Avui em mirava unes coses de la web de YOIGO i he vist això:



Es el cliente 100.000. Mira su foto. Si la conoces no la llames ahora para felicitarla porque estará comunicando, le hemos regalado 200 € de saldo, o lo que es lo mismo, 100.000 segundos en llamadas nacionales a cualquier operador a cualquier hora.
Y si no está hablando o enviando mensajes, estará haciendo las maletas para irse a Helsinki. Le hemos regalado también un viaje para 2 personas con todos los gastos pagados y entradas para la Gala del Festival de Eurovisión. Pensándolo mejor, llámala, puede que te invite al viaje.


No sóc jo eh, es diu Natàlia Muñoz i ha estat l’afortunada en anar a Helsinki a veure el festival d’Eurovisió....afortunada?????, que voleu que us digui, jo em conformo amb el que em van regalar els de YOIGO, tots els sms del dia gratis, TOTSSSSSSS, genial!!!!!, em sembla que de normal envio 7 sms al dia (ja ho se, em passo tres pobles), doncs bé, aquell dia en vaig enviar...4, quins collons els meus, oi?, si es que ni que m’ho regalin ho aprofito.


Aquest ha estat el meu sopar, ara be quant em surten “mames” per tots llocs....que no t’alimentes, que ves quines coses de menjar, que això no es ni nutritiu ni res...


Us informo que això que està tot abonyegat de color grogenc amb taquetes...de colors...es una truita......vale, es un “revoltillu”, que a mi les truites no em surten, dins el "revultillu" hi he posat, apart de 2 ous, dues “lonchas” de formatge baix en sal i per compensar la falta de sal taquets de pernil serrà, la mar de bo, que vam comprar l’altre dia amb en Hatim i que no ens vam menjar. El “rollito” està farcit de sobrada i pernil dolç, per contrarestar el salat amb el dolç, no hi han hagut postres, es veu que no m’he portat be (ja te nassos ja, fer-me jo el sopar i castigar-me sense postres)

Tots vosaltres sabeu cuinar?? Alguns ja se que no, ha quedat bastant clar en alguns dels post que he llegit en els darrers dies i es que últimament llegeixo molt....ahi queda eso.


Per cert, ja tinc les dates de naixement d’alguns blocaires i els que ho han preferit m’han donat les dates de naixement del seu Bloc, vinga va, animeu-vos a fer el Calendari dels Aniversaris Blocaires!!!!!

Atenció a les megafashion botes de la Senyoreta YOIGO.

32 Comments:

  1. neus said...
    Doncs nena, per sopar està prou bé, què coi! jo a vegades sopo un got de llet, vès.

    Ummm... sí, sé cuinar :P

    D'això... no deus pas saber d'on ha tret les botes... com m'agraden!!!!!!!!!! jajajaajjajajjajaja

    Bona nit maca! Un petonàs!!
    Anònim said...
    UALA!!! es el primer que he vist de la Foto: com canten!!! deu ser moda a ciutat...Nanit...Mary
    David JB said...
    Yoigo ni poll... que avui he vist que als de prepagament els cobren un mínim mensual obligatori de més de 6 €, cagüen, no podien ser tan bons. Jo ho sento, però continuaré amb warrafone, encara que no em regalin 200 € en coses ni viatges a helsinki per veure cutrevisió.

    I escolta, que jo demà per dinar, com que estarà tot tancat aquí, m'he fet un entrepà de "salchichón ibérico" que no sembla gaire cosa, però que segur que em plenarà la panxa.
    Anònim said...
    Elur: OI que si que està be?, si la mare ho hagues vist ja m'hagues fotut la bronca padre, jejejejejeje.

    Tiaaaaaaaaaaaaaaaaa, que son la mar de cutres les botes, hombreeeeee :-)

    Anónimo: Ostia es que son lletgisimes joerrrrrrr. Benvingut/a ?¿?¿?¿? :-)

    David: A mi de moment no m'han enviat la factura, s'estan portant la mar de be i no he tingut problemes, ja t'ho explicare quant hagi de començar a pagar :-S
    Anònim said...
    David: Perdo, no he comentat lo del bocatá de salsichon (llonganissa???) pos re home, a veure si t'omple una micona :-)
    Anònim said...
    Es la primera vegada que et visito i tens moltes coses a explicar per el que he vist. El sopar no està malament, tenint en compte que jo no he sopat encara.

