Una nit de futbol


Doncs si, ahir va ser la nit H, la nit en que una servidora va anar a veure el Barça - Celta de Vigo.

Abans de fer la crònica del partit, voldria agrair a la gent de la PENYA BARCELONISTA DE PINEDA DE MAR, que em donessin l’oportunitat de compartir amb ells aquesta jornada esportiva, m’ho vaig passar genial, vaig cridar, vaig riure i crec (es la meva opinió) que vaig estar a l’alçada (el pare em va dir que em comportes, i es que jo veient el futbol em poso com una moto).

Voldria agrair, i per ordre d’aparició, a l’Abdel (vocal de la Penya) que em subministres tabac quant ja no me’n quedava i sobretot que em fes riure molt i molt (es mooooooolt tímid, però en el fons es un catxondo!!!), a en Miquel Font (vocal de la Penya) per anar-me indicant qui marcava els gols (a la tercera graderia els jugadors es veuen súper petits i servidora no duia les ulleres de veure) i per fer-me una mica d’història del Club i de la Penya, i com no a Manel Flores (President de la Penya) per estar disposat a compartit el seu entrepà amb mi, per passar fred amb la canalla a dalt de tot i per organitzar sortides com aquestes, gràcies a tots!!!!!!!

També voldria agrair (collons, semblo la Penélope Cruz en els Goya) a la Bea que controles tant bé al Mamadou i la resta de nens (impossible recordar tots els noms, el d’en Mamadou es que el que més em sona per que es el més dolent de tots, jejejejeje), nenaaaaaaaa, olé tus ovarios, quina paciència!!!!!!

El partit en si va ser fred, el fred que fotia allà dalt també es podia plasmar dins el camp, els jugadors estaven lents, deixant forats en la defensa i fent cagades realment inexplicables. Per sort en Saviola va marcar el primer gol (a la porteria on estàvem nosaltres, si haguéssiu vist i sentit els nens com cridaven!!!!), tot i anar guanyant el Barça estava com adormit i el públic del Camp Nou que, crec, es massa exigent, va fer un silenci sepulcral quant el Celta ens va empatar, bufff, el silenci encara feia sentir més el fred.

La cosa es va anar revifant de mica en mica i, com qui no vol la cosa, van sortir dos o tres jugades maques, d’aquí que vinguessin la resta de gols.....per cert, varem guanyar 3-1, ara no se si ja ho havia dit o no.

Eufòrics per haver guanyat, a els nens no els va costar acomiadar-se del Camp Nou i fer una petita excursió fins a l’autocar, per cert, com es possible que la Junta d’en Laporta no doni suport a les Penyes quant el suport que donen les Penyes al Barça es immens??? Al pàrking dels autocars ben bé n’hi havia un centenar, alguns de dos pisos, conteu que si en cada autocar hi poden anar unes 50 ó 60 persones (en els de dos pisos més encara) allà hi havia un munt de gent i per el que em comentava primer l’Abdel, en Miquel i desprès en Manel, no reben gairé suport del Barça, si més no, no tant com creuen que pertocaria.

En definitiva, que va ser una tarda - nit genial, jo almenys la vaig gaudir moltíssim i espero, de tot cor, que no sigui l’última vegada que hi vagi, QUE PODEN COMPTAR AMB MI SEMPRE QUE CALGUI!!!!

50 Comments:

  1. Anònim said...
    Visca el Barça!!! Seguim líders!!!
    Cristina said...
    Jo no els segueixo gaire però sempre és una alegria que guanyin. Me n´alegro que t´ho passessis tan bé.
    neus said...
    Mira que vaig pensar en tu... quan escoltava al Puyal i sentia el silenci del camp Nou... pensava i la Jo Mateixa que no la sento? jejeje
    És molt senyor el soci del Barça, van allà com aquell qui va a l'òpera, a veure un espectacle i sense fer massa soroll, una colla d'avorrits. Recordo una vegada que un sr. (per dir-li d'alguna manera) es va ofendre amb mi perquè cridava i animava, i és que jo sóc terriblement cridanera veient futbol :P
    I el partidàs del meu admidaríssim Iniesta??? aisss... qu'en sap!!

