La calma desapareix a Montgat

Aquest cap de setmana l’he passat a Pineda i aquesta tarda he anat a veure el Barça a la Penya Barcelonista, com que demà els pares han de marxar d’hora al metge aquesta tarda han baixat a Barcelona i jo he pillat el tren desprès del partit.

Tren de les 21:19 cap a Barcelona, acaba a Hospitalet (Rambla Just Oliveres), m’assec al costat de la finestra i em començo a mig “cantar la son jo soleta” en el seient, estic baldada, així que mig m’adormo i quant parem a Montgat comença el mal rotllo.

En el vagó on vaig jo hi ha 6 persones, contant-me a mi, i ara en pugen 17 (si, els he contat), 14 nois i 3 noies, a quin més estrany, m’explico.

Ells amb els texans a mig cul, ensenyant la roba interior, amb el coll ple de cadenes d’aquelles que porten els marines americans, ja sabeu quines oi?, amb els cabells engominats i amb no més 16 anys. Alguns portaven americana, d’altres samarretes surferes, alguns amb mocassins i d’altres amb bambes trencades.

Elles, les 3 pobres “verges”, anaven quasi bé igualetes (no ho entendre mai), faldilles mega súper curtes, samarretes estripades i amb els sostenidors quasi al descobert, botes altes, amb cadenes semblants a les dels nois, els cabells tots crespats i en una cua i molt maquillades.

A hores d’ara us podeu fer una idea?

El “mascle dominant”, en Sebas (l’han anomenat moltes vegades), es mirava les noies amb lascivitat i a alguna d’elles els hi ha fet un gest provocatiu, per sort elles han estat més prudents que ells (ja em veia en mig d’una orgia). Duien la música a tota ostia (si es que a allò se l’hi pot dir música) i s’anaven passant els porros dels uns als altres, he pillat un colocon de la ostia!!!!

Una d’elles, la Nerea (estava asseguda davant meu i per això se el seu nom) ha demanat al seu xicot que se l’hi assagues a prop, doncs no es refiava de cap dels amics (diguem tonta també, si no te’n refies per que hi vas amb ells??). Nomes sabien insultar-se, magrejar-se, posar a parir les famílies dels altres...

Perdoneu, no dec ser tan moderna com jo pensava, però m’he sentit fora de lloc, ha estat com si jo no fos d’aquell món, aquell món de drogues, música alta i sexe en el seient de darrera meu, i m’he sentit gilipolles.

Quant jo tenia l’edat d’aquets marrecs no anava a discoteques, no per que no em deixessin a casa, simplement per que no m’agradaven, preferia quedar-me a casa, tancada a la meva habitació escoltant música, o llegint un bon llibre i si ara tornes a tenir 16 anys probablement no em quedaria a casa tancada però tampoc acabaria com ells un cap de setmana.

P.D1: He de dir que una de les noies no era conscient del que estava passant, tres nois la duien agafada per que estava completament inconscient, anava tan beguda que n’hi podia aixecar-se del seient, ha estat patètic.

P.D2: Que ara ningú es pensi que he mai he pillat una borratxera jo i que sempre he estat bona minyona.....com tots he fet les meves “dolenteries”, llògicament, però arribar a aquests extrems...poder algun cop, ai no se.....

15 Comments:

  1. Anònim said...
    Aixó és la edat, mossa.

    Quan comences aveure els adolescents que tot el que fan és estray, és que et fas gran...

    Paraula d'escarabat

    I en aquesta edat, la colla i la testosterona et porten per on volen

    apa
    Anònim said...
    Ja ho se ja, però es que no em cal veure aquetes escenes tant deplorables per adonarme'n que m'he fet gran, nomes em cal mirar al meu voltant, veure els meus avis, els meus pares, el meu germà, els amics casats i amb canalla, totohom es fa gran i jo no seré menys.

    Certament m'han decepcionat molt, penso que hi han altres maneres de divertir-se en aquesta vida, però be, cadascú amb la "seva vida" fa el que vol, sempre i quant no facin mal a ningú més.

    P.D: Diguem carca ara tú ara si vols :-S
    Anònim said...
    Jo diria que la immensa majoria d'adolescents, amb la testosterona a tope i tot, no porten cadenes, no van d'aquest rotllo i no es dediquen a oferir escenes patètiques com la que expliques. Per sort són quatre gats, però fan tant de soroll que tendim a generalitzar. Però, digue'm ingenu, ni tan sols la majoria d'adolescents que van a les discoteques van d'aquest pal!

    Una abraçada matinera
    Anònim said...
    Ostres, es nota que encara vaig mig adormit malgrat haver fet no sé quantes coses ja.... la darrera frase seria:

    Però, digue'm ingenu, jo crec que ni tan sols la majoria d'adolescents que van
    a les discoteques van d'aquest pal!

    Perdona per ser pesat eh? :)
    Anònim said...
    Bon dia Spock, primer de tot res de pesat, ja saps que m'ecanta que passis per aqui i em deixis els teus comentaris, faltaria més!!!!! :-)

    En segon lloc, poder m'he expresat malament, jo no volia generalitzar, ja se que no tothom es aixi, ostres que tinc gent coneguda de les mateixes edats que aquets galifardeus i son colles de gent maquisima, el que passa es que ahir quant vaig veure a aquests nanos em vaig sentir fora de lloc, poder per que jo el que van fer ells ho he fet un parell de cops i punt (lo de la borratxera i ja està) i no ha estat cosa de "cada cap de setmana", cosa que en ells ja es veia que no era així.

