El raïm i la Nit de Cap d'Any

Com ja l'hi he dit a en Bruno abans, faig aquest post per que el raïm es una cosa que em té amoïnada i la programació de la Tele aquella nit encara més.

Ja us vaig comentar que la Nit de Cap d’Any la passem amb la COLLA DEL DEMONYO DOJO, i òbviament fem el sopar i mengem el raïm, però aquest any tenim un greu dilema, ens ajudeu??

Tot mirant avui el TELETODO del PERIÓDICO DE CATALUNYA, veia quines eren les opcions per la nit del 31 a l’hora de menjar el raïms i aquestes son les següent:

TVE: La programació començarà a les 18:50 amb la Míriam Díaz Aroca fent un especial que es dirà ¿Cómo estan ustedes?...però això no era dels Pallassos de la Tele?? (quina ràbia, no hi serem pas a aquella hora, ens ho perdrem).

Desprès podrem gaudir de la meravellosa companyia de Cruz y Raya a les 21:55 amb Juicio al 2006 (ostres, estarem sopant i mentre sopem mai no mirem la tele, una altre cosa que ens perdrem).

A les 23:55 en Ramón García (feliz 2005 por el c…te la hinco) i la Anne Igartiburú (ho he escrit bé???) donaran les campanades….i tant, i tant.

La2: El Sol de medianoche a les 23:00, documental on es mostrarà com es celebra el Nadal a diferents llocs del món.

Antena 3TV: Hommo Zapping News a les 22:00 i a les 23:50 en Jorge Javier Vázquez (me parece muy fuerteeeeeeeeeeeeeeeeeee) i la Mónica Martínez (sabeu qui es la paia aquesta??, no, no, es que jo no ho se, per això preguntava) donaran les campanades….uns altres que les donaran i tant si les donaran.

TELE5 por el c….te la hinco (perdoneu, es que aquesta cadena em fa molta gràcia, per que quant va ser l’hora de triar nom no l’hi van posar TELESIETE???, o TELEOCHO??, no, no, aquesta última no que també té rima lletxa.
Doncs bé, aquests donaran les campanades des de La ciutat de les arts i les ciències de València i ho faran Don Álvaro, Bárbara i la Bea….m’abstindré de comentaris, us els podeu imaginar.

Cuatro: En Pablo Motos i les formigues Trancas i Barrancas faran acte de presència per donar pas a l’any 2007, fent també les campanades, òbviament.

La Sexta: Austin Powers a les 20:30 i uns tal Patrícia Conde i Ángel Martín faran un especial anomenat Sé lo que hicisteis el último año.

TV3: Mònica López i Tomàs Molina donaran les campanades des de la Torre Agbar de Barcelona. Hi haurà Alguna pregunta més?, Polònia i Lo Cap d’any amb en Cartanyà.

Vist tot això us recomano que aguanteu, com a mínim fins a les 00:30 on per Cuatro fan un concert de U2, crec que serà el millor de la nit i es que perdoneu però jo m’he fet aquestes reflexions internes:

Descartat TVE i La2 per que:
1.- La Míriam Díaz Aroca es una pallassa.
2.- Els Judicis al jutjat.
3.- Si a algú l’hi ha de hincar alguna cosa al cul que sigui a ell per que a mi ni de conya.
4.- Si es mitja nit per que ho fan a les 23:00??.

Descartat Antena 3TV per que:
1.- Cony per que es Antena 3TV i punt.

Descartat TELE5 per que:
1.- No, no, no…….tú a mi no me hincas nada chatoooooooooooooooooooo.

Descartat Cuatro per que:
1.- Això de Trancas i Barrancas, no se, no se, no m’acaba de convèncer.

Descartat La Sexta per que:
1.- No suporto l’Austin Power, ho sento, ja se que té molts adeptes, però no puc, es superior a mi.
2.- I per que collons, ningú que jo no vulgui no té per que saber que he fet durant l’últim any, si o no??.

Veuré TV3 per que:
1.- Per que em cau bé en Tomàs Molina.
2.- Per que la Mònica López es una megacrack del temps.
3.- Per que em fa molta gràcia això de no tenir campanes, ni rellotge i sobretot per que em pixaré de riure veient com la gent, jo inclosa, ens confonem amb els quarts, comencem a riure i acabem potant el raïm….pensant-t’ho millor….. aquest any seure prop de l’WC, per si cal anar-hi ràpid.

Aquest es l’últim post de l’any, així doncs que tingueu una molt bona sortida i entrada d’any, aneu amb compte els que us heu de desplaçar fora de les ciutats amb cotxe, que us vull veure per ací ben aviat!!!!!!!!
BON ANY 2007!!!!!!!!!!!!!!!
Recuperat de l'altre Bloc (Publicat el 30/12/2006)

0 Comments:

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column