    Me n'alegro de que t'ho passéssis teta, maca!! I sobretot que guanyéssin, que anar-hi i veure'ls perdre ha der ser... xungo.

    :*)
    Anònim said...
    Talcomraja: Visca, viscaaaaaaa!!!!

    Cristina: Gràcies guapissima!!!!!

    Elur: Tens tota la raó del món, a més, cal tenir en compte que el soci del Barça es bastant gran d'edat i per tant els costa molt fer l'esforça de cridat o cantar com ho podem fer nosaltres o la canalla.
    Ahir sentia gent que deia que si el Barça i més concretament en Laporta, muntes algun tipus de carnet jove per els socis (que a fi de comptes son els que animen, els més joves) a preus reduits segurament el camp no faria tant de yuyu (ostres, es que em vaig cagar quant vaig "sentir el silenci" :-O
    David JB said...
    Uohjó, com deu molar anar a veure el Barça al Camp Nou. Potser algun dia ho comprovaré. M'alegro que t'ho passessis bé :)
    Anònim said...
    David: Es súper maco i més si està molt i molt plé, ahir nomes erem 85.000 persones (està dit ràpit, jejejeje).
    l'home de la musica said...
    Si que es veritat, si... sembles la Penelope rebent el Goya... Et pots creure que mai he anat a un partit del Barça? i tinc unes ganes... buf!!! en fin... Força Barça!
    Anònim said...
    Doncs valdria la pena que hi anessis, la veritat es que es un Camp que a mi em porta molt records, jo era de les que feien campana al cole (juntament amb una amiga) per anar a veure els entrenaments, teniem molta amistat amb la gent de seguretat i ens deixaven entrar als partits, però es clar, et parlo de l'epoca d'en Koeman, en Hristo, en Bakero, etc...

    Quins anys aquells!!!!

    T'aconcello que hi vagis amb temps i facis el TOUR CAMP NOU, podràs visitar els vestuaris, la llotja, el camp, les cabines de premsa, la petita capella, i obviament el museu, es una visita que no em cansaré de fer :-)
    Mikel said...
    Jo et recomano el proper cop que tornis que intentis poder anar a la segona o primera graderia.
    Desde la tercera tot es veu mes lluny i mes fred.
    Anònim said...
    Tant de bó haguès pogut decir jo on havia d'anar Mikel, però les entrades ens les va subministrar el Barça directament i ja els hi pots dir que vas amb canalla ja, que et foten allà dalt, a pelar-t'he de fred i punt.

    Els crios no tenien problemes per reconèixer els jugadors, però una servidora que comença a ser una mica miope ho tenia més xungo, tot i això m'ho vaig passar tant bé que ja no recordo ni el fred ni el fet de veure els jugadors com a "Diminutos", jejejejeje.
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Que lleig queda posar "El Barça em posa com una moto" ... però noia, si és així ...

    Els partits del Barça comencen a assemblar-se als partits del Barça de tota la vida: dramàtics. Allò que no arribes, que no arribes, que no arribes i al final guanyes.

    Jo és que tinc tan mal record de la Xampinyons de l'any passat ... uf, és que vaig acabar el partit destrossat de tant patir. I ara aquests, a mitja temporada ja es comporten aixines ... uf, uf, uf, que m'estresso.

    En fi, que sort que vem guanyar ... si us plau que el Sevilla baixi d'una vegada que m'està posant tens

    Petonets!!!
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Perdó, perdó, que ara m'he fixat en una cosa ... què hi fa la web de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat i no la web de l'Ajuntament de la noble i entranyable vila d'Esparreguera?

    Si us plau, prego rectificació immediata!!

    Reitero els petons.
    Anònim said...
    Pep ... però posa-li Angu també: Collons quin nom més original!!!!, Benvingut (a no ser que Pep sigui Pepa, que podria ser, no?), estic tonta ni cas.

