Buenooooooooooooooooooooooo

No he pogut recuperar tots els post que había escrit, no se però crec que el Blogspot aquest es del Madrid per que molts dels post dedicats al Barça han estat impossibles de passar aqui, que hi farem.
Vaig a sopar, despres miraré de posar una mica més maco tot això...si no estic gairé cansada es clar, despres de 12 hores a l'ordinador de la feina els ulls em bullen (algú va veure House ahir??, més que res per l'explossió ocular d'un dels pacients, em vaig adormir i no se com va acavar el capitol!!!!).

2 Comments:

  1. Babèlia said...
    Veig que et passes a blogger. Respecte a House... ahir eren repeticions dels 3 millors capitols de la 2ª temporada... dimarts comença la tercera.. i jo no estaré penjat al blog... estaré fotent-me un gintònic i flipant amb el metge aquest!
    Jo Mateixa said...
    Bé, el blogger és una opció, es que el Blocat em té una mica fins allà, a veure si m'en surto amb aquest per que té tantes opcions que m'estic fent "la pitxa un lio", jejejejejeje.

    Si ja sabía que eren capitols repetits, però es que tots no els he pogut veure i ahir era una bona ocasió, llàstima que em clapès :-(

    P.D: Ull amb el gintonic!!!! (es la meva beguda preferida...quant bebia alcohol, es clar)

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column