Ponte bragas, coño!!!

La meva rutina diària, professionalment parlant, comença a les 06:15, que es quant em toca el despertador, però faig el mandra al llit com a mínim 10 minuts i llavors a córrer.

M’aixeco, vaig al bany, faig un pis, em dutxo i llavors em vesteixo a la meva habitació mentre veig les noticies de TV3, a les 07:02 (+/-) surto de casa i m’espero just a la cantonada a que passi el bus a les 07:07 (+/-). El bus em porta a l’estació dels Ferrocarrils de Sant Boi, allà agafo el tren fins a Avinguda Carrilet, faig transbord amb el metro i fins a Barcelona, baixo a Navas per que em queda més a prop de la feina i per que a Sagrera, amb la conya de les obres del Intercanviador està que fot fàstic passar per allà.

Avui tot ha estat igual, he pujat al bus i no m’he assegut per que anava a petar de gent, doncs bé, sabeu aquelles moments en que un està mig adormit i de cop i volta es fa un silenci??? Doncs en aquell precís instant algú ha deixat anar amb veu ferma però prou femenina:

- COÑOOOOOOOOO, ME HE DEJADO LAS BRAGAS!!!!

Silenci.....la gent a començat a mirar-se els uns als altres buscant qui havia gosat dir això a aquelles hores.....el noi que estava just darrere meu ha canviat de posició i s’ha col·locat davant per tal de veure’m bé, m’ha mirat i m’ha fet l’ullet....jo l’hi he dit, però així tal qual:

- Ehhhhhh, que jo no me les he deixat, a mi no em miris!!!!!!!!!...... i s’ha posat vermell.

Un altre paio que estava assegut davant nostre ha començat a, dissimuladament, passar la seva mà per l’entrecuix de la seva xicota, si més no de la tia que duia al costat i ella l’hi ha dit (a voz en grito):

- Yo las llevo puestas, asi que para de buscarme!!!!

Suposo que aquest pobre aquest cap de setmana “no mulla”.

Mentrestant jo m’anava mirant la gent i a l’hora em venia al cap el post que vaig llegir del Talcomraja, parlava de les olors corporals i molt concretament de l’olor dels nostres sexes, de l’excitació que por comportar nomes sentir aquesta olor tant i tant excitant per alguns.

M’han vingut al cap moltes coses com per exemple que ostres, deu ser molt incòmode estar amb la regla i no portar bragas, o que amb el fred que fot, brrrr, el deu portar gelat pobreta, ja us dic que no tenía res més a fer.

La senyora que portàvem al costat el noi que ha canviat de posició i jo, ens mirava a tots dos (us juro que no estàvem fent res) i anava dient “a regañadientes”:

- Esta juventud, es que van calientes todo el dia, es que hay que ver, desde luego, blablablablabla......

Total, que quant hem arribat a l’estació del tren la majoria de la gent a baixat i llavors algú ha dit:

- Yessicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, espera!!!!!!

I si, em pogut saber qui era la que no portava bragas.....

- Yesicaaaaaaaa, dile a tu hermana que me he dejado las bragas para el cuello que nos compro mi tia el fin de semana pasada en el mercado.

......i es que de bon matí el subconscient està massa conscient i per això pensa el que no es.


Avui marxo a Pineda i diumenge vaig al Camp Nou amb els nens de La Penya Barcelonista, ostres, he de recordar de dir-li‘hi al Zambrotta que l’Adagio no pot quedar amb ell per anar al cinema per que ja havia quedat amb en Deco, he de recordar-me de dir-l’hi al Murenu Márquez que la Gemminola esta bogeta per el seu cuerpasoooooooo i he de mossegar-l’hi l’orella a en Thuram, però això de part meva.

Que passeu un bon cap de setmana!!!!!!!!!!!!!!!!!!

36 Comments:

  1. Anònim said...
    Ai senyor...

    Jo m'hauria fotut vermell com un pebrot. Tinc el sentit de la vergonya aliena molt accentuat.
    Sort que vaig a currar en bici...

    apalis i bon dia
    Anònim said...
    Hola!

    Surrealista historia! Divertida i intrigant, Meritxell... pq et dius així, io? Jo Àngel o ".:AJA:.". Em recordes??? Jejeje! Bé, histories per no dromir que només es poden esdevenir al trasnport públic. I sort en tenim!!! Perquè gracies a fets com aquest oblidem la disbauxa del dia a dia: Les averies de Renfe, els retards de 20 minuts (i si son 20, és sort!), les obres, itercambiadors, trasbords, i un etc. etc. etc.

    Apa! Busca al Blog d'en Bruno qui soc. No t'ho preguntaves? Jejeje!