    Se que queda lleig, ho se, però que hi puc fer si es cert??? :-P

    Si llegeixes el que l'hi vaig respondre a l'Home de la música ja veuràs com de fan en sóc del Barça, però clar, d'aquell Barça que conseguia 4 lligues seguides i que tenia jugadors com en Koeman, en Hristo (que no el Mejide), etc..allò si era un equipas!!!!

    2 minutets i tindràs l'enllaç de l'Ajuntament d'Esparraguera penjat, ho prometoooooooo.

    Gràcies per venir, llegir i deixar el teu comentari, petons per tú també!!!!!
    Jo Mateixa said...
    Pep ... però posa-li Angu també: Ja està, Esparraguera ja està inclosa :-)
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Aaaaaaaaaaaquí m'has agradat, xiqueta!!! I a sobre del d'Olesa-merda estesa! Molt bé, molt bé!!!

    Tens raó que com aquell equip cap ni un, la llàstima és que hi havia l'amic Johan per allà al darrera i ... uf, és que mai he pogut tragar la xuleria a la gent ... i a aquest menys encara! Però, nena, ara tenim un equip apanyadillu, no? apanyadillu ... quan tenen el dia bo, clar

    I no, no és Pepa és Pep, però molta gent em diu Angu. I per què? et preguntaràs ... ai, és que ja fa tant de temps que ni jo ho sé ;)

    Ja t'aniré llegint de tantu en cuantu!!!

    Petonets!

    PD: Avui al Monegal (no sé si veus BTV) el teu amic Risto (sense la H)
    Anònim said...
    Ja ho pots ben dir Pep, apanyadillu quant volen (amb la de calers que cobren, els cabronassos haurien de jugar i marcar sempre, fins i tot als entrenaments!!!!)

    Ohhh, doncs això de Angu s'ha d'explicar eh, vols que et passi El Meme de les 5 veritats i les 5 mentides i aixi et conèixem millor?, jejejejejeje.

    Veig, veig el Monegal i m'encanta, el que passa es que em pilla veient House i es que a mi aquest home em posa molt i molt!!!, jajajajajajaja.
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Dona! Jo també veig House ... el primer capítol íntegre!!

    El segon capítol (no ens enganyem, el segon és més divertit que el primer) oscil·lo entre House, el Monegal i un programa de TT que es diu Peti qui Peti. I sí, és estressant!!!

    No entraré a valorar això que TAMBÉ ET POSI HOUSE (però a la llista de coses que et posen ja en tenim dos) I no, no cal el Meme, es deu al meu cognom ... que no diré ara, clar! jejejejeje

    I respecte al futbol ... jo tinc un altre problema més gran: sóc soci del Barça però abonat al bàsket. Terrible! I la culpa és del Laporta!

    Mira, i paro ja que jo sí que em poso ... histèric!!

    Un petó de 9
    Anònim said...
    Es cert, el segon capitol sempre es millor i això que sol se repetit ;-)

    Uiii, la llista de coses que em posen no hi cap aqui,però no es plan, s'entenc oi?, jejejejejeje.

    Ostiaaaaaaaaaaaaaaaaa (semblo el Lopes dels Plats Bruts)com es possible això??, pobrets, mira que van malament. Escolta, d'això...no et sobrara cap entrada per anar a veure el partit de dimecres contra el Saragossa, oi????, encara que siguis abonat al basquet pots treure entrades per el futbol, oi? :-)

    Si a les 13:55 desapaereixo es que vaig a dinar, no m'he fugat pas amb el "minyo de la foto del post següent" :-)
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    És que la temporada 3a de Jauss és molt rara. La segona i la primera són molt més iròniques ... hi ha cada cas estrany a la 3a, d'agafar-s'hi!!! Si l'altre dia se li va morir un tiu i tot!!

    De tota manera, mai de la vida, Déu me'n guardi, m'agradaria tenir el Jauss de metge ... collons! és que em salvaria però quedaria fet un estropall Nanass!!