    Que passis molt bon dia, petonets!!!!
    Anònim said...
    Al món hi ha gent de tot tipusi condició!
    De tota manera no crec que sentir-se estrany o violentat per l'escena descrita sigui senyal de vellesa. Sincerament jo no hagués trobat gens normal ni recomanables ni ara (23 anys) ni fa 5 ni fa 10.

    Potser soc un clàssic però tot i la meva tendència a perdre l'equilibri quan bec, la idea de que m'hagin de portar entre altra gent no m'agrada. I tot i la meva poca tendència a fugir del risc, tampoc em sembla lògic anar amb un grup de gent de qui reconeixes no fiar-te.

    Però bé, deixe'm a cadascú fer la seva vida i dessijem que treguin algun bon consell d'aquesta etapa de la seva vida.

    PD: Ui, crec que m'ha quedat molt moralista aquest comentari, però passo de replantejar-lo. A viure i deixar viure. Apa
    Anònim said...
    Safo, de moralista res de res, està genial, t'ho dic de tot cor!!!!

    Jo també espero que n'hagin après alguna cosa i em pregunto que s'en deu haver fet de la "nena" que anava inconscient, espero que estigui bé i que hagi escarmentat, si més no una miqueta.

    Un petonet guapo i que passis molt bon dia!!!!
    Anònim said...
    eii guapaaa! k fas pels trens aquestes hores! no veus que els últims trens són els k van xent xunga !!?? jajaja
    a veure parlant daquest menors inconcient... doncs si és molt dur, quan tenia 16 o menys no feia aquestes coses, jo m quedava a casa jugant la supernintendo o la game boy inentant passar el putu mario land 2 jajaja
    Jo Mateixa said...
    Ei Dagio!!!, m'he pres la llibertat d'esborrar un dels dos comentaris que havies fet (estava duplicat).

    Doncs ja veus, els pares havien de marxar en ben dinat i jo volia anar a la Penya a veure el Barça, així que no em van quedar més nasos que esperar a que s'acabes el partit per pillar el tren, i habia d'agafar aquest per que si no el següent ja era l'últim (21:50 que mal comunicats estem allà a Pineda cony)i se que els últims son "els pitjors", jejejejeje.

    Si jo haguès tingut alguna d'aquestes consoles amb 15 anys també ho haguès fet :-(

    Besitusssss
    Anònim said...
    Ostres tia!!! encara recordo quan tenia 15 anys i em vaig prendreu na clara a un bar amb el meu germà i una amiga i em sentia super culpable...
    Resulta que jo a aquesta edat em dedicava a passar les esotnes amb les maigues passejant pel barri i comentant quin noi ens agradava de l'institut.
    Les primeres vegades que vaig anar a la discoteca ni molt menys anava borratxa...
    No sé pas on anirem a parar!!
    el més bo es que si els hi expliques als pares et dirán: es meu nen??? nonono...no pot ser, és impossible!!
    És un tema que dóna molt a parlar, per sort no tots els adolescents són així...
    una abraçada!
    Anònim said...
    Hola bònica, bon dia!!!

    Doncs si noia, està clar que els pares no en son conscients o si ho son alguns son pitjor que els fills, jejejejejejeje, i despres diuen que a les escoles sel's educa malament, que es a casa on comença l'educació cony!!!

    Abraçadetes i besitus guapissima!!!

    P.D: Molt filosfal el teu Bloc ultimament, m'encanta!!!!
    Anònim said...
    Aquest tipus d'adolescents...sempre acostumen anar amb grup, crec que sols els hi deu fer vergonya anar pel carrer...o sencillament com que no poden fer el notes no els hi agrada...

    Jo els veig així: ells com has dit " machos machotes" (i poc cervell), elles "submisses curtetes" ( i menys cervell si és que és possible!!!), és molt trist veure'ls, a mi em fan pena...

    I Tranqui crec que som molts els que en aquesta situació en haguessim sentit gilipolles...

    Quan jo tenia 16 anys anava del pal surto d'excursió amb el centre excursionista de la city...en resum era de la colla "farigola xiruquera"...i ara segurament aniria del mateix pal (potser no seria tan paveta però del mateix pal...)
    Jo Mateixa said...
    Mama del Pol això de la "farigola xiruquera" m'ha arribat a l'ànima, ai per deu com he rigut!!!!!!

    Jó també he anat d'excursions amb LA COLLA DEL DEMONYO DOJO durants molta anys i et ben asseguroq ue no ho cambio per una discotea plena de "matxos dominiants" i en Bisbal sonant de fons, bufff, quin horror!!!!

    Ahh i trànquila, que jo de Paveta també ho vaig ser, quins anys aquells!!!!!

    Petonets rebònica!!!!
    Anònim said...
    Si ja ho dic jo que s'estan perdent els valors! Cada vegada pugen pitjor aquesta canalla! Vici! Despelote!
    Anònim said...
    Aiii Sir William, que se n'ha fet d'aquells adolescents bona gent, cumbaia com deia la Mare d'en Pol???, doncs ens hem fet grans i ara mirem com els marrecs "tiren per la borda la seva joventut"...ostia que friki m'ha quedat, oi?

    ;-)

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column