100 % Ateneu Santboià. Ubuntu...uffff


Ja se que aquesta setmana he postejat massa, i això que feina n’he tingut, però suposo que també ha estat una setmana tota rara, desprès d’uns dies baixa laboral, de temes personals que m’han afectat un xic massa (estic bleda  encara quant penso en el que podria haver estat i no es) tenia la necessitat d’explicar-vos com em trobo i que es de la meva vida...escrivint nomes els caps de setmana sento que us enyoro i coi, això no pot ser homeeeeeee.

Escric avui, dimecres o dijous, encara no se molt be quant penjaré aquest post, nomes per desitjar-vos que passeu una molt bona Setmana Santa (que consti que analitzar la Setmana Santa dona per un post o dos, segur que algú de vosaltres ja hi ha pensat, així que no em repetiré)

Ara estic sola a casa, en Hatim treballa fins a les 23:00 i demà, amb la calma i sense presses ens dedicarem a fer canvis informàtics a casa, passarem de Microsoft Windows XP a Ubuntu de Linux...ja tremolo, a mi aquesta mena de canvis tant i tant heavys m’espanten, coi, no tenia por de ser mare però si em fa por canviar de sistema operatiu...curiós.

Per tal de no fer salat amb les Històries Veïnals  i com que la Marinetix  (encantada de participar amb tu guapa!!!!) ja fa uns dies que em va passar la seva part, m’he endinsat en el meravellós mon de l’escriptura en grup i he passat la meva part (text i foto inclosa) a l’Alepsi, nena no et queixis que tens fins el 10 d’abril per passar-l’hi al Clint  :-P

Així doncs serà difícil que aquest cap de setmana pugui mirar el Bloc...menteixo, si que podré que per sort tinc el portàtil i de moment seguirà amb el Windows XP, però em fa mandra, vaja me’n farà, per que podré gaudir del meu home i de les meves tonteries varies amb ell durant quatre dies i cony, ho he d’aprofitar, se que vosaltres ho fareu o ho faríeu amb els vostres "respectius" si poguéssiu.

Així doncs, les meves visites de puntetes als vostres blocs aquests dies de festa seran més aviat nocturns, procureu no actualitzar gaire si us plau, que no puc amb tots, sou masses els que actualitzeu...o poder es que son masses els blocs que llegeixo...o poder son masses les vides d’amics que m’importen...

Us vull a tots aquí dilluns, que no me’n falti cap que m’emprenyo i a mi emprenyada no m’heu vist mai eh!!!!!!!!!!!!!!


***************************************************************************************************

Seguim esperant que el Tribunal Suprem doni el veredicte envers el tema de l’Ateneu Santboià, per això continuem amb la Campanya 100% Ateneu Santboià que va engegar la Lourdes Escardívol, uniu-vos!!!!!!

11 Comments:

  1. Joana said...
    Bona Pasqua Jo mateixa!!!!
    Moltes gràcies per les teves paraules, per ser-hi...
    Cuida't molt i mo desesperis. La calma és el millor antídot a tots els mals ;)))
    Anònim said...
    Jo desapareixo uns dies, espero que a la tornada tot segueixi igual...o millor
    Clint said...
    Veus el Hatim només te que llegir-te per saber si ha "d'estar" preparat jajaja!

    Passeu uns bons dies amb les teves tonteries i tot això, i fes una còpia de seguretat! no fos que perdis alguna cosa al passar al Linux...què valenta! ja ens explicaràs!

    petons.
    Antoni Esteve said...
    Es curiós quines coses ens poden arribar a fer respecta i quines no.
    Cuideu-vos!
    Striper said...
    Bona semana santa tambe per tu guapa, Respecte al ubuntu jo no treuria el windows , instalaria el linux amb una particio, i que estiguesis convencuda treuria el Windows no abans.
    Jo Mateixa said...
    Joana: Gràcies bonica, igualment per tu, espero que estigui més animada i de nou, em sap molt de greu :-(

    Soler: Ojuuuuuuu a la carretera, si et plau, vull saber de tu així que tornis eh :-)

    Clint: Això m'ha dit ell, jejejejejejeje. Siiii tranqui, ara estic mirant tot allò que vull guardar per si de cas i abans de res en farem un GHOST (Copia de seguretat) :-) Petonets!!!!!!

    Antoni: Hombreeeeeee, tu por aqui :-) m'alegro moltissim de saber de tu. I si, es molt curiós....cuidat tu també guapissim, un petonas ben gran!!!!!

    Striper: Doncs jo si que treue el windows, jejejejeje. Ara estic creant una carpeta amb tots els meus fitxers i amb una carpeta que tinc que es diu INSTALAR on guardo tots els programes que tinc instal·lats a l'equip, d'aquesta carpeta en farem una copia i a més farem una còpia de seguretat de tot l'equip, per si falla quelcom, tot i que ja portem dies fent proves i tot rutlla....a veure que passa :-) Petonets rei!!!!!!
    Puji said...
    VAl, d'acord en tot, excepte en això de dilluns. Jo, si no et sap greu, torno dimarts. Pocs dies de festa que hi ha i encara ens en vls escatimar un!
    DooMMasteR said...
    Ànims i sort amb Ubuntu :-)
    Bona setmana santa!
    Jo Mateixa said...
    Be, al final no ha estat UBUNTU, si no MANDRIVA, donat que el meu PC es un torrecollons i la meva gravadora més encara.

    Ahir fins a les 05:00 per mirar de solventar petits problemes, i avui fins fa un moment, però ara si, ara ja està, ara ja he deixat de ser de Windows!!!!

    Vaig a xafardejar una mica a veure que es aixo del Mandriva :-P
    El veí de dalt said...
    Així m'agrada, que treballis pel veïnat, recoi!
    Jo Mateixa said...
    Veí de Dalt: Home clar, que et penses tu, que faig vacances o descanso en un pont de 4 dies??, nooooo, jo treballo per el veínat com be dius :-P

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column