Can Ricart i la Rocio Wanninkhof

Com es possible que la justicia d'aquest país sigui tant hipòcrita??

No puc entendre que una persona, que ara creuen culpable d'assasinat, trigui 6 anys en ser condemnat i en canvi per el fet d'okupar una casa no es trigui ni 2 setmanes en resoldre-ho.
Quin mal els fan els Okupes?, no es que hi estigui a favor, pero tampoc hi estic en contra, tenint en compte que el tema de l'habitatge està tan "xungo mariano" es llògic que s'ocupin cases, cases que desprès es converteixen en vivendes per l'art, en totes les seves facetes (música, pintura, etc..), jo no ho faria (l'ho d'okupar una casa que no es la meva, de fet ho faig, amb la casa dels pares) però es que de moment no hi ha una altre opció!!!

La justicia d'aquest país es patètica, senyors, si en King es l'assasí tanquint-l'ho, condemnin-l'ho, però no esperin 6 anys i en cas de que hagin de fer fora als Okupes, com a mínim, avisil's, que tinguin temps de recollir les seves coses...i buscarr-ne una altre per Okupar.

Salut companys!!
Recuperat de l'altre Bloc (Publicat el 13/12/2006)

0 Comments:

Post a CommentDiari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column