    M'apunto a lo del Calendari, ho he de deixar anotat al post de sota?

    Be, jo t'ho dic i de pas t'envio una foto meva per e-mail, pot ser pujada de to? Vaig nèxer el 01 de desembre de 1975. Poso Cris R. per que ja he vist que tens una asidua lectora que tambe es diu Cris.
    Anònim said...
    Cris R.: Cap problema, m'anoto la teva data de naixement!!!! Benvinguda!!!! ;-)
    Metamorfosi said...
    Hola guapíssima!
    Cuino per obligació i per necessitat, però cuino prou bé.
    És més, m'encanta quan no em sento pressionada per tots els què faig per dinar, què faig per sopar, perquè aleshores deixo anar la meva vena culinaricreativa i disfruto com un camell entre els fogons i el forn!(sobretot per fer postres... jejeje) Llàstima que l'estrés dels darrers mesos no m'ho permet gaire :-(

    I pel que fa als aniversaris... tu guanyes. Espero que ningú em descobreixi per aquest detallet tan real de mi mateixa: 21 de maig de 1968 (sí, sí... potser us costarà de creure, però els que vam néixer abans del 1970 també sabem fer anar un PC! XDDDD)

    Àpali, que aprofiti la truiteta!
    Petonets dolços i salats!!!
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Cal que contesti si sé cuinar?? Mmmm, no caldria, oi? Tot i això, déu n'hi do el sopar, nena! Jo he sopat una poma .. i és que entre la grip i l'operación Bikini ... ostres!!!

    Doncs la senyoreta Yoigo està molt bé, que vols que et digui ... si que du unes botes una miiiiiiica fashion de la muerte, però colta!! deixa-la córrer que se'n va a Eurovisió ...

    Amb el fred que fot allà ... hi ha gent sonada!!!

    Un petó i cuida't TuMateixa
    Anònim said...
    Bon dia Jo!!!

    Nem per parts:

    1.- No t'espantis, eh??? La meva data de naixement: 5 de juliol de 1962. Pero semblo mes jove, eh? Per fora i per dintre....
    2.- he vist el teu sopar... millor que le meu ahir la noit: entrepa de pernil serra i llonganissa (que aqui al Nord es un sopra de luxe!) i una bossa sencera de pipes gegants!!
    3.- Si que se cuinar.. truc per a la truita: la paella ha de començar a treure uanmica de fum i llavoprs afegeixes el sous, i estigues moltr a sobre. L'estat de la paella tambe compta,pero..
    4.- Un altre dia de sola Dublin!!! I sembla que el cap de setmana sera igual... Yuju!!!

    XXX
    Clint said...
    Eh! que fer un remenat no és tant senzill, a veure qui et critica el sopar!

    A mi m'encanta cuinar, em relaxa moltíssim i tot em surt molt bo!i no tinc iaia! jajaja però es que si no m'animo jo...
    Anònim said...
    Metamorfosi: Apa nena, o sigui que TU SI SAPS CUINAR???, joderrrrr, deus ser la única :-) doncs ja saps, foto al "cantu" amb cada unj dels menjars que facis especialment amb els postres i mira, ja tenim post per comentar :-P

    Fet!!!, la data del teu aniversai pasa a engrandir el Calendari, ja en som 10!!!!

    Petonasos a cabassos i que passis molt bon dia!!!!!!

    Pep: No, no, tu no cal que contestis que ja se la resposta, jajajajajaja. Homensssssssssssss, que tots sou iguals, joder, tu creus que es ser afortunat anar a Eurovisió a veure com canten aquells???, lleig nino, molt lleig :-S

    Carlitos: Per que m'he d'espantar??, els meus pares son més grans que tu i no m'espanto :-P es boorma cigonyaaaaaaa (bueno que els pares son més grans que tu no es broma eh). Genial, la teva data de naixement passa a formar el numero 11 del Calendari Blocaire, yupi!!!!!! Brutal...un altre home que SI sap cuinar, nenessssss, ens haurem de possar les piles eh!!!!!

