'ensurt.
    Només vull agrair-te, una vegada més, el teu suport incondicional i persistent en la reivindicació de l'Ateneu Santboià. Si tothom tingués la mateixa empenta...
    Una abraçada molt, molt forta!

    100% ATENEU SANTBOIÀ
    Jo Mateixa said...
    Lourdes: Bonica, ja saps que quant em comprometo a una cosa (si res m'ho impedeix) ho faig i es tot un plaer donar suport a una iniciativa tant bona, tant de bo respirin aquests del Tribunal i ens deixin de tenir amb l'ai al cor.

    Un petonas ben gran guapissima!!!!!
    Anònim said...
    jo soc de l'español forever, ehehehehehe i amb molt orgull, no siguès q se m'enganxès l'adicció a les drogues eh ronal....
    No m'ho tingueu en compte aquest últim comentari. Jo estic enfadada amb algúns cules del meu pueblerucho, q em segueixen i em persegueixen x tot arreu. No tinc consol q valgui.
    Adeu.

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column