Meme o joc fotogràfic


Més que un Meme això podria ser un joc, que us sembla, us hi animeu?

La cosa consisteix en:

a).- Buscar material fotogràfic familiar.

b).- Com que molta gent no vol posar fotos seves actuals per tal que no es desvetlli el misteri blocaire (i s’entén, en segons quins casos millor que no ho faci, jejejejeje), proposo que les fotos siguin antigues, de quant érem petits, joves... però no nomes nosaltres, si no dels nostres pares, germans, amics, parelles, etc..

Es poden donar explicacions (extenses o curtes), del significat que té aquella persona en la nostre vida, de les afinitats que hi tenim, del mal rotllo que ens provoca o simplement penjar la foto i punt i que la resta de la gent en faci la seva valoració.

Fora bo que pengéssim fotos de gent que representi alguna cosa per nosaltres (algun sentiment bo o dolent, tant es), d’aquesta manera la resta de blocaires podrien fer-se una ideia del que ha estat la nostre vida passada i dels sentiments que em redescobert en tornar a veure aquestes fotos (odi, amor, tristesa, alegria, etc...).
La foto que he penjat jo es meva, si, si, es que m'estimo molt a mi mateixa, jejejeje. La foto es de quant tenia 3 anyets i nomes us puc dir que sempre m'ha agradat molt, que me la va fer el meu padri, una persona molt significativa per mi, es d'aquelles persones que es fan estimar tot i que de vegades a ell l'hi costa orbrir el cor, però me l'estimo tant!!!! Lamento no disposar de més fotos, sóc a la feina, a casa en tinc més, aquesta nit les penjo.

Servidora proposa que ho facin les següents persones, sempre podeu fer-vos enrere, ja ho sabeu, però vinga va..... no sigueu caguetes!!!!:

1.- Escarabat, per que el noi està frisant per fer memes, quant en porti 4 o 5 dirà prou, segur!!!!.
2.- Spock, per que m’ho deus de l’altre que et vas escaquejar!!!
3.- La Mama del Pol o La Poc pacient (com vulgueu anomenar-la), per que s’estreni en això dels Meme ;-)
4.- La Cristina, per que m'agrada la dolçor del seu bloc, la tranquilita que si respira i per que cony, es de la Sagrera!!!! ;-)
5.- L’Avi, per ser l’últim no es menys important eh!!!, ja se que a vostè els Memes no l’hi agraden, però l’hi demano de tot cor, faci-ho per el que serà el seu nou net, segur que algun dia l’hi voldrà explicar aquesta experiència...o no, segons lo deplorable que quedi tot, jejejejeje.

P.D: Si creieu que no es bona ideia o que es massa complicat o no teniu material o simplement no us surt d’allà de fer-ho o dieu i ja està, no passa absolutament res, nomes es que em deixareu amb el cor encongit, angoixat, trist....aiiiiiii :-(

14 Comments:

  1. Anònim said...
    Jajajaja, qué buena idea ;-) Y qué preciosidad de pequeña, ¿eh? (seguro que ahora también)

    Y oye, claro que sí, no hay nada como la autoestima, ¡¡un aplauso!!

    Y un besito ;-)
    Candela said...
    és molt bona idea!!!! visca les iniciatives memeres!!!!!!!!
    Jo Mateixa said...
    Lauraconchocolate: Hola guapisima cuantos dias!!!!! Gracias, me has hecho poner colorada, jejejejeje. Que sepas que primero habia pensado en pasarte el Meme a ti, pero como hace dias que no cuelgas nada en tu Bloc pense que a lo mejor estabas de vacaciones o ibas muy atareada y te creaba un follon el hacerlo, pero ya sabes, si quieres puedes eh, sin ningun problema!!!! Un besote enorme guapisima!!!!

    Candela: Si??, de debó t'agrada la idea??? que bé!!!!!!, m'enalegro i ja saps, el pots fer ja o esperar a que te l'enviin (us hagues posat a tots a la llista, però prefereixo que sigui la gent la que es vagi mullant de mica en mica, jejejejeje). Per cert, genial el post que has fet avui, jo no he anat mai a cap trobada d'aquesta d'ex-alumnes, però si m'asseguren que m'ha de passar una cosa semblant...bufff, que em diguin on he d'anar que hi vaig ;-) Petonassos guapissima!!!!
    gatot said...
    em sembla que jo de moment ho tinc una mica difícil.... no tinc escaner i hauré d'esperar una mica a tenir-lo, però guardo la idea per quan ho pugui fer.

    Em sembla una idea molt xula!

    petonassos!
    Anònim said...
    Ohhhhhhhhhhhhhhhhhh, quina llàstima Gatot!!!! i no en tens cap de foto al PC, ni dels nens ni teves d'anys enrere (i que vulguis o puguis ensenyar)res de res??, quina llàstima, però bueno, que hi farem, un altre cop serà :-(

    Un petonasos ben gran guapissim!!!
    Mikel said...
    juasjuasjuas es normal que a la Candela li agradi la ideia , a ella ja l´hem vist desde tots els angles jejeje
    Anònim said...
    Mikel: Es cert, l'hem vist desde tots els angles....però crec que la carona no, oi? (almenys jo no l'he vista), ja se que per ella ha de ser complicat (si no vol quedar amb cap blocaire per no desfer la màgia, ha de ser complicat que ens ensenyi el seu rostre) per que es molt tímida ella...per algunes coses, jejejejejeje.
    Anònim said...
    jo no el faré però em sembla una idea molt divertida, per cert, quina cara de pilla feies de petita!
    Anònim said...
    No puc penjar fotos perquè no entinc de petit, la història és molt llarga i passo d'explicar-la, però si em dieu quin tamany es pot penjar i amb quins codis, donat que jo uso BBcode a LaComunitat.net i gual penjo alguna altra. Que consti que la voluntat hi és.
    Anònim said...
    Hem sembla una idea divertida..si senyora...jo m'hi apunto, hauré de buscar en el baúl dels records...aviat ho faré...

    SAlutacions guapa!!
    Anònim said...
    Deric: Ningú està obligat a fer-l'ho, cadascú qie gaci el que vulgui, es la sort que hi ha dins la blogsfera, jejejejeje. I si, si, era una mica pilla, però no tant com et puguis pensar, que jo era "molt bona minyona"...de petita ;-)

    Bruno: No cal que ho expliquis, si no vols, no pasa res, trànquil. La mida de la foto que jo he penjat es de 19,3Kb, però no tinc ni ideia de quins codis has de possar dins LAComunitat per penjar-ho, sorry. Ara si vols me les pots enviar i les penjem al meu bloc, com vulguis, tens la meva adreça d'e-mail al perfil :-)
    Anònim said...
    Mama del Pol: trànquila, fes-ho quant et vagi bé, així et vas entrenant per els propers memes que t'enviin i agafes ideies per fer-ne tú també, jejejejejejeje.
    Cristina said...
    Gràcies guapa! El faré encantada. A veure quan tinc temps. Petons!!!
    Anònim said...
    Trànquila Cristina, no t'emestressis tú ara, jejejeje, el fas quant et vagi bé, ok? ;-)

    Petonets guapissima!!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column