Blogger i la mare que el va parir

Merdaaaaaaaaaaaaaaaaaa, havia aconseguit escriure un post tot i el trontollament de pantalla i ara s'ha esborrat, en resumides comptes:

El cap de setmana de conya, el Firefox em trontolla (Pep, busca un dia per venir a casa a mirar-m'ho, el Firefox cotxinos) i el Blogger porta tota la tarda dient-me que tinc un virus a l'ordinador i que no em deixa entrar al meu compte d'usuari per que ell es més xulu que jo, manda carallus.

Fins demà nens/nenes, ens veiem, si Blogger em deixa, i m'expliqueu com us ha anat el cap de setmana, jo vaig al llit a veure una estona la tele, si no em dona error com el Blogger es clar, mai s'ha sap. Per cert, si puc demà penjo fotos a l'Album Picassa.... de la NO barbacoa a Pineda (es que al final vam fer una fideuà i un arroset per llepar-se els dits).
Actualització feta...res, 10 minuts més tard de la primera penjada de post....el Blogger es pensa que sóc gilipolles o que??, per que m'ho ha fet això???, o sigui, a volgut que penjes el post amb Firefox per que pilles mal de cervicals i un cop m'havia deixat la vista sencera amorrada a la pantalla va i s'arregla i ja em deixa entrar????, m'en vaig al llit que tinc mal de cap, quins collons el Blogger, el Internet Exlorer 7.0 i com no el Firefox!!!!!

33 Comments:

  1. Jo Mateixa said...
    Passo de tornar a actualitzar el post, si posso el Firefox a pantalla complerta no em trontolla....pot ser que ho faci per la resolució que tinc de la pantalla???

    Jo vaig donant pistes, a veure si a algú se l'hi acut per que passa :-S
    Anònim said...
    quines baralles que tens amb el blog...no et puc ajudar,soc un cero a l esquerra,encara no se ni com tinc bloc..
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Vaaaaale, ja quedarem algun dia ... ohhhhhh, per l'amor de Deu ... ets del que no hi ha!!!

    Per cert, bon inici de setmana!!!

    A veure si ara tot serà culpa meva!!!

    Petonets
    Candela said...
    Jo amb el blogger no m'entenc gens ni mica! així que no et serveixo d'ajuda.
    Jo Mateixa said...
    ddriver: No baralles no ddriver, es nomes que l'estic acondicionant a la meva manera i el Blogger en si no ajuda gairé :-S

    Pep: Bon dia guapu!!!!, buenooo, ja estic al curru, quin pal, necessito vanaces jaaaaaaa :-S

    Ei en serio, pot ser per la configuració de la pantalla que el Firefox a casa em trontolli??? Avui he vist una cosa més a la plantilla, desprès ho comento en un post.

    Candela: Re dona re, si es fàcil, bueno clar...es fàcil si no vols tocar res, ara be, si vols començar a fer-lo més macu...cagada blas :-S

    Bon dia a tothom!!!!!!!!!!!!!!
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Joder, tu també una mica exagerada ... necessito vacances ... si no fa ni una hora que curres!!!

    En fi, ara vindrà que tots els mals són del Firefox!!!

    Quejica!!! que no sé com es diu en català!
    Jo Mateixa said...
    Es diu quixica Pep, es diu queixica, jejejejejejeje.

    Escolta que jo no dic que la culpa sigui ni teva ni del Firefox, nomes faltaria, però vull saber si sóc l'únic especiemn humà a qui l'hi passen aquestes coses amb el Firefox o per el contrari hi ha algu altre, cony nen que si sóc la única em forro!!!!!!!
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    No aniràs pas al "A tu lado" ... me siento seguro ... a barallar-te amb el senyor de Firefox, oi?????

    Perquè si has de fer això ... necessites un representant??

    Un petó
    Jo Mateixa said...
    Necessito, necessito, vols ser-ho tu?????

    Pep......vols ser el meu representant??, cony tiu, es com si t'haguès demanat per casar-t'he amb mi :-P
    euria said...
    :) va funcionar la tv?? Jo toco poques tecles xq la meva afinitat amb la tecnologia és casi nul.la!! Si tens el bloc ben bonic!!! Ptons
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Carai nena! Que poc romàntica ... mira que demanar-me per ser el teu representant aquí al mig del blog ... i sense anells ni res ... hombreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

    Tu primer ves al "A tu lado" i després en parlem, valen? I si li fots una hòstia a la Lídia Lozano en plan "Ale, busca ahora a la hija de Albano" ... mira, m'ho pensaré i tot!!!
    David JB said...
    Bon dia, què tal?.

    Firefox des del primer dia m'ha anat de conya, amb blogger des del primer dia també m'he entès a la perfecció. A cada persona li toca una cosa, a uns els funciona tot bé i a altres no, i amb temes informàtics, la veritat, és que resulta bastant fotut quan alguna cosa no funciona com un voldria que ho fes.
    g! said...
    Bon dia pel matí,
    doncs per variar poca cosa puc fer amb el blogger i companyia, però en aquests casos un massatge als peus va d'allò més bé.

    petonarrus
    Jo Mateixa said...
    Euria: Si, si, la tele va funcionar, menys mal, per que estava angoixada ja hi tot eh!!!!, jejejejejeje.

    Pep: Vols un anell???, joder tiu, em sortiràs car i tot, jejejejejeje. Ostiaputatiu, la Lidia Lozano no la trago, sóc capaç d'escopir-l'hi a la cara :-S
    Anònim said...
    la pantalla trontolla? rotllo earthquake? bé... segurament és un tema de ressolució, o que s'ha cremat la pantalla, o la tarja de video està sobrecalentada, pot ser el ventilador d'aquesta, pot ser un virus? també pot ser... nu se... tenim tota una varietat de potsers...

    sorry... així tal cual... no la podem ajudar senyoreta... ànims!

