En Clint i en Robertinhos estan condemnats per un delicte que no han comes i estan a la presó més segura del mon, anomenada “Aquifollemtots, es troba situada damunt d’una muntanya molt alta. Son obligats a treballar de sol a sol tot fent favor sexuals a qualsevol dona que vagi de visita a la presó i tenen com a sou un miserable tros de pa i un got d’aigua al dia, els supervisen les directores de la presó, la metòdica Kpitana i la lluitadora Zel, que no els deixen passar ni una i els obliguen a satisfer-les sempre que elles volen, quines directores més dolentes oi???

Un bon dia reben un misteriós missatge d’en Puji , un pres que va aconseguir fugar-se temps enrere, el missatge deia…

Rere els murs d’aquesta presó descansa un cavall que triga, exactament, 15 minuts en recórrer el camí fins a casa meva, on tindreu llit i menjar.

Els nostres protagonistes volen aprofitar el relleu de la guàrdia per escapar de la presó llimant els barrots de la finestra de la cel·la que dona a la part de darrera de la presó, on es troba el cavall i que, coincideix, que es vigilat per la Tarambana, l'Agnès, la Denea, la Palito i la r, unes noies fàcils de distreure, un francès i llest tu...

El problema es que no disposen de rellotge ni de cap mena d’artilugi que el permeti calcular el temps exacte (15 minuts per arribar a casa de l’altre pres) i no es poden arriscar a equivocar-se de casa per que la zona esta habitada per íntims amics de les directores, podrien anar a parar a Casa d’en Gatot o del Veí de Dalt i veure’s implicats en alguna que altre orgia...ara no es el moment, han de fugir!!!!

Els nois son fumadors (si???) i disposen d’una metxa de mala qualitat i d’un encenedor cadascú. Saben que la metxa triga exactament una hora en cremar-se per complert i que ho fa de forma irregular, es a dir, que un cop s’ha encès es pot cremar ½ metxa en 10 minuts i l’altre en 50 minuts, per exemple.

Com aconseguiran els nostres amics calcular exactament el temps (15 minuts) de forma exacta amb les metxes de les que disposen per poder dur a terme la seva fuga amb èxit??

*************************************************************************

Per que no ens rendim, per que la lluita continua, per que creiem que l'Ateneu es del Poble i hem de continuar lluitant, mantenim la Campanya 100% Ateneu Santboià que va impulsar en el seu moment la Lourdes Escardivol i us demanem que ens ajudeu, adheriu-vos-hi, per el be de l'Ateneu i per el be de Sant Boi!!!!!!!


Nota de premsa d'Esquerra Sant Boi.

35 Comments:

  1. Jo Mateixa said...
    El post de la solució ja està escrit i serà publicat demà dia 29/05/2008, gràcies a la LLum i a l'Striper que ens han ensenyat com programa la penjada d'un post, gràcies a tots dos :-)
    David JB said...
    Doncs m'espero a la solució, perquè ni p. de idea de com ho aconseguiran saber el temps.

    I segur que després serà una bobada... bobada en el sentit de que fins el més bobo ho sabrà endevinar, però deu ser la falta d'humitat de la meseta castellana que no em dóna cap pista.

    Que vagi béeeeee:DDDD
    zel said...
    Ostres, quina feinada ens has donat vigilant aquests dos perillosos, ara m'ho torno a llegir perquè en això del càlcul sóc burra, reina, saps què? Més val que no els deixi de petja i si de cas, els vigilo sense deixar-los respirar....

    Ets la dona més divertida de l'espai virtual que conec, t'axuxurrino amb una abraçada i un petonàs!!!!
    gatot said...
    va... abans "d'escapar-me" de la meua presó... et dic la meva solució:

    en Clint i en Robertinhos han aconseguit gràcies als seus portentosos serveis sexuals una bossa de marihuana que han magatzemat sota el matalàs... un cunnilingus els ha servit per obtenir un llibret de paper de fumar i han aprofitat la metxa per encendre els canutos (una hora de porrets dona per molt). Amb tot això, han convidat a les directores a una conversa metafísica dilucidant -entre boires de fum psicotròpic- què és bo i què és dolent en aquesta vida... i al tercer canuto les han deixat tancades a la cel·la estimant-se mútuament. Mentres... han aprofitat per escaquejar-se... han saltat el mur amb un toro mecànic que s'havien deixat al pati els de les obres del transvassament, s'han enfilat al cavall... i com que el cavall ja es sabia el camí de casa de'n puji.... s'han passat els 15 minuts flipant amb les estrelles, la mitja lluna que hi ha i fent-se una masturbació mútua a la salut de la jo mateixa que els deu estar observant amb la bola de vidre que regalaven al carrefour amb la compra del darrer manual d'instruccions "per a dones estressades" de multirentadores supereficients!

