100% Ateneu Santboià. Otro idioma…


A mis amados lectores, comentaros que este post esta en castellano (si ya se, os habíais dado cuenta así que habéis leído el título, se que sois muy listos todos), no se aún muy bien por que he empezado a escribirlo así, ya os puedo asegurar que no terminará en este idioma, me cuesta y cada vez más, escribir, pensar, plasmar mis ideas en un idioma que no siento mío.

No quiero que mis lectores, amigos, del idioma castellano se sientan ofendidos, pero no lo siento en mi interior como puedo sentir el catalán, mi lengua de juegos, de amores, de lloros, de caricias.

Collons, que no em se expressar en castellà jo, que em costa la hòstia, i em sento idiota per que he de rumiar el que dic, traduir-ho i desprès escriure-ho i no puc, es superior a mi, la feina es meva quant he d’enviar un fax o un e-mail a algun client de fora de Catalunya, en tinc un, per exemple, que treballa a Madrid però es de Bilbao.

Un bon dia em va retornar unes factures i en Euskera em va dir que si no l’hi posàvem en Castella el text no pagaven, òbviament això em va doldre i en Euskera l’hi vaig respondre que cap problema, que evidentment l’hi referíem la factura en castellà, per que nosaltres si podiem parlar més d’un idioma. L’home em va trucar per dir-me que no calia, que l’hi havia demostrat que ELL s’havia comportat com un gilipolles demanant-me una cosa així i guaiteu, jo em vaig fotre el pegote de que parlava Euskera , i es que el Sr. Google es un molt bon amic :-P

Podem exigir que la gent aprengui el nostre idioma quant nosaltres som incapaços d’aprendre el seu a no ser que fem servir un buscador d’Internet en un moment puntual???

Tots els idiomes tenen la seva història, alguns més profunda, alguns més emotiva, més encisadora, però tots tenen el seu encant, i es per això que em toca molt els ous que uns putus alemanys de merda (perdona Peter si me lees, ya sabes que no va por ti) montin el pollo que han muntat.

*************************************************************************

Per que no ens rendim, per que la lluita continua, per que creiem que l'Ateneu es del Poble i hem de continuar lluitant, mantenim la Campanya 100% Ateneu Santboià que va impulsar en el seu moment la Lourdes Escardivol i us demanem que ens ajudeu, adheriu-vos-hi, per el be de l'Ateneu i per el be de Sant Boi!!!!!!!

Nota de premsa d'Esquerra Sant Boi.

25 Comments:

  1. Rita said...
    A mi també me'ls han tocat!
    Bona nit, maca!!!
    SOLER said...
    No crec que el fet que aquest directiu, dirigeixi una empresa amb el nom d’AIR BERLIN, ni que ell sigui Alemany, tingui res a veure amb l’opinió manifestada…FEIXISTES HI HAN I N’HI HAURAN tant sigui a AIR BERLIN com aquí mateix (que també en tenim uns quants)

    Jo tinc grans amics de diferents països, quasi diria que germans i mai he jutjat a la gent per el lloc de procedència, però si per la seva formació ideològica.
    Striper said...
    Oita sobre aquest tema ahir em van deixar un comentari que em va portar aqui:
    http://sinblancaporelmundo.wordpress.com/
    Jo Mateixa said...
    Qui vol buscar problemes en pot trobar, això segur i Rita, en som molts que ens hem sentit ofesos per els comentaris d'aquesta empresa.

    Esta clar que de fatxes i de fatxendes (que no es el mateix) n'hi ha a tots llocs i de tots colors Soler, es així de trist.

    Jejejeje, jo no m'he n'he pogut estar Striper i l'hi he deixat un comentari en el seu bloc, espero que no gosi venir per aqui, per que si no ja es pot calçar :-P
    Sinblancaporelmundo said...
    És curiós com per la boca mor el peix.

    Et reproduïsc ací el comentari que has deixat a la meva bitàcora:

    "Si parlessis català no et caldria anar sense calers a la butxaca per anar per el mon, tros de ruc."

    Aqueixes dues frases no fan sinó corroborar el que molts a la resta d'Espanya sabem i que tard o d'hora serà moneda comuna: Ni més ni menys que vosaltres, els naZionalistes, us creieu superiors als altres. Com els vostres pares fundadors Prat de la Riba i Sabino Arana no sou més que precursors de Herr Adolf Hitler.

