Au vinga, avui toca un post llarg

Ahir en Bruno em va “retar” que l’hi fes 10 preguntes i crec que es comprometrà a respondre-les, aquesta nit quasi no he dormit pensant en que podia preguntar-l’hi i ara tinc molta son per culpa d’ell....(a colat??).

Així doncs, aquí van les meves preguntes:

1.- Que t’enduries a una illa deserta?? (Pregunta típicament gilipolles, ja ho se, però es el que hi ha, aquí pregunto jo i punto en boca).

2.- Si poguessis tornar a fer alguna cosa en aquesta vida, que seria?

3.- El pitjor moment de la teva vida?

4.- A quina edat fas fer l’amor per primer cop? (ets pots esplaiar en la informació eh, vull dir, que no cal que posis l’edat i ja està, pots enrotllar-t’hi una miqueta si et va de gust).

5.- Quin va ser el primer Bloc que vas visitar quant vas entrar a la Blocesfera? (si et dona mal rotllo dir-ho per que ja no el visites, no cal que donis el nom, nomes explica una mica la temàtica).

6.- Si tinguessis prous diners per no fotré l’ou en la resta de la teva vida, faries una donació a alguna ONG? (pots dir quina si vols, no cal que et limitis a dir SI o NO).

7.- El millor moment de la teva vida? (Crec que aquesta jo en se la resposta, però prefereixo que ho expliquis tú, segur que serà més tendre)

8.- Si 1+1 son 2 i 10+20 son 30, quina es l’arrel quadrada de 5.485.692??? (Quina mala folla que tinc....perdo, aquesta no val eh que es xunga i ara podries posar qualsevol resultat i colaria per que jo no em penso matar a descobrir quina es, ja t’ho dic ara) La pregunta bona es has estat mai enamorat de debó?

9.- Creus que algun dia podrà haver-hi PAU al món? (Raoneu una miqueta eh, no et limitis a dir, SI o NO).

10.- I la última, però no menys important, segueixes pensant el mateix de mi desprès de fer-t’he un munt de preguntes (algunes gilipolles...bé, molt gilipolles)?????

Apa, ja tens feina (eps, que no estàs obligat a fer-ho eh, però tu ho vas proposar), la resta de la gent ja sabeu, si en teniu ganes podeu respondre també, es semblant a un Meme, però més extens.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahir van fer un programa a T5 por el c...te la h...sobre la Carmencita, la netíssima d’en Franco, ostiareconyperodequevanaquetscabronssssssss, com es possible que perdin el temps fent programes com aquest??, i el que es pitjor, com es que hi ha gent que s’ho mira??, jo ho vaig pillar de casualitat fent zapping en una pausa d’en House, si, si, Adagio, ahir me’n vaig anar al llit amb en House (ell al seu i jo al meu, malpensat).

El pitjor es que no els hi va cabre en un sol programa i la setmana que ve, per el que van dir, faran la resta de la seva vida (ahir van explicar lo feliç que era amb “el abuelito” i la setmana vinent explicaran la decadència de la seva vida actual, patètic.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Saforenc del meu cor i la meva ànima, ja se que no t’agrada que parli de futbol, però es que avui juga el Barçaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ostis, espero que facin més bon partit que el de diumenge, que va ser certament patètic, lents, sense ganes...l’únic bo del partit va ser el golàs d’en Xavi de falta des de la frontal, en Xavi es un digne successor d’en Ronnaldinho.

A veure que fan, si més no a en Rijkaard l’hi ha donat el premi al millor entrenador del món i es que ho es!!!!.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Algú em pot indicar com puc fer un àlbum de fotos a Blogger???, es que encara no he pogut averiguar com es fa i voldria possar alguna foto de família (leáse la Georgina, en Pol, etc...) si per aqui es complicat d’explicar en el meu perfil està l’e-mail on podeu dirigir-vos a mi, us estaré mola agraïda. Porto des de les 08:00 del matí a la feina i encara no he fotut el huevo, bueno si, he escoltat els missatges del contestador i els he passat a net per els encarregats, però es que encara no ha vingut ningú i avui no tinc ganes de pencar, faré una volteta per la Blocesfera, a veure que trobo :-)

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Per cert, volia donar les gràcies a la gent que es connecta des de Suècia, el Emirats Àrabs, Andorra o Bèlgica, i a qui es connecti des de el servidor de Gencat (el Senyor Montilla mira el meu Bloc????????????, si es així si us plau, deixeu un missatge, por fi pleaseeeeeee).

10 Comments:

  1. Anònim said...
    Hòstia, tu parla parla, que cadascú te les seves aficcions. Tampoc sóc tan intolerant jo (Crec).

    Deu meu quines preguntes!!

    Respecte a lo del House, segur que va ser a llits diferents?? Que anessis al llit amb en House (o algun succedani) explicaria la teva son matinal.

