Benvolgut Sr. Adagio,
es per a mi una gran satisfacció notificar-l'hi que el seu Dagio'K'lendari ha estat aprovat per consens entre els treballadors de l'empresa on penca (per dir alguna cosa), la nostre companya Jo Mateixa.
Creiem que es bó que els nostres treballadors disposin de dies per no fotre el huevo, que de fet es el que fan tot lo dia, però si per conveni queda establert així millor que millor, per el que sol.licitem s'ens autoritzi a entregar el Dagio'K'lendari a UGT o CCOO, per tal que l'incloguin el més aviat possible i es pugui dur a terme ya mismoooooooo (fent festa desde ja, els dies que haguem perdut mentre el Dagio'K'lendari s'estaba creant).
Volem agraïr el seu interès, sabem que tot i que vostè té altres coses a fer (això ho diu vostè) a dedicat temps i esforç en la redacció del Dagio'k'alendari i es d'agraïr.
Això si, voldriem incloure unes fetes que creiem que, en la nostre empresa, haurien de ser necessàries:
  1. S'haurien d'incloure els aniversaris de tot el planter del Barça, no ens sembla just que nomès s'inclogui en Zambrotta, més que res per que si no s'ens poden enfadar la resta.
  2. S'haurien d'incloure, nomès en el cas de la nostre empresa (un dels socis es del Madrid), tot el planter del Realisimo (que consti que aquest punt a costat de decir, però contal de fer festa, el que faci falta oiga)
  3. S'haurien d'incloure més dies de la República, donat que el nostre país té una inmigració prou important (creiem que ja ompliriem el calendari del tot).
  4. El pont del pollastre a l'ast.... pot ser amb patates braves????

Molt agraïts per l'atenció prestada i escolti, segueixi així que ho fot de collons!!!!!!!!!!!!!!

Petones guapooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

2 Comments:

  1. adagio said...
    Deu meu! mare de deu, verge de montserrat! que dius! jajajajaja k bo

    només falta imposarlo a tot europa (USA k els donguin xD) i vinga! jajaja

    vale ja faré uns petits canvis.. però allò del madriz... nuse ja mho pensaré!... va vinga si.. pq van fatal eee! si juguessin be no ficaria les dates jajaja
    Anònim said...
    Si si txato, ha triunfat catxo i ja estàn tots ansiosos per veure la resta dels mesos, JA TRIGUÈS EN ENVIAR-HO!!!!!!!

    Jajajajajajajaja, petons guapissim!!!!!!!!!!!!!!!!

    P.D: No puc entrar al teu bloc...que passa res amb les linies??? :-(

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column