Georgina Oliva, militant de les JERC, ha promès avui per "imperatiu legal" i en català el càrrec com a diputada per les JERC al Congrés dels Diputats.
Oliva ha pres avui l’acta de diputada en substitució de Joan Puigcercós, que ha deixat Madrid per esdevenir diputat al Parlament de Catalunya.
La nova diputada té 26 anys, és llicenciada en Sociologia i actualment cursa el segon cicle de Ciències Polítiques i de l'Administració.
Va ser secretària nacional d'Organització i Finances de les JERC del 2003 al 2005 i fins a l'actualitat era secretària de Finances de les JERC d'Osona, el Ripollès i el Lluçanès, càrrec que deixà per exercir de diputada a Madrid.
Oliva ha manifestat "ser conscient de la gran responsabilitat que suposa el càrrec i, al mateix temps, estar molt il·lusionada de poder representar el jovent independentista a Madrid".
La diputada serà portaveu d'Esquerra a la Comissió per la Igualtat, i en matèria de discapacitats, drogues i medi ambient.
Oliva també exercirà d’adjunta a la Comissió de Treball i portarà el tema de conciliació laboral; a més, a la Comissió de Cultura ajudarà Joan Tardà en la Llei de la memòria històrica, entre d'altres.
Recuperat de l'altre Bloc (Publicat el 24/11/2006)

0 Comments:

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column