Més fotos per el Meme fotogràfic

Lo prometido es deuda, ja sóc a casa i penjo més fotos :-)
Aquest de la foto els el meu "germanet", ara mateix té 24 anys i porta barba (està molt guapo), i en aquesta foto debeia tenir uns 8 ó 10 anys, no més. Aquesta mirada picara i aquest somriure continua mantenint-los i m'encanta que sigui així!!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Aquests son els pares el dia del seu casament, el 15/03/1974 (sorry, rectifico la data que ahir per descuit em vaig confondre i vaig possar el dia 24), ja veieu que té uns anyets. M'encanta aquestà foto, un dia ja us posare fotos de com estàn ara però ja us avanço que es la única foto que tinc del pare amb els cabells negres, doncs amb 24 ó 25 anys ja el tenia blanquinós (es veu que ve de familia.......lo que me esperaaaaaa)

6 Comments:

  1. Anònim said...
    Totes les fotos dels casaments dels anys 70 son iguals! Mateixos colors, mateixos estils...
    Anònim said...
    Sir William es ben cert, ho he pogut comprovar en fotos d'amics dels pares, com que més o menys tots es van casar per la mateixa època son practicament fotocopies les unes de les altres, jejejeje.
    Anònim said...
    Noia, de cop et detapes i ala a propossar coses. Les fotos fantàstiques. Les del casori, com diu en sir williams és calcada la dels meus pares.

    Jo, per fer-ho, tinc un gran problema. Com el Gatot, no tinc escàner. I un de encara molt pitjor. Fa uns 10 anys que visc molt lluny de la meva família, i només baixo de tan en quan (cada 2 o 3 messos), i la veritat, m'hauria sentit malament si m'hagués endut les fotos. Pels meus pares. Ja saps, ells els agrada mirar-les de tan en tan i dir... que maco que eren de petits...

    apa, igualment moltes gràcies per pensar en mi.
    Anònim said...
    Escarabat: Trànquil, suposo que era arriscar-se massa doncs sembla ser que la tecnològia no arriva a totes les llars (la meitat no teniu escaner, quina peneta més gran).

    Bueno un altre cop serà :-(
    Mikel said...
    jasujasjasu mola la pinta dels escolanets de darrera...
    Anònim said...
    Bon dia Mikel: Doncs si, fa molta gràcia aquesta foto, es van casar a la Colonia Güell (un lloc preciós) ;-)

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column