    Que passeu un bon diaaaa!

    .:AJA:.
    Anònim said...
    Divertit post amb final imprevist!!!

    Bon cap de setmana i visca el Barça!!

    Petons...
    Anònim said...
    Escarabat: Estic super segura que t'haguessis fotut vermell i tant vermell, jejejejejeje.
    Ara...t'has imaginat una tia anant a pencar en bici, faldilla curteta i sense bragas???.....apalis!, jejejeje.

    Anònimo (altrement dit Àngel amic d'en Bruno): Holaaaaaaaaaaa, primer de tot benvingut i es clar que m'en recordo de tú!!! Els amics d'en Bruno son molt ben rebuts en aquest bloc :-) T'he deixat un comentari al post del seu Bloc, allà on fas la teva presentació, per cert (DONES SENSE NOVIO O PARELLA FORMAL, AQUEST XICOT ESTÀ BONISSIM, ALMENYS PER EL QUE DIU EN EL COMENTARI, PER TANT ANEU AL BLOC D'EN BRUNO I BUSQUEU-L'HO, SIGNA COM AJA) , guai eh??, jejejeje

    Talcomraja: Bon finde per tu també guapooooo i Visca, Visca!!!! (osties, espero que ho facin millor que aquests últims partits!!!!)
    neus said...
    jajajajajajjajaja... ja m'imagino tothom mirant-se de reüll.

    Bon cap de setmana!!
    Et volia deixar un "recadet" per l'Iniesta, però val més no destorbar-lo i deixar-lo jugar taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan bé com fa sempre :P
    Anònim said...
    Bon dia Elur!!!! Cap problema, jo l'hi dic el que tú vulguis a Don Andrés :-) redeu, redeu, redeu com diria l'Avi, m'encanta l'Iniesta!!!

    Bueno, es que a mi del Barça m'agraden tots, fins i tot el Laporta!!!!!!!, jajajajajajaja.
    Joana said...
    Vaja matí!!! A aquestes hores i fent posts eròtics...això va bé per despertar la ment... l'anar sense calces ...vull dir!
    I del barça ... jo em quedo amb el porter! Ara no recordo el nom.Tant se val!
    Que passis un bon cap de setmana!
    Anònim said...
    Valdes, Joana, es diu Victor Valdes i es tan mono ell!!!!!!!!!!!!, jejejejejeje.

    Per cert, has vist el Post de la Candela avui??, toma erotismo!!!, jajajajajajajaja.

    Bon cap de setmana per tú també guapa!!!!!
    Lluna said...
    Ostres, quin fart de riure!

    (Jo també he pensat malament...)
    Anònim said...
    Ai deu meu!!

    Que mal pensada és la gent!

    De tota manera jo soc més mal pensat i em pregunto si el tema de les bragues de coll era una mentida pr dissimular la vergonya.

    O un codi secret.

    Per cert, la dona gran que us mirava malament devia no dur calces i per això no li trobava la gràcia a l'assumpte.

    Au, vaig bé el cap de setmana
    David JB said...
    Uohjó, doncs jo no m'oblido mai de la braga, que de fet avui m'ha vingut de conya perquè amb això i el gorro junt m'he estalviat de congelar-me la cara, això sí, semblava un radical o cosa així amb tot tapat i negre xD

    És normal que la gent pensi malament, sobre tot perquè això de tenir el mateix nom és el que té.
    Anònim said...
    LLuna: De debó que si haguessis vist la cara de gilipolles que he posat quant he sentir el crit dient que s'havia deixat las bragas, ostres que fort, anava mig adormida i m'he despertat de cop, jejejejejeje.

    Saforenc: No, no, jo penso que la tia no ha estat ni al tanto del que ha pasat, ni se n'ha adonat del caos que ha muntat, era una d'aquelles tupus post de Montgat, ja saps, les tipiques novies dels NENGS que fan ràbia de collons ;-)

    Lapri/David: Saps el més bó de tot?, doncs que com que diumenge vaig al Camp Nou duia una bosa cap a Pineda i a dins hi porto UNA BRAGA DE LES DE COLL!!!!, apart de les calces necessàries per passar el cap de setmana, es clar, jejejejejejeje.

    El pare m'ha deixat el portàtil una estoneta, faré una volta per els blocs mentre faig temps a que en Hatim vingui de pencar, petons per totssssssssssssssssssss.
    Anònim said...
    Si que es entretingut aquest autobus! Si ja ho dic jo que fa temps que s'estan perdent els valors.
    Quin viatge que fas no? De Sant Boi a la Sagrera!
    gatot said...
    Doncs a mi em sembla que no és només al matí que els subconscient (o el conscient) va buscant interpretacions calentones.... bé, clar, potser només m'ho sembla a mi...

    dec tenir una regressió del sistema hormonal a l'adolescència perque hi penso tot "lo" dia i part de la nit...