    Clint: Coi Clint ja ets el tercer diu que sap cuinar, ole, ole i ole aquest homes blocaires, sou maquines de cuinar!!!! ....ara algu...no se qui però em temo que serà "ELL", deixarà anar un "ei nena, que a mes de maquines de cuinar som maquines d'altres coses"...i si no ja ho veureu :-) Clint, no t'apuntes a lo dels aniversaris??? XXDD
    Anònim said...
    a mi no m'agrada gens cuinar. Quina perdua de temps!! Relaxar!!
    A mi em desespera!! Que sia ara això, que si ara allò... quin pal!! a més hi ha dos classes de cuiners; els científics, que es dediquen a sempre fer el mateix amb els mateixos ingredients i les mateixes mesures, i els artistes que es dediquen a improvisar... pel que veig, tu ets de ls segona. No?

    apa i sóc del 2 d'agost... (sóc LLeó)
    Anònim said...
    Escarabat: A mi tampoc em barrufa cuinar, jejejejeje, a part es que no en se ni tinc cap mena d'intenció de saber-ne (si no en saps sempre trobes algun "pringaillo" que t'ho fa, no?) XXDD

    Però en el cas que de que ho hagi de fer, si, si, improvitzo, per això en Hatim pobret pateix tant de l'estomac, jajajajajajaja.

    Anota't està el dia del teu aniversari, fora bo que em donessis l'any...més que res per saber quants ens fas :-S

    LLeó??, però no eres un Escarabat????? :-)

    Petonasos guapu!!!!!!!!!!!!!!
    neus said...
    Què vols dir??? no fan per anar a casament????????? aissssssssss....
    jajajajajjajajajajajjajajja


    Si busques entre els meus pots de gener hi trobaràs el dia del meu aniversari ;)


    Bon dia preciosa!! :******
    Adagio said...
    ueno jo se fer fregits xD però macarrons i tot això tb i.. res més jaja

    bua estic molt gos, això de tenir festa no m va be xD
    Anònim said...
    Elur: .....per sort espero que no, jajajajajajaja.

    Pot ser el 14 de gener de 1974??? :-)

    Adagio: Ets un bon partit doncs nano per que hi han tius que ni això (i ties tambe eh), vaguuuuuu, a veure si fots algu!!!!, jajajajajajaja.
    neus said...
    sips... apa! i jo que no volia dir-lo tan directament! jajajajajajajjajajaaajjajajajjajaja
    i també hi ha l'aniversari del bloc... però aquest no compta, perquè jo m'haig d'esforçar per recordar-lo :P
    Anònim said...
    1971!!! la millor collita!!
    Anònim said...
    Elur: Ai perdona :-( es com que m'has dit que ho mires al Bloc pos ala, jo a mirar-ho :-)

    En quant al naixement del Bloc....11/01/2006??? vols que també cel.lebrem el seu aniversari :-)

    Escarabat: No en tinc cap dubte guapu!!!!! :-) Anota't està XXDD
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    La veu d'en Darth Vader no és sexy ... pot arribar a ser sexy la del Constantinu Rumer ... la meva d'avui és una barreja entre en Vader, en Sabina i la Carmen de Mairena!!!

    Ja em cuido, ja!
    neus said...
    no cal... l'aniversari del bloc no cal... va ser un accident :P

    no passa res, sóc la primera en fer-ne propaganda del meu aniversari :)

    un petonàs guapa!!!
    Anònim said...
    No voldria ofendre al senyor ESCARABAT, sobretot perquè és Lleó i jo sempre tinc molt respecte a aquest signe, bàsicament perquè també sóc una Lleona, però la millor collita és la de 1979! Sense cap mena de dubte!!! ;)

    25 DE JULIOL DE 1979

    Ho mantidria en secret, però en Sir William ho esbombaria com va fer l'any passat abans que jo pogués escriure la primera lletra del post! JAJAJAJAJA M'encanta! Una GUINNESS a la seva salut! (Dues N, dues S!)

    Pel que fa a l'aniversari del meu bloc... Mmm... malgrat ho hauria de confirma crec que és el 8 de desembre! Tot i així, jo sóc de les sentimentals que ha fet post especial al celebrar els 100 articles, els 200 i espero aviat fer el mateixa mb els 300...