    e si non é vero.... é ben trobato! o no....

    petons i llepades de quarts de tres!!!!!
    (cagondena que em claparé i encara faré tard!!!!!!!)
    Striper said...
    Interesant el post pero auesta hora del mati les mevesneuronas encara dormen. M'alegro de haverte sigut d'ajuda.
    kpitana said...
    mmmmmmmmmmmmmmmmm...però tu quan dorms???
    Uau som directora me pone me pone ja m'imagino amb la fusta tota vestida de negre estil Histoire d'O amb dos esclaus uf!! la meva imaginació està fluint i ara som a la feina,espera espera que ja te contest la preguanta aquesta així com cal....

    Que burra que ets??? ara tot el matí pensant...
    kpitana
    menxu said...
    Que xungo... Suposo que s'ha de jugar amb el temps que tarda un cicarret a apagar-se i la metxa a consumir-se...

    ...vaig a fer càlculs!
    Jo Mateixa said...
    Més val que esperis la solució David, que em temo molt que ningu la donarà o poder si (calla, calla, que la Menxtu....bueno, no va malament amb la seva resposta) :-P

    Aixxxx Zel bonica que em faràs possar vermella, m'ho pendre com un compliment, i tu AL TANTU amb aquet parell de nois eh, que clar, van a lo que van i vosaltres dues sou unes dones de cap a peus i clar, passa el que passa :-P

    Ohhhhh Gatot m'ha encantat la teva soució i suposo que als protas encara més, tot i que no acaba de ser ben be aquesta però bueno, jajajajajaja.

    El que si he de dir es que te 2 solucions...una que es la bona (cientifica) i l'altre que es la Blocaire (inventada per mi), jajajajajajaja.

    Desperta Striper vingaaaaa, que el dia ja ha començat!!!!! i t'estic molt agraïda per això dels post programats, va genial per els que anem de cul i no podem postejar tant com voldriem :-)

    Jajajajaja Kpitana et ben juru que dormo, poc això si, per que ahir eren quarts de tres que em ficaba al llit i a les 06:30 el despertador ha sonat, buffff, imagine't com estic :-O però m'agrada tant aquest mon blocaire que noia, no ho puc evitar :-)

    Buaaaaaa Menxu estàs feta una crack, ja em veig que en 15 minuts tenim la solució, a que si???? fes, fes, els teus càlculs :-)
    menxu said...
    Vaaaale, havia entès un encenador cadascú i una sola metxa pels dos. M'havia liat amb lu de ser fumadors :$

    Les metxes, tot i cremar-se irregularment, si s'encènen a la vegada pels dos cantons tarden el mateix a cremar-se? Si fos així em sembla que ja ho tinc. Sinó... jo me'n torno a contar cigarrets tal i com m'havia emparanoiat al principi :P
    Jo Mateixa said...
    Repeteixo, ets una crack Menxu vas molt i molt be, si afines una mica la teva solució ho tens ya mismo!!!!

    :-)
    menxu said...
    Atencio que les meves 2 idees xorres són:

    1) Encendre les dues puntes de la primera metxa i una punta de la segona metxa. Si les puntes es cremessin uniformement, una metxa tardaria mitja hora a consumir-se, per tant si en aquest punt encenem la punta que queda, tenint en compte que una punta ja està encesa i s'esta consumint, tardaria 15 minuts a cremar-se la metxa del tot. Però si dius que pot cremar mitja metxa en 10 min... doncs aquí s'acaba la meva teoria! Perquè després de tants dibuixets que he fet a la llibreta, m'adono que seria el mateix que tallar una metxa en 4 trossos xD