    Els socis (apart que no se'ns pot enganyar) podem treure les entrades més barates (depen del partit ... pels partits de merda molt més) però encara no hi he anat mai així. Sempre procuro que alguna bona persona em deixi carnets (normalment la Penya d'Esparreguera ... que molts partits no hi van i me'n deixen tres). Però, tal i com està ... vols dir que val la pena anar a patir fred? Brrrrrrrrr, que se m'arrunsa tot només de pensar-ho (parlava dels pèls dels braços, malpensada)

    Jo també he aprofitat per ninar, tu!
    Anònim said...
    Pep: Val la pena, val la pena, que els tios amb pantalons curts em posen moooooolt!!! (apa, ja pots afegir-ho a llista :-O
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    O sigui, a veure si ho he entés!

    Tu veus a Jauss (que per cert, sortia a l'Escurçó Negre aquest home i a Los Diminutos però buenu
    http://www.hughlaurie.net/galleries2.html
    )

    vestit del Barça en pantalons curts i per a tu això ja és lo màxim de lo màxim????

    No, només era per si ho havia entés!

    PD: Uf!
    Anònim said...
    Pep: deia que valia la pena anar a passar fred per veure tius en pantalons curts, però vaja, que si, que en House també val la pena en pantalons curts, suposo, tot i que si es molt pelut....

    Per cert, t'he enllaçat en el meu block, espero que no et molesti, et llegiré a la nit que ara sóc a la feina i no es plan de tenir el bloc obert, ok? a més, tens un bloc amb molt de contingut, ja veig que hi ha Pep per parar un carro!!!!
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Perdó, perdó, sóc el representant de la GPQMUR que vol dir "Gent Peluda Que Mereix Un Respecte" ... què passa si en Jauss és pelut? Eh? Eh? Eh? (un cop em van dir que repetia molt "Eh")

    Serà tot un honor. Sobretot serà tot un honor si aconsegueixes llegir-ho tot ... que la frase que diu tothom és "Ui, he vist que tens un blog ... ui massa lletra, tu". De manera que serà un repte per tu!!!

    Endavant, campiona!!!
    Anònim said...
    Avui he pres ració doble de Cola Cao per esmorzar i una Cola per dinar, jo se que puc, JO MATEIXA puc fer-hooooooooo, jejejejejejeje.
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    És que sóc com en Gudjonsen, jo (o com s'escrigui) que o em llegeixen o em critiquen ... també pots fer la mítica "lectura en diagonal" però perd gràcia, què vols que et digui.

    Ja em diràs!
    Anònim said...
    Ho faré, ho faré i tant que ho faré, però de mica en mica que per el que he vist tens molta tela.

    Es diu Gudjhonsen :-) i es més mono ell!!!!! ;-)

    A mi el que m'agrada es el Thuram, aquella pell negre, aquelles cuixes sense pels, aquella mirada de miop (quant porta les ulleres està com un quesito), buffff, jajajajajajajajajaja.
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Nena, nena, vigila que se t'està calant foc al despatx! On vas amb aquestes declaracions d'intencions!!!!????? jejejeje

    Vostè perdoni per no saber com s'escriu ... quina tia!!! ... Algun jugador més del que siguis fan? Puyol? per això que és català i tal...

    Continuo reclamant en Jauss vestit del Barça!!
    Anònim said...
    Del Barça m'agraden tots, alguns més que altres (en Puyol no gairé, seràn aquestes melens mal cuidades que dú, no se eh, dic jo).

    Si, si, jo també reclamo veure'l!!!
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Ja està! Tots? No dona, no!

    No em pots dir que t'agraden ...
    - Iniesta: és el nen de Los Otros
    - Rijkaard: és el Denzel Washington quan feia A Cor Obert
    - Ezquerro: és Tortell Poltrona
    - Valdés : oooohhh, quina ràbia
    - Puyol: El Rei León
    - Motta: o Motta asesino, com li vulguis dir
    - Deco: abans amb el serell era Marco, clavat, clavat

    ... no em pots dir que t'agraden tots!!! Ara em diràs que el Beckham és lleig!!!
    Anònim said...
    Iniesta: El nen de Los Otros??, quina versió de Los Otros vas veure tú per que jo no trobo que s'asembli en res!!!