    Això que el que parla català és ric, és l'estupidesa més estúpida que puga haver escoltat. El cas és que la burgesia catalana s'ha fet rica usant el castellà i només el castellà. Si hagués usat el català no seria res de res. Pregunta-l'hi als del Terrat, a Roures, per què, sent tan naZionalistes com són, inverteixen en productes culturals en castellà i no en català. Com és que els mateixos catalanoparlants -tan naZionalistes ells- no són capaços de tenir un MERCAT en aqueix idioma? Com és que les biblioteques catalanes estan plenes de llibres en català que no llig, ni vol llegir, ni la mare que els va parir? Com és que sobreviviu només de les subvencions i de l´espoli a la resta d'Espanya?

    A ver si no sacudimos el odio que tienes tan adentrito, zorra completa.
    kpitana said...
    a mi si que m'ha tocat els ovaris l'alemany aquest.. i com dones audiència al sinblanca, aquest si que és un terrorista de la lletra, quina por..
    besadetes, i el teu Hatim millor?
    kpitana
    Jo Mateixa said...
    Pots estar ben tranquila Kpitana, el que digui aquest soplapolles me la pela, es més, deixare el seu missatge (tots sabeu que aquí tothom pot escriure el que vulgui, mai he esborrat cap missatge nomes per el fet de que ho fecin en una altre llengua o dient coses que no m'agradessin, aquest es un bloc lliure)per si algú vol rebatre-l'hi el comentari :-P

    Pel que fa a tu.....que no se ni com anomenar-te per que em sortirien moltes paraules però no serien dignes d'aquest bloc, t'ofereixo la possibilitat de demanar disculpes publicament a MI, per que es a mi a qui has insultat, i a tot aquell que es sent i ES català, que tu per molt que l'escriguis, ni ho ets ni t'hi sents.

    I si, puc ser molt mala puta si vull, així que no em tentis, ok?
    Sinblancaporelmundo said...
    Que cap lector d'aquesta pàgina s'enganye. Jo no sóc un terrorista de la paraula. Si Jo Mateixa m'insulta i em diu "tros de ruc", jo tinc dret a dir-li "zorra completa".
    Jo Mateixa said...
    No comparis el teu insult amb el meu, i no pretenguis treure'l de context, que el meu ha estat un avis i el teu ha estat per fer mal.

    Ei, però que diguis el que vulguis eh, que en aquets bloc tothom te dret a opinar com i el que vulgui.

    Si així et desfoguès...

    Ahh i et repeteixo, puc ser molt mala puta quant vull, de nou no em tentis.
    Sinblancaporelmundo said...
    jajaajajajajajajajajajajjaajajajjaajaja

    Nena, jo em parteixo, maca.

    Què vols que ens barallem per a saber qui és més puta de les dues?

    Bonica, jo sóc puta, puta, putíssima. I no et vaig a presentar el meu zorrículum vitae, com comprendràs. Però sóc de les putes bones, val?

    I no et vagis per peteneres, perquè a la meva bitàcora t'he fet una acusació i com no pots rebatre-me-la, sals amb el dels insults i tal, quan els dos sabem que els insults ens rellisquen.

    Molt llesta, tu, però no em respons, oi.
    Jo Mateixa said...
    Per començar m'enalegro que siguis tan puta com jo, ja ho diuen ja que les noies bones no van enlloc i les dolentes a tots llocs :-P

    Altre cosa et dic, soc a la feina i vaig de cul, els companys blocaires ho saben i de fet no hauria d'estar escrivint ara mateix o tindré problemes.

    Per cert, per que no fas classes de català amb en Montilla, ara per ara escriu el català millor que tu eh.

    PD: Per barallar-se en calen dos i jo, sincerament, no en tinc cap interés.
    Sinblancaporelmundo said...
    Hermosa, soy castellanohablante y no soy catalán.

    Como comprenderás te escribo en mi catalán, catañol, para que te des cuenta que escribir y hablar catalán, mesomenys, no es nada del otro món.

    Lo que no comprendo es como los catalanes sois tan tontos como para despreciar la posibilidad de ser verdaderamente bilingües es una lengua universal y en una lengua de tamaño europeo y con una tradición cultural considerable como es la catalana. Yo simplemente no lo comprendo.
    kpitana said...
    no vull entrar dins camisa d'once vares..
    ja en tenc dos dins el sac losantos - sinblancaporelmundo
    ZAGASO said...
    Però com pots caure en provocacions provincianes???