    :D

    i...per cert, has provat a anar a veure el partit sense les bragues de baix? mentres tinguis el coll (amb ella, si amb ella)tapat....

    :P

    petons i llepades blaugranes!!!
    stel said...
    quina manera més surrealista de començar un matí! jejeje, segur que el dia et va anar molt bé!
    jo encara no sé si podré anar al futbol, perquè estic mig malaltona i la tos no em deixa en pau, però sigui com sigui, espero que facin un bon partit, que ja toca!!
    beset
    ^^
    Anònim said...
    Sir William: Doncs si noi, tinc una bona estona de viatge, ara que, tinc el mateix temps de viatge desde Sant Boi a Sagrera que des de Pineda a Sagrera.

    Gatot: Nennnnnnnnnn, tú sempre pensant en el mateix, jejejejeje. Ostres no, anar al Camp Nou sense bragas no mola (les de baix), quin fret cony!!!!!

    Ste: Doncs cuide't moltissim eh!!!! i si vas al camp abrigue't que allà sempre fa molt de fred, ja ho deus saber si hi has anat més d'una vegada.

    Petons per tots!!!!!
    Anònim said...
    Ostres...quin riure!!! a mi se m'escapa amb facilitat, nosé si hagués apigut aguantar-me gaire estona...

    i després...quina vergonya...

    Bon cap de setmana guapa!!
    Cristina said...
    Ostres que bo!!! Jo des de que vaig veure una noia pixant a l´andana del metro d´urquinaona crec que no he vist res pitjor però aquesta història és completament surrealista.
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Hi havia un anunci fa moooooooolt de temps que deia
    Hagas lo que hagas, ponte bragas

    Era d'una marca de calces que es deia Ponte.
    Anònim said...
    Si fa mooooooooooooooooooooooolt de temps vol dir que ja tens una edat??

    Això es millor que els memes coi, jejejejeje.
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Oh, una edat una edat! A tot se li diu una edat, tu!

    Que jo aquest anunci no l'he vist mai ... el vaig veure a un zapping d'anuncis que feia Tele3 fa temps ... ostres! que no soc tan gran!

    Mira, et dono una pista de la meva edat: un any menys i tindria el nivell C de calatran!!!

    Apa-super-som-hi!
    Anònim said...
    Pep: Mala pista, si em diguessis a quina edat s'obté el Nivell C de català poder, però així, no, no, no, ni ideiaaaaaaaa.

    Per cert, que mono el Gustavo!!!!!
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Doncs a veeeeeeure, t'ho dic d'una altra manera ... jo vaig veure el 0-5 al Camp del Madrit i vaig veure com Carrero Blanco saltava pels aires, però no vaig veure, per exemple, allò que va passar amb els jueus a les Olimpiades de Munich.

    Més centrada, ja?

    PD: Sí, molt xula, m'encanta la granoteta aquesta. És un trauma que tinc de petit, de quan veia el Barrio Sésamo (i sí, vaig veure l'Espinete però també l'època de la Gallina Caponata ... que quins noms, oi? Ara si es fés li posarien Cheeeeeesica a la gallina)
    Anònim said...
    Escolta nen, gairés pistes no dones tú ara eh!!!, jo també vaig veure el 0-5 (per la tele uns quants anys despres, tú poder erets a la panxa de ta mare) i el cotxe del carrero blanco tambe per la tele, tambe veia el Barrios Sesamo i l'Espinete aquets dien vivo i en directo....ara la Caponata aquesta....em temo que no la vaig veure mai, o si??, ai no seeeeeeee

    M'arrisco....36?
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Alaaaaaa, m'estàs insultant ... buenu, no m'insultes però ... on vas!!!!??????

    A veure, anem a fer "mates". Diguem que jo els vaig veure tots dos "en directe" (nooooo, a Madrit no hi era, però jo ja hi era) ... però en canvi a les Olimpiades de Munich era només un projectet petiiiiiiiit com una mala cosa!!!

    Nena, tira de Google i busca anys!!!

    Per cert, tu també quedaràs agregada a la meva llista de gent que consulto, que me mola molt això!!!!
    Anònim said...
    A veure, lo del Madrid -Barça va a ser a l'any 74, si no vaig errada i lo del Carrero Blanco també, per tant, si aquest any encara no has fet els anys en podries tenir 32 ó 33, lo de Munich se m'escapa (ho he vist el pelicula, però res més)

    M'hi aproximo??