    Rijkaard: Ni tocarme'l aquest home!!!!, oidooooo????, ni un pel, que es molt mono ;-)

    l'Ezquerro: Aquest te'l regalo, a mi ni fu ni fa (a més es un petard jugant).

    Valdes: mmmmmm, simplement mmmmm

    Puyol: No, no, ja t'he dit que Puyol no (masses melenes mal cuidades).

    Motta: Està canyon però la dona l'hi deu anar amb espinilleres per casa, que brutu es recony el paio!!!!

    Deco: Oi si, es veritat, clavadet al Marco, però també es mono, no? ;-)

    Beckam??, qui es aquest??, ahhhh, el marit de la Adams...home, lleig, lleig, el que en diriem lleig...no es, però es del Madrid....per tant no em mola!!!!!
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Jo només destaco dues coses del teu comentari ... no, 3

    Iniesta és igual igual de blanc que el nen de Los Otros. Això és innegable!!! Igual que les pelis d'Almodòvar avorreixen! Innegable!!!

    Ara m'he imaginat la dona del Motta amb espinilleres! Joder, no escriguis això que treballo a un lloc seriu i se m'ha escapat un "Juassssss"

    Eh, no em vinguis ara d'anti-madrilista!!! Beckham ja no és del Madrid!!! Mulla't dona ... però mulla't en el plan que diguis una opinio, eh? No et fotis ara un got pel cap!!!
    Anònim said...
    Vale si, es blanc, jo també i molt, però no m'assemblo al nen de Los Otros, cony!!!!

    Ho sento, però a mi les pelis de l'almodovar m'agraden (una miqueta eh nomes) :-(

    Pobre dona, per cert, està casat en Motta?, es que sent tant mono l'hi podria presentar a una amiga...a veure que passaria.

    Ja se que en Beckam no es del Madrid, pe`ro com si ho fos i de debó, no m'agrada aquesta paio, massa emperifollat, massa ben vestit, massa de tot, a mi m'agraden més normalets, del monton vaja.

    Per cert, podràs viure 1 hora sense mi?, bé, sense els meus comentaris?, plego a les 19:00 i no arrivo a casa fins les 20:00.

    Continuo responent despres!!!!
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Jajajajajajajajaja, què passa? que ara tothom és blanquet de pell aquí! Punyeta!!!

    La qúestió, TuMateixa, no és si jo podré viure una hora sense tu, sino si tu podràs viure 12 hores sense mi que jo també marxo a casa (ah, plego a les 5 ... que sempre són les 7) ...

    Si de cas, demà continuem, però ens centrem en un únic post, val? És que el ritme de canviar de post és ... esfereidor.

    Només una cosa: no estaven de moda els metrosexuals? què passa? que ara no? Aix, sempre arribo tard, tu!

    Bueno, reina, un plaer, creu-me! Feia temps que no anava tant de bòlit per la feina i tant de bòlit per contestar! jejejejejej

    Una abraçada i merci per alegrar-me el dia!
    Anònim said...
    Joooooo i fins demà he d'esperar per saber alguna cosa de tú??, quin rotllo, no???, que no tens internet a casa?? o poder es que la "parenta" no et deixa entrar als Blocs??, menooo, que hi farem.

    Per mi també ha estat un gran plaer poder conèixe't i xerrar, aprofitaré per possar-me al dia amb el teu Bloc, però si et plau, ens els propers...2 anys no escriguis res, que si no no acabaré mai!!!! :-)

    Que vagi bé!!!!

    P.D: Metrosexuals??, aquests son aquells que els hi medeix un metro?? (ohh per deu, que cotxina que sóc, mutis, no he dit res).
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Bon dia!

    He decidit que, enlloc de navegar per tots els blogs del món mundial, després de la marató d'ahir ... em concentraré només en aquest!

