El meu Dejavú d'avui

Quant estudiaba 8è de EGB em van quedar les matemàtiques, com cada any, i per això no vaig poder començar 1r de BUP, com tots els meus companys (bé, algún penjat també va catejar, però era això un penjat, jo no).

El pare sempre m'ha dit que jo sóc de les que es regeixen per LA LLEI DEL MINIM ESFORÇ, mai m'ha agradat estudiar i d'aqui que em passes aquell estiu estudiant com una boja (amb profe de repàs, pobre Fernando, no em va servir de res i això que vaig aprovar, però ell era nul per ensenyar).

Mentre no m'examinaba de les mates vaig fer 1r FP, del.lineant per que hi había electricitat però tot eren tios, en aquella època jo no valoraba el fet d'estar en una classe ab 30 tios i JO, ara segurament, amb l'edat que tinc, haguès escollit fer electricitat .

El pirmer dia que vaig conèixer a la Conxita (cap d'estudis en els meus temps d'estudiant al IES Marianao de St. Boi) em va semblar una mala pecora, començant per que quant em va veure em va dir, TÚ, REPETIDORA DE MERDA, ENTRA QUE PARLARE'M.
Cony, era el primer dia que em veia i ja em tractaba així?, que dur això de l'institut. Ara, passat els anys he de dir que gràcies a la Conxita he après a adorar la música clàssica, a casa sempre s'ha escoltat tot tipus de música, doncs el pare n'es un apassionat, però molt més de la clàssica.

Història de la música va ser l'única assignatura que vaig aprovar a 1è de BUP amb un Notable Alt, desprès de fer 1 any de FP i aprovar les mates a l'estiu vaig passar a ser un "goset més", ja sabeu, BUP, BUP....era una broma, tonta si, però una broma (espero que algú l'hagi pillat).

Doncs bé, tot això ve per que aquesta nit passada he somniat amb ella, que me l'ha trobada al metro i....aquest matí m'he l'he trobat, ostres quant l'he vist he recordat aquell matí en que la vaig veure per primer cop i m'he cagat de por!!!! Ja han passat.....bufff, 15 anys??, més o menys i segueixo tenint por a la Conxita, aquella menuda amb ulleres que tenía els "collons engaixats al cul com els lleons" (això ho deia la meva mare).

BONES FESTES CONXITA i GRÀCIES PER EL QUE EM VAS ENSENYAR!!!!!

P.D: Algún profe us ha marcat la vida?, ella a mi si.
Recuperat de l'altre Bloc (Publicat el 19/12/2006)

0 Comments:

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column