100% Ateneu Santboià. Setmana 3


Un breu resum de la meva setmana seria dir que per fi hem fet el canvi de servidor al despatx, que ja funcionem amb Terminal Server 2003, que està guay, que es rapit, que la penya no s’enpana de com funciona i de que m’he aprimat de cames de tant fer viatges amunt i avall en plan:

* Pero esto que es???

* Pero como hago esto???

* Me cagun la puta, que collons es això???

I res, que així anem, amb el nou servidor (des d’ahir quasi al 100%), amb mals de cap prolongats per la rapidesa de parla de la companya Silvia, en el fons una molt bona companya (si més no de moment) i bona persona, l’únic que l’hi falta es mantenir la boqueta un pel més tancada i madurar, que amb 27 anyets sembla una nena petita, però be, aquí jo ja no hi entro.

I vosaltres que????, que feu, com esteu???, a veure si ara em puc passar per els vostres Blocs i us deixo algun que altre comentari burru dels meus, si més no per fer-vos riure una micona a tots plegats.

Jo poca cosa més tinc per explicar, de debò, de casa a la feina i de la feina a casa i aquest cap de setmana volíem anar a casa dels avis, els pares del pare, però en Hatim ha treballat aquesta tarda - nit i encara dorm, i jo mentre us escric faig un Colacao calentó mentre veig una mica la TV.

També volíem anar al cementiri de St. Gervasi, demà fa un any que es va morir la iaia Carmen i be, suposo que no hi podrem anar, però això ja es per cosa meva, no per falta de ganes, si no per sentiments massa a flor de pell, suposo que es normal, no?

Que passeu un grandíssim cap de setmana, gaudint del joc del Barça (esperem que no la caguin ara que van tant be), de la oferta de la Cartellera Cinematogràfica (us recomano En el punto de mira) i sobretot gaudiu de la vostre gent i de vosaltres mateixos.

Demà més, però demà serà especial, així doncs BONA SETMANA AMICS!!!!!!!!!

*****************************************************************************************************************************************************************

Si, si, seguim esperant que el Tribunal Suprem doni el veredicte envers el tema de l’Ateneu Santboià, per això continuem amb la Campanya 100% Ateneu Santboià que va engegar la Lourdes Escardívol, uneix-t’hi!!!!!!

*****************************************************************************************************************************************************************

Cunyadaaaaaaaaaaaaaa, MOLTISSIMES FELICITATS!!!!!!!!, QUE PASSIS UN GRANDISSIM DIA i QUE ET REGALINS MOLTES COSETES :-)

10 Comments:

  1. Toy folloso said...
    Un servidor, molt be!.
    (No sé de que parles...)
    Striper said...
    Ostres i per aprimarte no et descontaran res de la nomina no que, per aixo a vegades s'ha de pagar, Apa molt bona setmana Guapa!!!
    Anònim said...
    ei wpa.. estic a casa amb la planxa una noia molt acalorada i fina.
    ..aquest vespre venen els veïns a sopar i jo amb la meva super dieta - MENJAR DE TOT PERO POQUET.
    Ai!!com m'agradaria poder anar al cinema amb el B. ja no recordo la darrera que varem veure junts..quins temps aquells ara no més em queden les sèries del canal AXN o del FOX i encara així em quedo frita al sofá...res nina fes bondat b7ts....bona setmana
    Dani R. said...
    Recullo la recomanació cin·nèfil·la, a vere si trobo un moment per anar-la a veure.
    LlunA said...
    Noieta!! aysss et trobem a faltar entre setmana....però que bé que tornis els caps de setmana...Jo tic fotuda d´un queixal per això no he escrit gaire. Arlette està super bé, dissabte la vaig anar a veure, que bonica!!

    Petonets
    zel said...
    Mira, jo et trobo a faltar entre setmana, i el teu humor, i les bogeries de riure que em feia amb les neures que ens agafen, i els teus comentaris de tot i del Barça i del piset i de la feina, i dels preus i de les nenes i dels nens...
    recoi, un escaqueig i un acudit robat a internet i així anirem sense tant mono!!!!
    David JB said...
    Uohh, setmana intensa a la feina, a veure què tal és aquesta que ja ha començat.

    Un petó :)
    Anònim said...
    Ja veig que vas de bòlit a la feina!!! aprofita el cap de setmana al màxim!!!

    I sinó pots anara al cementiri no pateixis, el mes important és que et recordis d'ella i no l'oblidis!!!

    Bona setmana guapa!!!
    Anònim said...
    Cunyada!!
    Vaig tard, ho sé...però moltes gràcies per la menció al meu aniversari!!!
    Ho deixo sobre la taula: m'agradaria tenir un nebodet...
    Pel que fa als regalets, pocs però contundents: la mama un penjoll d'or amb un diamant al mig (de luju!!) i el teu germà un val per tirar-me en paracaigudes...juju!!

    un petó preciosa
    Jo Mateixa said...
    La Cunyada: Ho deixaré damunt la taula..a mi tmabé m'agradaria tenir un nebodet...però com que ets massa jove :-P

    Juasjuasjuasjuasjuas, guapaaaa, ja se això del paracaigudisme, tia, que valenta, quin caguéeeeeeee, suposo que ho grabaràs oi????, podem penjar-ho al bloc...si vols :-P

    Besitos dolça meva!!!!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column