    2) Si tenen mexes, han de tenir cigarros per força! Per tant, encenen un cigarro i quan aquest s'acaba n'encen un altre... així fins que hagi passat una hora, i divideixen per 4 el número de cigarros gastats. Encara que no és massa exacte... ARG! Veig que treballaré poc avui!
    Mikel said...
    Ops , jo es que em sembla que em quedo a la "preso" aquesta on estas obligat a oferir serveis sexuals a les dones que et visitin , no em puc concentrar en la resta del post jejeje
    Jo Mateixa said...
    Brutal Menxu!!!!!! una de les teves opciones es la bona i no diguis que son xorres tia, que com a mínim tu t'has matat a buscar la solució!!!!!

    mmmmm, faràs que penji la sol.lució ja???, coi, em sembla que t'hauré de prohibir l'entrada a aquesta mena de jocs, tel's saps tots eh :-P, molt be guapa, molt be!!!!!!!

    Com sou els homes Mikel, suposo que els dos protagonistes principals opinaràn igual que tu :-P
    Denea said...
    bueno...cof...mira q fer-nos pensar a aquestes hores...xDDD
    jo deixo a personetes com la menxu que els hi molen aquestes coses, perquè si hem d'esperar a que jo ho resolgui no s'escaparan mai aquests presos. Per cert, boníssima la història!!!xDDDDD
    en serio em veus com una guardia de presó?? XDDD tan mala llet creus q tinc?? eh, que jo si em porten a Japó puc fer la vista grossa una estona...juas juas. Va, prou, a treballar!!gambare!!^_^
    Jo Mateixa said...
    Noooooooo Denea jo no et veig pas dolenta, tia per favor, el que passa es que els noms dels que surten a l'història no em molaven i vaig pensar que seria més divertit si hi formaveu part vosaltres :-)

    Vinga, vingaaaaaaa, a pencar!!!!! :-P
    menxu said...
    Però si cap de les opcions és coherent! Una perquè dius que les metxes cremem irregularment, i l'altra perquè no s'estaran a dividir amb decimals un cigarro xDDDD
    Jo Mateixa said...
    Doncs Menxu ja et puc dir que una es correcte....mira-t'ho be això de les metxes irregulars... :-P

    No si ja ho estic veient ja, que...vols que posi la solució ja??

    Per cert...que no tens feina o que??, jajajajajajajajaja.

    Guapaaaaaaaaaaaaaaaa :-)
    Denea said...
    jajajaj si ja ho se burra, però m'ha fet molta gràcia. En serio xDDD. Pos res...aquí estem..ja sembla un xat això!!bueno anire seguint viam si finalment s'aclareix l'enigma, però jo és q aquestes coses de pensar...como q no xD. Un peto bonica!!!!!!!!Per cert...ja em van explicar alguna coseta del dinar que vau fer...q maco :) a veure si en fas un post :).
    Jo Mateixa said...
    Ja ho se Denea dona, jo també en feia broma!!!!! :-P

    Aixxxx si, va ser un dinar...raro, ens vam retrobar amb un familiar quasi be oblidat i vam coneixer a la xicota del meu cosi gran, va estar be, molt be, la llàstima es que nosaltres vam marxar d'hora per que en Hatim treballaba a la nit i estava mort de son :-(

    Així que mun tio em passi les fotos que va fer les penjaré, que les que vaig fer jo van quedar fatal, nomes una, la de la Núria i en Miquel que van quedar molt guapos, però sense que m'autoritzin no les puc pas penjar :-O
    menxu said...
    Pots posar la solució quan vulguis, però ja et dic ara que si no és abans de les dotze de la nit... AVUI NO DORMO! I si dormo... somiaré amb metxes!
    Jo Mateixa said...
    Doncs Menxu de fet estava previst penjar-ho demà a quarts de nou del mati, però vaja, si he de ser la culpable de que tinguis mals sons....miraré d'avançar-ho a aquesta tarda, a última hora per això eh, que ara no se quant podré tornar a entrar al Bloc :-(
    Joana said...
    Sóc incapaç de pensar cap solució.
    Estic gandula, gandula!
    No m'ho tindràs en compte eh? Jo mateixa?
    Anna Tarambana said...
    Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen! Quina currada! Això és genial!!!