    Salut, amiga...
    Jo Mateixa said...
    Però a veure, a tu qui t'ha dit que nosaltres no volem ser bilingües, aquest es el vostre problema, que parleu nomes per allò que us fan creure els altres i sou incapaços de preocupar-vos del que realment nosaltres volem, be, d'on no n'hi ha no s'en pot treure.

    I aquest es l'últim comentari que et responc, per mi pots escriure tot el que vulguis, però no penso perdre més el temps amb tu, tot un plaer, apa, que vagi be.

    Ai bonica Kpitana, el Losantos aquest no es mereix ni que posi el seu nom en negreta, ja veus tu :-)

    Mira Ignasi, serà que avui m'he llevat amb l'ovari creuat i tinc ganes de encabronar-me amb algú i ha pillat catxo aquest :-P
    Charlie said...
    quina incoherència no? Són folls aquests eskalduns.
    Anònim said...
    Jo me'ls estimo moltíssim, els alemanys, prò això que han fet no té nom; i menys després que hagin ocupat ses Illes així com ho han fet!

    Pel que fa a les llengües la reflexió d'haver-les d'aprendre o no, jo crec que potser no cal que n'aprenguis una altra, prò sí que cal que la respectis, sobretot si hi treballes. I, certament, l'actitud d'aquest basc va ser de molt mala educació!
    LlunA said...
    ohhhh no havía vist jo això...
    Jo escric en castellà però suposo que pq a casa meva fins avuí sempre s´ha parlat castellà i es que a la iaia de Sevilla costa molt fer-li parlar el català, encara que ho he intentat! jijijij
    Sinblancaporelmundo said...
    Però mira que ets bruta a més de dolenta néta. La teua àvia és la que et dóna a tu les arrels i no tu a ella. Tu hauries d'estar orgullosa de ser bilingüe i no avergonyir-te que tens una àvia sevillana. Potser deuries aprendre d'ella, sevillanes, per exemple, perquè xiqueta, musho salero, musho salero, no crec que tingues.
    David JB said...
    Uohjó, ja fins i tot venen a insultar-te aquí, què poca vergonya té la gent!

    Es porta molt això de dir nazionalista a tot el que no els agrada. Però ja a sobre insults personals, tela. El millor, passar d'aquesta gentussa.

    Un petó per a tu, jo mateixa!
    Jo Mateixa said...
    Ja se que he dit que no et comentaria més però es que no m'en puc estar, val que et fiquis amb mi, ho tolero per que mira, se que d'on no n'hi ha no s'en pot treure, el que no tolero i NO ET PERMETO es que et fiquis amb els lectors d'aquest blocs, als quals jo considero amics.

    La Lluna no es mereix que l'hi diguis el que l'hi has dit, per tant i com que se que no l'hi demanaràs disculpes per que no tens cap mena d'educacio, et demano que no tornis a comentar en aquest bloc, mai he esborrat un comentari de ningú, però tens tots els numeros per que amb els teus aixo passi.

    Charlie, Núr, LLuna i David ni cas a aquesta mena d'energúmens.
    Sinblancaporelmundo said...
    Pero si soy un pedazo de pan, un gorrioncito herido, un arbustito en el desierto... que no hace mal a nadie.
    LlunA said...
    oH oh oh....No havia vist l´incident!
    Ays a mi....PLIN!
    La meva iaia Carmen, "La carmen o Carmela" Es una gran senyora de la que aprenc cada dia una nova paraula...i quan era petita li ensenyava jo paraules en català. Suposo que m´enteneu, oi? Vaja que nomès explicava la rao per la qual jo al meu blog escric en castellà, per Costum i prou!!!
    I JO TENGO UN SALERO QUE NO SE PUE AGUANTÁ!

    Molts petonets a tots ;)
    Jo Mateixa said...
    Que mona LLuna, la meva iaia també es deia Carmen, ara m'has fet recordar algunes anècdotes amb ella i això que ella no era andalusa :-)

    Petons dolça!!!!
    Sinblancaporelmundo said...
    jajajajajajaajjajajajajajajajajaja

    AL final resulta que tots els naZionalistes tenen almenys una àvia de Múrcia, Galícia, Andalusia o Extremadura.

    Em parteixo, em parteixo, em parteixo.

    jajajajajajajajaajajajajajajaajaja

    Però és que vosaltres no sou espanyols

    jajajajajajajajajajjaajajajaajaja

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column