Ella ha deixat de fumar

Ahir la Núria va deixar de fumar, si més no del seu paquet, per que nomes feia que gorrejar-me a mi i sincerament, no es la millor manera de deixar el vici, una manera barata si, però no la correcte.
Jo també sóc fumador, però no estic preparada encara per deixar-ho, val a dir que des que ens van prohibir fumar a la feina he reduït el consum substancialment, de 1 paquet i ½ quasi 2 paquets que era el que fumava, he passat a fumar menys d’1 paquet, penso que esta prou bé, no? Tot i no voler deixar-ho per que les meves abundants neurones (que te crees tu eso) encara no estan psicològicament preparades, entenc el neguit de la Núria i macagunlaputaaaaa, me l’està passant a mi, però calma i molta valeriana (fuma’t un cigarret, et sentiràs millor).
Com que no fuma em mira malament quant l’hi dic, Núrieta, que surto a fumar....i per cada viatge que faig a fumar (dos al dia) l’hi porto un caramel, per que no m’odií tant. Diu que s’engreixarà per que està menjant un munt de txuxeries (que si núvols, que si piruletes, que si dientes de drácula, etc...), dubto que s’engreixi, a aquesta mala pècora no l’hi engreixa res del que menja, bandarraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, el que si l’hi passarà serà que o el sucre l’hi pujarà o el dentista es forrera amb ella.
A ella que els moquitos dels nens l’hi fan venir fàstics, a ella que la olor de les caquetes de nens l’hi fan tenir vomiteres...ara em surt amb que ho ha de deixar per si de cas algun dia es queda prenyada...toca’t allò reina i donem arguments més convincents, com per exemple que la teva salut en general t’ho agrairà, que no aniràs tant ofegada per pagar la hipoteca per que t’estalviaràs una pasta, etc...

Jo també ho hauria de deixar...algun dia ho faré, segur.

14 Comments:

  1. Anònim said...
    Doncs a veure si tu tambe deixes de fumar! Costa pero de mica en mica; despres segur que seras una activista radical anti-tabac. Acostuma a passar que els que estan mes en contra del tabac son exfumadors.
    Anònim said...
    M'has recordat un amic que sempre deia: "És que per divuit cigarrets que em fumo al dia, no em surt a compte pagar el paquet!"

    Una abraçada des de Girona!
    Anònim said...
    El dia que ho deixi no ho penso dir a "dingú", procuraré fer-ho soleta, tot i que potser uns "dientes de drácula" ajuden...
    Anònim said...
    Jo m'apunto a la idea de deixar de fumar tot i que fumo a la feina, fumo a casa, fumo al cotxe, fumo quant vaig al futbol, fumo als bars, fumo als restaurants que em deixen, fumo després de piscins, sempre fumo però un paquet al dia mes o menys, gràcies al teu post ja tinc una idea per demà jajajaja Moltes gràcies !!!
    Jo Mateixa said...
    Sir William: Ho se, ho se, jo també ho hauria de deixar, però es que no puccccccc, de moment no, encara no estic preparada. NO tinc força de voluntat :-(

    Això es com quant un fa l'amor per primera vegada, abans no decidieix que ha arrivat el moment poden passar mesos, anys!!!, doncs amb deixar el tabac es més o menys igual (se que hagues pogut buscar un exemple més proper al tabac, però l'exemple del sexe sempre funciona)

    Spock: Es que de barruts el món n'està plé!!!!!!, mai no ho he fet jo això de demanar tabac si ho estic deixant, si ho estic deixant doncs no estic deixant, pero no gorrejo a la penya.

    Una altre abraçada desde el Barri de la Sagrera a BCN!!!!!

    Bluf: Es millor que ningu ho sapiga, almenys fins que no s'et passi el "mono fort", més que res per que quant en tinguis ganes i fumis de nou ningú et pugui tirar en cara que hi has tornat, si o no?

    Petons, abraçades i llepades (made in Gatot) per tots!!!!!
    Jo Mateixa said...
    Jejejeje tu fumes massa Farlopa, jejejejejejejejejejejeje.

    M'alegra ser font d'inspiració per tú :-), jejejejejeje.

    Petons!!!!!!
    l'home de la musica said...
    Per aquells que els hi fa mandra llegir, allen carr ha tret la pelicula de... dejar de fumar es facil.
    Jo fumava dos paquets al dia, i ja fa un any i mig que no fumo!!!
    Jo Mateixa said...
    Per aquells que els hi fa mandra llegir, allen carr ha tret la pelicula de... dejar de fumar es facil.
    Jo fumava dos paquets al dia, i ja fa un any i mig que no fumo!!!

    Hola home de la musica, jo tinc el llibre i a mi no m'ha funcionat, el que pasa es que, si el llibre comença dient que t'encenguis un cigar...amb la peli també ho faran?, als cinemes no es pot fumar :-O
    Anònim said...
    hola! quin morroooo....jo fa dos mesos, DOS, que no fumo i ho porto molt bé...:-(
    yrun said...
    Jajaja! Per si algun dia es keda prenyada! Bonissim!

    Jo tb he deixat de fumar... Xo no gorrejo (de mument) i me deixat el tabaco i les xuxeries de cop... Ara faig règim i vida sana!
    Espero sobreviure! Es mol dur tot plegat! I damun en examens em tornare bojaaaaaa! Jajajaja (risa histèrica)
    Jo Mateixa said...
    Anònimo....o no, per que amb la carona de pena que has posat ningú ho diria, jejejeje, ànims que TU pots fer-ho!!!!!

    Yrun: Això hauries d'estar fent, estudiar, com l'Alepsi!!!, però noooooooooooooo, anem de Bloc en Bloc fent el papallona (paseu per el bloc del escarabat, que mono ell).

    Quin trauma té pobre Núria, ara l'hi fa mal la panxa, no m'extranya, amb tot el que s'ha jalat la tia, demà anirà de caguetes, ja m'ho estic veient i tornarà a fumar per que el mal de panxa es pitjor que el mono, brrrrrrr
    Anònim said...
    qui sap?

    potser ha tingut una premonició i ja ho està d'embarassada! aixó explicaria que hagués menjat tant com dius, oi? un caprici d'aquells...

    jo vaig deixar-ho d'un dia per l'altre, a més no em vaig permetre el luxe del darrer, suposo que tinc sort...

    ja t'animaràs a fer-ho, quan toqui.
    gatot said...
    jo fumo... i m'hauré de passar al sistema de no comprar... per les peles.

    ara... la millor forma de no fumar: estar el màxim d'hores "despertes" del dia i de la nit fent l'amor.

    Com més sexe, menys fum!

    :D
    Jo Mateixa said...
    Esteve: No crec pas que estigui prenyada, vaja, m'ho hagues dit per que ens ho explique'm tot :-), ara bé, amb lo que que "follen" (perdo per l'expressió) aquets parell oportunitats en tenen i moltessssss, jejejejejeje.

    Gatot: Veus, en això coincideixo, sexe, sexe i molt de sexe...els caps de setmana es clar (sabado, sabadete...si no hay polvo habrá casquete) i es que jo de sexe entre setmana res de res, no veus que no el tinc amb mi pobrisso (jo hauria de fumar entre setmana i deixar-ho els findes que llavorns si el tinc amb mi).

    Petonets guapo!!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column