    Internet a casa? I ezo que é? Parenta? I ezo que é? Metrosexual ... els que els hi fa un metre? Noorrrrrr, vaja, no en conec cap ... però ara que ho dius segur que podem trobar una peli que ... és igual, que me'n vaig

    Escric un parell de cops per setmana (abans ho feia cada dia i no puedorr) o quan em passa alguna animalada i l'he de posar sí o sí.

    Què tal ens hem llevat avui?
    Anònim said...
    Bon dia pel matí!!!!!!!

    doncs per aqui tot bé :-) molt enfeinada (clar, com que ahir "algú" no em va deixar treballar......es bromaaaaaaaa!!!

    Escolta no et concentris nomes en aquest Bloc, que n'hi han de molts i molt bons (seria una llàstima que et perdessis coses tant bones), mire't la llista de la dreta del panell central, tens per escollir :-)

    O sigui que ni internet, ni parenta (perdó, hagues pogut dir pariento, no hi vaig pensar, es que clar ara s'ha d'anar amb compte amb el que un diu per que quant menys t'ho esperes et diuen, no, no, xicota jo no en tinc, es que sóc gai i tu bojament enamorada d'aquell esser i ala, cagada, no hi ha res a fer, ES GAI!!!, passa d'ell). Ostres i no la tens d'un metre siguent Metrosexuals????, ara m'has matat, de debó eh, tots els mtes que m'habia creat de tu acaben de marxar per l'aiguera....:-P

    Llevar-me, llevar-me, el que es diu llevar-me....es com si no ho haguès fet encara, sóc a la feina, sola, i tinc una son que no vegis, a la 01:15 vaig anar a clapar, entre el House i el Mejode (Monegal m'encanta!!!!), semblo un zombie.

    Besitusssssssssssss
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    No, no, ja ho has dit bé: "parenta".

    Doncs jo ahir, despres de fer-me un copios sopar, em vaig reclinar al sofa, em vaig tapar amb la manteta, i mmmmm, a les 9:45 estava momint i em vaig despertar ... amb el final del primer capítol de Jauss ... amb un mal al coll i a les cervicals que ni t'explico.

    En fi, una altra temporada de Jausss baixada d'Internet, què hi farem!!! Ja no en ve d'una, tu!!!

    Ostres, és veritat, em vaig perdre el Monegal. Buenu, doncs serà qüestió de veure'l el dissabte ... i així demà m'obligo a veure Prison Break ... espero no adormir-me...

    Això d'anar d'hora a currar és dur, tia!

    Apa-li-la, a cuidar-se
    Anònim said...
    Copios vol dir MOLT, oi??; tu no saps que els sopars han de ser lleugers?? (que vol dir POC), aiiiiiiii.

    Mira que adormir-t'he veient el House, per cert, s'esriu House...per si no ho sabies ;-P

    No t'adormis avui que juga el Barça a les 22:00 per TV· contra el Saragossa!!!!!!!!!!!!!!
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Ja, ja, però ahir estava tens ... si jo ja sóc de sopar POC ... excepte quan em conviden a sopar que llavors, clar, t'ho has de menjar tot, tot i tot.

    Sí, ja sé que Jauss, s'escriu House, però és que la part que sempre m'ha agradat ha estat la fonètica

    Per cert, quin canal és TV·? Aquest va per TDT? Per UHF? Per ASTRA? Per on? jijijijiji

    I no em parlis del Saragossa, eh? Que l'any passat vaig pillar un cabreig del mil!!
    Anònim said...
    Sobretot les truites de patates, oi??, ja veus, ahir hem vaig possar una mica al dia del teu Bloc :-)

    I tu ets informàtic???, a veure, concentre't, se que ho pots fer, mira el teclat....busca la tecla on hi pot haver-hi un (·) i digue'm per quin canal de TV creus que fan el Barça aquesta nit??, que no veus que m'he equivocat al donar-l'hi a la tecla!!!, informàtics de pacotillaaaaaaa, juasjuasjuasjuasjuas.
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Joder! He de deixar d'escriure intimitats al meu blog!!! Si que has començat per avall, nena!!! Aix, com de lletja sona aquesta frase!!! Vull dir ... buenu és igual!!

