On s'ha ficat la gent?

Aquest matí i com cada matí, he arrivat al despatx a les 08:10 (+ ó -), començem a les 09:00 però si hi vaig d'horeta puc avançar feina per que ningú em destorba.
A les 10:00 del matí encara no había vingut cap company i m'he acollonit, internament i despres externament, m'he preguntat a mi mateixa que collons feia treballant si per el que es veia la gent no tenía ganes de pencar.
La companya ha vingut a les 10:10, s'ha adormit (cada dia l'hi passa el mateix, no se com s'ho fot), el pare no ha vingut per que ha d'anar a mirar si les nostres cartes als Reis estàn completes o no, hi anirà amb la mare, els tres encarregats han treballat als túnels aquesta nit i per tant estaràn dormint i fins dilluns no els veure per que aquesta tarda l'empresa es dona festa (yupi, yupi) i el cap del departament t'ecnic està de vacances i fins dilluns res de res.
Total, que aqui estem la companaya, una servidora i el jefe (el jefe, jefe eh), tenim ganes de plegar, de fumar, ella i jo estem xatejant per el messenger per que, tot i que tenim feina i no poca, no en tenim gens de ganes, de ben segur que si no hi haguès ningu estariem fumant com a boges (tinc un mono del copón).
N'hi ha que tenen sort i han agafat vacances fins passat reis, aquest segur que no faràn cues als grans centres comercials en hores "loques" (a partir de les 19:00h), hauràn tingut tot el dia per que el Reis Mags els hi confirmin si els seus petits tindràn regals o no.
Tinc ganes de que siguin les 15:00 per que voldrà dir que la còpia de seguretat de la feina ja s'haurà fet, hauré dinat i en Hatim em vindrà a buscar per acabar de decidir que l'hi porten els Reis a la mare, tinc ganes de que sigui fosc per que vindràn els Reis, anirem a la cavalgada (espero que amb el nen d'en Hatim de tres anyets) i despres a sopar i a dormir ben d'horeta....vosaltres també eh!!!!!!!!!!!!!!!!

2 Comments:

  1. yrun said...
    Ostres! Tu tb vius aki ara? Blocat s'ha degut kedat buit no? xD
    Anònim said...
    Si Yrun, si, he vingut aqui per que el Blocat em te fins allàaaaaaaaaaaa, jajajajajajaja.

    Anem a obrir els regals de reis :-) a veure si aquesta gent s'acaba de llevar que ja es hora.

    Petons!!!!!!!!!!!!!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column