    :)
    Jo Mateixa said...
    David: Ostia nen, m'acabes de pujar la moral, ja pensava que nomes era a mi, però veig que no, que hi ha gent a la que els hi va be i a la que no, bufff, es un descans :-P

    G!: Ohhhhh, detallàs per part teva lo del massatge als peus, petons als peus tambe??, no EH que em canten tiu!!!!! :-S
    Jo Mateixa said...
    Esteve: per aqui m'han dit que deu ser la targeta gràfica que no acaba de soportar la duressa del Firefox...m'abstindre de comentaris en quant a la duressa de les coses.... :-P
    una més said...
    Quin rotllo us porteu de bon matí. Segur que treballeu???
    Consti que jo també vaig tenir dificultats ahir per a postejar però finalment vaig triomfar.
    Per cert, no és per posar-hi més salsa, però dono fe que a la noia li canten els peus ;-)
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Doncs si fas això amb la Lídia Losanu ja tindràs tot el meu respecte!!!

    És que la dona aquesta fa com ràbia, tu!!!
    Jo Mateixa said...
    Una més: Tiaaaaa, tu que, no val nena que em coneixes prou be com per donar fe d'això, no val, jugues amb ventatge :-P Bon dia guapissima!!!!!

    Pep: Ràbia??, ràbia??, ràbia???, si...molta ràbia :-)
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Què dius ara? Et fan pudor els peus? No seràs pas de Reus???

    Tinc una amiga de TGN que diu que als de Reus els fan pudor els peus!!!
    Jo Mateixa said...
    ves que la teva amiga no sigui enemhida d'en Buenafuente :-S Escola tiu, que son les sabates que hand e ser bones, de pell, si no ja la tenim liada i jo em pregunto...cal parlar dels meus peus ara??, joderrrrrrrrrrrrrrr :-P
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    No, no li agrada en Buenafuente ... mai li ha agradat ... i no, no és l'Elur (un saludu!) ... perquè he dit que era de TGN.

    Perdona? No he començat jo a parlar dels teus peus ... algú que et deu conéixer ... a tu i als teus peus ... n'ha parlat abans!!! Tu sabràs a qui li ensenyes els teus peus!!!

    I sí, les sabates han de ser bones ... si són bones es mengen les olors ... sino ... quan les treus caminen soles fins a la finestra en plan "Los animales de dos en dos, ua, ua ... "
    Jo Mateixa said...
    En G! no em coneix tant (tu em coneixes més que ell, creu-me) com per treure a "relucir" el tema dels peus, el que passa es que la Una més ha parlat i ohhhhhhh, ja tenim tema de catxondeio, quant us pilli als dos us fregeixo :-S

    P.D: Es nota que tinc una feinada de mil dimonis????, Pep i Una més, ara mateix no us puc respondre els e-mails, despres al migdia, quant torni de dinar, ho faig mab calma, ok?
    Mikel said...
    La meva relació amb el sr.Blogger es com la de catalunya amb espanya...
    Metamorfosi said...
    Ostreeeessss! quina manera de començar la setmana!!!

    Entre, peus, pantalles, tarjetes que són o no prou dures, anells,... potser podrieu produir un d'aquests programes de què parleu! XDDD (per cert, qui és aquesta Lídia Lozano??)

    Apa, passaré més tard a veure com segueix la conversa ;)

    Petonets guapíssima... i molt bon dia!
    Clint said...
    el millor és respirar fons, un pas enrera, carrerilla i ... COP DE MALL!

    Val, et carregues la pantalla, però et quedes més a gust!
    Ulisses said...
    misteris de la informatica...

    pensa que per collons tu... que els pots desconectar sempre... que sinó et frustres ;)
    Lluna said...
    Ostres, a tu també? A mi ahir em tornava boja, dient-me que tenia un virus, també, i no em deixava ni publicar, ni deixar comentaris, ni res de res!
    Jo Mateixa said...
    Mikel: O sigui...una puta merda, oi??, jajajajajajajajajaja.

    Meta: Ja veus, la conversa ha finalitzat :-( es que avui ha estat el meu primer dia de feina i tot i que aquests dies m'he tret molta feinada de sobre mitjançant el control remot del PC de la feina avui quant he vist la meva taula m'han agafat ganes de plorar :-( però no ho he fet, sóc una superwoman i m'ho he tret quasi be tot de sobre, demà espero anar una mica més tranquila...espero :-)

    Clint: Collons nen, que radical que ets, ara bé....no es mala ideia, COP DE MALL!!!!, jajajajajajajajajaja.

    Ulisses: Exacte!!!! més que per collons per ovaris (en el meu cas) però fa ràbia no saber el per que passen coses d'aquetes, espero, apartir de dijous, saber-ne més de tot plegat :-P
    Jo Mateixa said...
    LLuna: Benvinguda al club de..AHIR EL BLOGGER ENS VA FER LA GRAN PUTADA i NOSALTRES, QUE SOM TONTOS DE MENA, VENGA ALLÀ FOTEN-L'HI OSTIES AL PC PER SI S'HAVIA ESPATLLAT...el nom es una mica llarg per posar-lo en una targeta de presentació, però es la crua realitat :-(
    Anònim said...
    Jo flipo.....
    preguntes algo sobre el blogger i el firefox i et responen sobre els teus peuets......jejeje
    jo la informatica soc una negada,
    i encara no he pogut posat la plantilla que em vas passar al blocat....
    Jo Mateixa said...
    Bonica, es que jo he donat PEU aq ue es parles dels meus PEUS, jejejejejejejejejejeje.

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column