    Sí, hi ha el 3. Sobre el punt-volat (·) hi ha el 3, però és que hi ha tants canals ... i els pirates (no el Johnny Deep no, que segur que també et posa) i els de la TDT, uf!!

    Informàtic de pacotilla, dius? Grrrrrrrrrrrrrrr!!!
    Anònim said...
    Tot i que queda lleig, si, he començat per avall de tot, he de saber-ho tot de tú home!!!!

    Per TV3 o Tele3, com li dius tú, i per que l'hi dius aixi????

    Siiii, de pacotillaaaaaaaa :-O
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Tele3 perquè un dia va sortir una dona dient-ho "Yo e que miro musho la Tele3!" i clar, davant d'això només pots caure del sofà i començar a plorar pels descosits (no els del sofà)

    Informàtic de pacotilla, dius, jajajajajajajajaja!! Oficinista de pacotilla!!!! ;) Es broooomaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Anònim said...
    Ahhhhhhhhhhhhhhh, que mona la senyora no???? (Mona, en aquest cas es refereix a que es simpàtica la dona, catxonda i aquestes tonteries, no a que em posi calenta eh, que ja veig quin tipus de ment retorçada tens, glupsssss.

    mmmmm....veig que has llegit alguns dels post que he fet, ho dic per lo d'oficinista...l'insult no tel' tindre en compte, ves, si haguès estat en castellà si que m'enprenyo eh!!!!! (per que l'has escrit en Català, oi, oi, oi????
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Calatran, sempre en calatran (un dia em va dir un paio "Etoy hatta lo cohone de los putos lufos y su puto idioma: el calatran" i jo "Calatran" ... no fotis!!!). No, no, jo penso en català i executo ... en català amb insults en castellà i alguna cosa més

    Escolta, ara que hi sóc i que ha quedat clar que una dona de 67 anys que surt per la tele dient que veu Tele 3 no et posa ... aquest post teu parlava de futbol, oi? És que qualsevol persona (jo crec que ja ens han deixat per inútils) que es posi a llegir això ... a part de riure molt no sabrà què té a veure amb el futbol!!!

    Família, avui a Tele3 el Barça, però a Tele5, Los Serrano ... en una andén de la estasión ...
    Anònim said...
    Gran idioma el Calatran, grandissim idioma conegut a tota Calatrania, oi??? :-P

    I si, el post era de futbol, però cada cop va a pitjor, juasjuasjuasjuas.

    Ninus tots: Barça a TV3 a les 22:00 i el Serrano (oh per favor, com pots veure el Resines????) a les 22:00 a on???, nooooooo, a Telecinco no pot ser que a Telecinco avui fan el MIR!!!!
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Ualaaaaaaaaaaaaa, quina cagada! Ara m'he adonat que avui fan MIR ... Sense cap mena de dubte influenciat pel diari Què (que és l'onomatopeia de l'Stoixkov) que avui surt el Fran Perea ...

    Avui fan MIR, que es com la subsèrie d'Hospital Central! També es pot veure, també!!! Però avui sí que fan "Los hombres de Paco", amb el Pepon Nieto!!!! Això són sèries, què coi!!! I hi ha gent que plora encara perquè s'ha acabat Mar de Fons!!! Al Fons del Mar amb ells!!!

    Espera, que poso alguna cosa de futbol: "El Ronaldo ha marxat". Ja està! Joder, quina cagada ...
    Anònim said...
    Jajajajajajajjajajajajajajajajajajajajjajajajajajajjajajajajajajajaja,perdona eh però es que, jajjaajjajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajjajajajaja, aiii, ho sento, ho sento ja paro!!!!
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Sí amics, equivocat davant d'una dona i la reacció és aquesta!!!
    Anònim said...
    I que volies???; m'ho has posat a huevo (el del Calimero eh!!!!)

    Que bé, quina ilu, m'has dit DONA, uauuuuuuu

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column