    No TINC MOLT CLAR EL FUNCIONAMENT, no seria molt més pràctic crear una pàgina desvinculada del bloc tipus la del BLOCAIRE INVISIBLE, que tothom pogués editar. Tu saps la feina que t'estalviaria... perquè ara estàs en plan relax, pe`ro quan vagis estressada el que menys ganes tindràs de fer és anar penjant posts recordant a la gent què passa i què deixa de passar!

    I, ara després de tot aquest rotllo que tampoc treu cap a res, dir-vos que m'ha entrat gana i, desitjar-vos una BONA SETMANA SANTA!!! A descansar de tot! De bloc inclós!

    Una abraçada(a tots menys a la paia de les botes, que no es de YOIGO, és de yu-yu!!)
    Anònim said...
    Pep: M'encanta en Sabina i m'encanta en Constanino Rumeru..ara la Carmen de Mairena no que no m'agrada :-S

    Que te cuidis cony!!!! ahhh, perdo, que ja et cuides?? vale, vale :-)

    Elur: Lo del aniversari del Bloc t'ho deia per que hi ha gent que aixi ho ha volgut, que preferix dir aquesta data que la del dia que van npeuxer ells, o fins i tot hi ha gent que vol que surtin les dues :-)
    Anònim said...
    ofendre'm a mi? si els del 79 encara no heu vist res!!

    Encara que els lleó també els tinc molt respecte.
    Anònim said...
    cuinar...! quin acudit! si t'expliqués la desgràcia de l'altre dia quan intentàvem fer el sopar amb el meu xicot...

    reconec q va ser bastant culpa meva (q sóc una negada). jo mirava d'arreglar la cosa i li anava dient: però si ja veuràs com un dia riurem quan pensem en tot això...

    de moment, hem fregat la cuina com cinquanta vegades i em sembla q encara està llardosa...

    en fi, de tot se n'aprèn! bones vacances!
    Anònim said...
    Annataramabana: Uauuuuuuuuuu, megasuper guai el comentari :-)

    Bona collita la del 1979, oi tant que si, jejejejejeje.

    Això també ho habia pensat, lo de fer un bloc apart (de fet estic pensant en fer-ho), tot i que tampoc pensis que es tanta feina, m'he fet una taula d'excel amb les vostres dades, les dels blocs, les dates de naixement personals i les dels Bloc i si autoritzeu a posar una data o l'altre.

    Ho aniré fent de mica en mica, de moment la fulla d'excel està actualitzada a la darrera annotació, la del teu aniversari, per tant ho porto bastant be.

    A més, veig que no hi han gairès mesos apretats de gent (vaja que no coinidiu gairé en els mesos), tot i que de moment nomes hi han 15 persones apuntades, espero que s'hi apunti més gent, pot estar bé, no?

    Petonasos que fan mooooolt de soroll i MOLTA BONES VACANCES GUAPISSIMA!!!!!!!!!!!
    Anònim said...
    Escarabat: Ara no us baralleu eh!!!! :-S

    q-kota: Vols dir que vau cuinar vosaltres dos a la cuina???, aiiiiiii noieta, jajajajajajaja.
    Bones vacances per tu tambe guapissima!!!!!!
    Anònim said...
    Per cert q-kota....a tu encara no et tinc a la llista dels aniversaris.... :-P
    Metamorfosi said...
    Escarabat, Anatarambana... em sap greu, però la collita del 68 va ser excel·lent! XDDD

    Ara de debò.... us heu fixat en quina bodega que estem aconseguint?... tindrem ampolles de les millors collites!

    txin-txin! A la salut de tots i totes!!
    euria said...
    A mi, després d'una jornada de feina que em deixa per terra, tot el que sigui mitjanament comenstible em sembla una delicia! :)

    Que si sé cuinar?...quan m'hi poso si....però m'agrada més que em cuinin (no a mi, algo per mi).
    Jo Mateixa said...
    Metamorfosi: Deu ni do la collita que tenim per el mon blocaire, de lo bueno lo mejor :-)

    Euria: A mi tambe m'agrada molt que em cuinin (per mi i no a mi), però ves, si els pares no hi son...ho hauré de fer JO MATEIXA, no? :-P

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column