A matar ara l’hi diuen treva??

Venga hombre, no me jodas, com es pot ser tan hipócrita???, com es posible que algú que ha fotut una bomba, ara declari que, buenooo, valeeeee, deacuerdoooo, la tregua sigue tal y como la dejamos…
Com ja sabeu sóc d’ERC, mai he votat a CIU i vull la Independencia per el meu país, però avui he de donar la raó a en Durán i Lleida, on s’es vist que desprès de mesos de treva ara es començin a descubrir zulos, es registrin robatoris d’armes, es foti una bomba i destrossin a dues familias i vagin dient por ahí que no, no, la tregua sigue dónde la dejamos??
Ostres, es que estic com una moto, em fa molta ràbia que els d’ETA puguin dir coses semblants, però es clar, el que més em rebenta es que en Zaplana surti dient coses com que El partido Popular ya sabía que esto acabaria pasando, filldetamarecabronasssssss, buffff, respiro fons, conto fins a deu i torne-m’hi que no ha estat res…
Mai m’he trovat i espero no trovar-m’hi, en que m’hagin assesinat a ningu de la familia ni a cap amic (dic que espero no trobar-m’hi perque això va com va, no tenen miraments, maten per matar i avui et toca a tú i demà a mi), però si em passes no se com reaccionaria, suposo que no tindrien prous pedres en el món per amagar-se i se que al finals els trobaria, però i llavorns que??, els mataria com ells han fet durant anys??, això no sol.lucionaria res, doncs seria possar-me al mateix nivell nivell que ells, ser una assasina i no es el legat que vull deixar als meus nets.
No se si aniria a una manifestació per cridar a pulmó que em cago en el govern per pactar amb els assasins (dubto que ho fes, però vaja, mai s’ha sap), el que si tinc molt clar es que no em deixaria mengar l’olla per gent que en els assesinats hi veu una manera…fàcil de carregar-se la política que s’està fent al país, collons, done’m una oportunitat al govern perque ho faci millor, que no nèixem ensenyats ostiessssssssss!!!!!!
Missatge pel Senyor Zaplana, tanqui la boqueta un rato, por fi please, ja se que això l’hi toca molt allò que no sona, però per una vegada facin pinya tots vostès i cridin plegats que volen PAU, aquí, allà, on calgui.
Missatge per ETA, no se que voleu aconseguir amb això, no podeu tirar per terre les esperançes de tot un poble nomès per que us ve de gust matar, és llògic que volgueu ser independents, jo també ho vull per el meu país, però matar no es la sol-lució. No podeu dir que no matareu i quant ens girem ho esteu fent, no es just i ho sabeu.
Missatge per aquells que han sofert un atemptat o han patit la mor d’un èsser estimat per culpa d’ETA, ho sento, tant de bó poguès dir alguna cosa més. No se si dir que estic indignada amb el comunicat d’ETA d’avui es suficient per vosaltres, suposo que no, però no puc afegir res més a aquest post, avui no, poder en un altre moment.

3 Comments:

  1. Anònim said...
    tens tota la raó, i entenc perfectament el teu cabreig, semblant al desconcert i estupor que jo vaig sentir el dia 30. No entenia res, un atemptat com aquell no beneficia precisament al País Basc que aquesta colla de criminals diu defensar... no; aquell atemptat només beneficia al PP... I mira com han sortit, de cofois, mira com Zaplana, rajoy y la gentussa de la COPE han tret les trompetes de festa major/apocalipsi per anunciar que ells ja ho deien, que el Govern i ETA són pràcticament el mateix....

    No ens fa pensar alguna cosa això?

    Una abraçada
    Anònim said...
    És una vergonya tot plegat. Els del PP que aprofiten qualsevol ocasió per fotre llenya al foc en lloc d´ajudar. Els d´ETA per ser uns fills de la gran p. que només saben fer mal (tant de bo els caigués la bomba atòmica, però només a ells) i els d´AVT perquè sent persones que han patit atemptats no col.laboren gens ni mica perquè hi hagi pau. Només es deixen portar per l´odi. Tant de bo un dia puguem parlar de PAU.
    Una abraçada
    Jo Mateixa said...
    Encara recordo quant ETA va fer aquell comunicat en que deia que no mataria Catalunya i al poc temps va posar la bomba a Madrid tinc una amiga que viu allà i de seguida la vaig trucar per saber si estaven bé, l'únic que em va dir era que ja podiem estar trànquils, que ETA no vindria a casa nostre a matar, em vaig sentir fatal i cada cop que maten em sento així.

    Tant de bó, com diu la Cris, algún dia hi hagi PAU aqui, allà on sigui, prou de guerres, prou de morts, prou sang i families destrossades.

    Gràcies als dos per els vostres comentaris, una abraçada!!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column