    Gràcies per afegir-me ;-)
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Meeeeeec, error!

    Barça - Madrid, febrer de 1974
    Carreru Bum Bum, novembre de 1973
    Munich, Agost de 1972

    Resposta final: 1973. Correcte, 33!

    PD: Evita, si us plau, comentaris de l'estil "no et claven a la creu?", "et fan anar pel cami de l'amargura?" ... és que ja ho he sentit de tot i força, nina!

    Dona, a sobre que estic rient catxo, com no vols que t'agregui!!!????? jejejejeje

    PD: Qualsevol que llegeixi això estarà pensant "Estan bojos aquests cules"
    Anònim said...
    Jajajajajaja, veus, veus, 32 o 33, si es que sóc una megacrack!!!!

    Jo tambe estic rient moltissim i pensa que jo sóc a la feina i que m'està siguent realment complicat contestar al mateix ritme que tu escrius!!! aqui sempre hi ha gent passant i no es fàcil, però m'ho estic pasant teta ;-O

    T'has mirat la pagina de l'Adagio??:

    http://eldiaridunrodriguez.blogspot.com/

    amb ell tambe comentem temes del Barça, trànquil, la gent per aqui ja està curada d'espants :-)
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    I tant, de fet sempre que hi passo per alla acabo deixant un missatge que sempre parla de futbol.

    Hombreeeee! és que les fan de l'alçada d'un campanar, tu!

    Joder, em resulta molt complicat contestar a 3 posts a la vegada. Uf, uf, que m'estresso, tia!!!

    Sort que tinc el meu Firefox amb les 3 pestanyetes que sino amb l'explorer això cantaria como una almeja!!!

    Per cert, 33 per 34! Al juny, al juny, que encara em queda!!! Aix, per què ho he recordat ara, això???? Ara em deprimeixo!!!
    Anònim said...
    Ni t'estressis ni et deprimeixis tu ara, que jo ja t'anyorava tanta estona sense escriure!!!!!!
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Però si no paro d'escriure! Si ja tinc tendinitis al colze, com el Federer (no, si us plau, el Federer no el toquem, que només li treu 4000 punts ATP al Nadal) de tant escriure, que bo és el tiu!!!!

    Com algú intenti reproduir la conversa ... no a 3 bandes no ... a 3 posts, pobre, que no li passi res!

    Per cert, oh gran deesa blaugrana i jausera, tu també ets fan d'Anatomia de Grey? Perquè els dijous ara els tindràs ocupats!!!!
    Anònim said...
    Ohhh que mono el Federer!!!!, aii perdo, que no deiem que era mono aqui no? :-O

    Oiii tant que veig al "Doctor Macizo", per aquest si que hem deixava jo operar o el que fes falta, contal d'obrir els ulls a la taula d'operacions i trobarme'l allà, mmmmmm
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    M'estic perdent del post on va cada comentari, però et responc, demostrant potser una sang freda que ni John Wayne (algú em pot dir perquè ma mare deia "Jon Vaine"?)

    Federer és un crack, però ahir ja va dir algo aixi com "Soc un geni". Ai, ai, ai, que comença a fer ràbia. Com a mínim no fa les animalades de Fernando Alonso!!!

    No veig Anatomia de Grey. Jo sóc més de Prison Break. Mira-la! Ja veuràs com el personatge té alguna cosa!!!

    Nena! Vols parar de fer declaracions públiques de "posar"?
    Anònim said...
    La teva mare no deu pas tenir l'edat de la meva avia??, es que l'avia també l'hi deia així en el Wayne...ara no se si era l'avia o la besavia..no se pas.


    No veus Anatomia de Grey???, sacril.legi!!!!!!!, per favor, demano, qui sir.....com deia en Nuñez, això no està gens bé eh!!! (Prision Break l'he vist algun cop i aquests nois tant "salvtges", tan "engarjolats"...bueno ja saps, també em posen :-P

    Upsss, ho sento, no havia vist que em deies que pares amb les declaracions públiques...la Cola també em posa, això ho puc dir o tampoc???

    :-)
    Moisès Rial Medina said...
    Meritxell, he rigut moolt amb aquest post, i més amb la frescura que ho ha posat. A voltes, la realitat supera la ficció.
    T´he adherit a la XARXA REPUBLICANA:
    http://xarxarepublicana.blogspot.com

    Moisès Rial
    http://llibertats.blogspot.com
    www.llibertats.cat
    Anònim said...
    Moltissimes gràcies Moisès i siguès benvingut a casa meva!!!!! :-)

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column