    Una abraçada.

    PS: Salutacions al Sr. Montilla!!!!
    Mikel said...
    es molt curios veure d´on ens visita la gent , ara be dubto que la resta d´humils blogs tinguem visites tan ilustres com les d´en Monti!!. Sr.Montilla , que digo que dudo que el resto de humildes blogs tengamos visitas tan ilustres como la suya. ;-PPPPP
    Jo Mateixa said...
    Safooooo, que si home, que si, que tú ets molt tolerant!!!!, ho deia per un comentari que vas fer un dia dient que no em deixaves missatges si parlava de futbol, però que tot i així em llegies sovint (això em va entendrir el cor, ja ho saps).

    Veus complicades les preguntes??, vols respondre-les tú també?? :-)

    T'aseguro que el fet que anès a dormir tard la té en Bruno (vaig estar ruminat que l'hi podia preguntar), en Gatot, en Joan, en CalaixDesastre i en Collons (que una es novata en els xats eròtics i a l'entrar al Xat de la Cuca al Cau una cosa va portar a l'altre i a clapar tard), jejejejeje, trànquil, no vaig fer res dolent....crec :-O

    No t'ho perdis, també em visiten desde la Diputació, aquests funcionaris....son pitjor que els Universitarisssssss (sense ànims d'ofendre a ningú eh!!!!)

    Petons guapissim!!!!!!!!!!!!
    Jo Mateixa said...
    Jajajajajajajajajaja, molt bó Mikel, jo dubto que sigui el "Molt Honorable" el que em visita, igual es en Carod???, o en Saura??.

    Ohhhhh que important que sóc!!!!!

    Mentre qui em visiti desde Gencat no s'identifiqui, continuaré pensant que es "ell", i escolta, d'húmils blocs res de res, que sou tots uns megracracks del mon blocaire!!!!

    Petons!!!!!!
    Xavi said...
    l'arrel que demanes es 2342,1554175587921475425623593118 però no he usat que 1+1 son 2 i 10+20 son 30 :S

    per fer un album de fotos pots anar a http://picasaweb.google.com/ que amb blogger diria que no es pot. Si el que vols és posar una foto a algun post, a l'editor de blogger hi ha un botó que t'obre una finestra i et deixa escollir l'arxiu que vols posar.

    jo hauria d'estar fent feina... XD
    Jo Mateixa said...
    Xavi: Joderrrrrrrrrrrrrrrr, ara que s'ha suposa que he de fer??, agafar una calculadora i mirar si el resultat que em dones es cert??, em fa pal!!!, m'hauré de fiar del que dius, jejejejeje.

    A veure, si amb Blogger no es pot fer...per que m'ho dius??, que estem jugant als jocs de tot al revés i no m'he empanat u que???, si, si, es per fer un àlbum dins el blogg, lo de possar fotos en un post ho se fer, no sóc Universitaria però casi, juasjuasjuasjuasjuas.

    Això de que hauries d'estar fent feina....n'estic convençuda, però i lo bé que t'ho passes per aqui que, eh?, el profe de...quines assignatures fas??, pos bé, agafen un qualsevol, amb algun d'ells t'ho passes millor que amb mi??, a que no??, pues eso :-)

    Petonsssssssssss!!!!!
    Anònim said...
    osti nena! Pedazo post i quanta informació, encara no l'he assimilada tota. Res, nomes que he fet una volteta per aquí a veure com tens el piset.
    Anònim said...
    Hola Bluf!!!!!, gràcies per passar per aqui, espero que el comentari que t'he deixat al teu bloc t'hagi ajudat una miqueta :-)

    La veritat es que això dels post curts o llargs va segons el dia i avui estava inspirada, jejejeje.

    Passe't per aqui tant com vulguis, una abraçada i cuide't eh por fi!!!!
    Anònim said...
    Aviam com surt això doncs tinc molts defectes, entre ells no sé mentir...

    Respostes:

    1. Un ésser humà femení al meu gust (amb un cervell més ben posat que el físic, per exemple). Una amaca, una nevera, una tovallola i demà serà un altre dia. No m’agrada obrir el paraigües abans que plogui. Gran part de les dones són més intel•ligents que els homes, no em cap dubte que entre els coneixements dels dos i amb fe ens hi ensurtiríem.
    2. Capellà. Anava a una escola del OPUS i es van fixar en mi i durant dos cursos em retenien a l’hora del pati (mamons!!!) per menjar-me la bola per fer-me mossèn. Era molt introvertit i no ho vaig dir a casa. El dia que es va enterar el meu pare em va dir que em fotia una òstia que m’enviava a l’altre cantó de la casa. Penso que hagués estat un bon mossèn del segle XXI.
    3. Quan s’em va morir un noi a les mans tot intentant-lo reanimar. Fatal.
    4. Amb 25 anys acabats de fer. Fer l’amor no era un tema que em preocupés i això que entre nois sempre es rivalitza qui ha tallat més orelles.... La persona amb la que vaig compartir aquest moment es diu Sara i era una noia brutalment bonica.
    5. Vaig descobrir que era això dels blogs gràcies al suplement del diumenge d’un diari que li dedicava un mega-reportatge. Vaig posar fil a l’agulla i vaig anar a parar a LaComunitat.net, és en aquest portal on em crida l’atenció el blog “d’una Verge Maria” crec recordar, m’agradava llegir-lo parlava amb MOLTA angoixa de la seva vida intimista i sexual, però penso que patia molt aquesta persona i m’agrada llegir d’altres blogs.
    6. Ho he pensat més d’un cop i donaria una sucosa quantitat a una germandat de monges que cuiden a persones molt necessitades i que sens dubte els hi falta recursos per fer la seva tasca més profitosa.
    7. El millor moment de la meva vida és cada dia, tot i que tinc irregularitats em sento estimat per moltes persones. Tinc moltes “anècdotes” per posar exemples, aviam.... Un dels cops més feliç va ser la primera i única vegada que he estat enamorat. També és una passada assistir a un part a l’ambulància, em vaig quedar pringat de líquids de tots els colors però va valer la pena veure els primers moments d’un nounat que finalment va arribar sa i estalvi.
    8. Sí, com deia anteriorment només un cop, quinze dies i després d’haver sortit amb altres noies durant anys... El símptomes eren evidents, els amics em passaven la mà per davant la cara perquè baixés dels núvols constantment. La pregunta que sempre em faig, és per què vaig sortir amb diferents senyoretes sense estar enamorat.
    9. No, la mateixa mare naturalesa justifica “injustícies” i d’altres, davant una diversitat molt complexa on vivim milions d’éssers. Cal que ens impliquem una mica més tos (generalitzant) per intentar fer el món una mica més just. La PAU, tal com l’entenc jo i per desgràcia, només pot existir dins nostre.
    10. Penso que has pujat el teu llistó. M’explico, el nivell de les preguntes diuen molt de qui les respon, però també de qui les fa. Has pujat a la borsa!!
    Jo Mateixa said...
    Bocabadada m'has deixat, si t'he de ser sincera pensava que no respondries, d'aqui lo de rajat (però ho he dit de bon rotllo eh).

    La 1 era més o menys obvia, suposo que tos ens emportariem a algú del sexe contrari, no per fer sexe, que també, però si més no per no estar tant sols en segons quins moments.

    Amb la 2 m'he quedat a quadres, vaja, perdona però no et veig fent de mossen, tot i que esta clarissim que series ben modern i donaries bons concells a la gent.

    La 3 es un putada contestar-la, però tot i el dolor que t'hagi pogut envair mentre l'escribies t'agreixo que ho hagis fet, ho sento, de tot cor.

    Amb la 4 m'has sorprès molt i precisament per el que tant bé has explicat, per que els nois sempre competiu en veure qui ho fa abans, etc...jo ho vaig fer amb 18 i algunes amigues em miraven com un bitxo raro i es que per mi sexe i amor han d'anar, si no units, una mica conpensats, vaja, que jo sexe per sexe als 18 anys no, amb 31 que son els que tinc ara no se, no se, poder no diria que no, jejejejeje.

    La 5....amb aquest nom podia haver estat religiós el Bloc no?, jejejejeje

    La 6, les monges no em cauen ni bé ni malament, segur que el colectiu de monges blocaires t'estaràn buscant "por estos lares" :-)

    La 7 que macoooooo, el naixement d'un nedó sempre es especial, oi?, i més ara que ets tiet, que ho tens més aprop segur que ho vius amb més intensitat, per cert, com està la petita??

    La 8, suposo que com tothom, per l'afany de provar, de sentir, de imaginar coses que despres voldries fer amb aquella persona de la que si n'estàs enamorada, no?

    La 9, he sentit a Catalunya Ràdio que dissabte a la tarda hi ha una manifestació a Madrid, jo si hi visquès hi aniria, no se que es podrà aconseguir, també vaig anar a la que es va fer contra la Guerra de l'Irak i en ello estamos, les de l'habitatge (segueixo sense trovar pis) i tantes i tantes, però com a mínim em desfogo. Per tenir PAU han de passar molts anys encara i hi ha d'haver molt de diàleg entre els polítics.

    La 10, evidentment que diuen molt de qui les respon, per això tú segueixes sent tant valorat en el meu "cuore" guapo!!!!. M'has fet possar vermella en això de que també es valora qui les fa, gràcies per respondre-les, ets un solete!!!!

    Un petonas però vamos, que no hi cap aqui de gran que es!!!!!!!!!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column