    Jo ni idea, però com que estic atrafagada vigilant aquell parell no puc perdre el temps calculant aquestes coses! ;)

    Una abraçada guapa!
    cafeambllet said...
    Juaaaassss!!!!! Que bo!!!
    Primera teoria: que es pillin cigarretes i com que cada una triga 5 min aprox a apagar-se, doncs a fumar tres fins que arribin.
    Segona: que passin del puji i corrin tant lluny com puguin
    Tercera: agafin pòlvora i explosionin la presó i campi qui pugui!!
    Ale!!!! ;-) petons guapeta!!
    El veí de dalt said...
    Jo tinc clar com sortir-ne, però no seré tan babau de dir-los-ho a aquest dos pajarus i que m'espatllin la festa. El que faré serà agafar el cavall aquest, anar a segrestar una per una les directores (per odre alfabètic, que no s'enfadin) dur-les a ca meua, muntar una festassa amb quatre amics més, encendre la metxa i fotre enlaire la casa del Gatot; que encara vindria a fotre'm el planillu. I el Puji, que faci de notari.
    Jo Mateixa said...
    Pots estar tranquila Joana, a tu t'ho perdono tot, guapa!!!!!

    Quina excusa més dolenta Tarambana...però si, es cert, has de vigilar a quests dos poca vergonyes (que per cert...on paren que cap dels dos han comentat???), aixxx, a que s'hauràn fugat de debò??? :-P

    Jajajajaja, CafeAmbLlet veig que les teves ideies continuen tant esbojarrades com sempre, igual que tu, jejejejeje, m'encanta que hagis tornat!!!!! :-)

    Hòstia Veí tu si que en saps, em sembla que ets el més llest de tots, si senyor, clar que per això el tema orgies el portes tant ben preparat, ets el putu amo!!!!!!!! :-P
    Anònim said...
    I jo em pregunto... sense llegir les respostes dels altres participants a resoldre l'enigma...

    per a què collons hi ha que calcular eixe quart d'hora??? lo xungo del tema és eixir de la celda, i engatusar-nos a les vigilantes, jejeje...

    nena, no tinc ni idea, però crec que això del quart d'hora és per despistar-nos només...

    d'on et treus els enigmes? els caviles tu sola???

    bon dimecres!! ja toquem dijous, i el cap de setmana va apropant-seeeee... siiiii oh siiii!!! jejeje
    LlunA said...
    ohhhhhhhhh quina historia...estic avui que ni 2 i 2 em fan 4...jajaj quin misteri
    Jo Mateixa said...
    Jajajajaja Palito ets la bomba nena, jejejejejeje.

    Jajajajaja LLuna no t'amoinis, la solució la penjaré d'aqui a 15 minuts a petició de la Menxu, que volia que ho fes abans de les 00:00 o si no la pobre no podra dormir :-)
    helena said...
    Jolines, fer-me pensar a questes hores de la nit, ufff millor m'espero al pròxim enigma.
    Clint said...
    Va confessaré la solució...15 minuts és l'estona exacata en que el Robertinhos ha aconseguit donar plaer simultani a la Kpi i la Zel...com a bons homes de ciències hem fet la prova varies vegades. Tot i així, no pensem escapar, i la cagarem expressament per tal de poder acabar a cal Gatot o a cal Veí...i clar si ens enganxen aquestes "vigilantes" què hi farem oi...som com una ONG!

    (aquesta me la pagues! jajajaa)
    Jo Mateixa said...
    Ja n'hi hauràn més Helena, tu tranquila :-)

    Que jo que Clint??, jo a tu el que vulguis txato, ja ho saps :-P

    Jajajajajajajaja
    Robertinhos said...
    com bé diu en Clint...de la presó aquesta que marxi el cavall, joder!

    la solució seria fotre-li les dues metxes al cavall per a que no torni a empipar ni hi hagi manera de comunicar la presó amb les cases d'en Gatot i en Veí...que aquest, a més, no ens paga ni la birra! jajajaja
    El veí de dalt said...
    La birra ELS PAGO A LES SENYORES! Tu, mut i a la gàbia, Thinos! Juàs!
    Jo Mateixa said...
    Vaya par de dos esteu fets Robertinhos i Veí, ja us agradaria ja als dos poder estar en una presó així, juasjuasjuasjuasjuas :-P

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column