Als pobles...tot se sap...




La Clàudia va esclafir a riure i li va dir que ella l'ajudaria, que en podia estar ben segur i no hauria de patir per res. Van pujar a les golfes , i allà Clàudia li va explicar el seu pla, el seguirien fil per randa. Li va fer un gest. I ell la va entendre. Va posar música perquè ningú no els sentís. Aquesta cançó:



-Aquests són els plànols de la casa, va dir ell. I els va estendre a terra. Ella els va mirar, analitzant-los centímetre a centímetre... l'havia recorregut milions de vegades, però mai l'havia vist així, despullada i en dos dimensions.

Durant uns segons es va quedar mirant el dibuix d'una de les habitacions. De cop una llàgrima va començar a caure per la cara de la Clàudia, quan a la seva ment van venir els records de tot el que havia passat allà de petita, però ho havia de fer, l'havia d'ajudar.

-Escolta, què plores? - li va preguntar ell.

-M'han vingut els records de quan jugava amb la Blanca. No la vas arribar a conèixer, oi, la meva germana bessona? Fa molts anys que no en sé res d'ella. Algun dia t'explicaré com va anar, ara no és el moment. - Fent un sospir, com si tornés d'un lloc llunyà, va continuar - Mira, veus el plànol? Aquí no està indicat, però entre aquesta habitació i l'estudi hi ha un pas. Sembla paret mestre, però en realitat són dos envans amb un passadís interior que les comunica.

-N'estàs segura Clàudia? M'han assegurat que aquest era el plànol més actualitzat de la casa... - Ell no sabia ben bé què pensar. Estava convençut de que volia ajudar-lo, però...

Estava confós, sabia que havia de fer-ho, estava bojament enamorat d’aquella xicoteta, petita, dolça, d’ulls entremaliats, de pell blanca i càlida, i se n’havia adonat que era l’única manera d’aconseguir que ella s’enamorés d’ell.

- Vinga va, no perdem el temps, anem al garatge, agafem un pic, una pala i tirem aquesta paret al terra, fem-ho abans que....
....que us ho expliqui la Gemminola

-------------------------------------------------------------------------------

PD: Com que no se del cert si l'enllaç de la Canço funcionara (ho sabré quant penji el post), us recomano que si la voleu sentir aneu al Bloc de la Elur, a ella si l'hi funciona.

PD: Perdoneu eh, però....esteu segurs que el títol no hauria de ser ALS POBLES TOT S'HA SAP????, jo ho deixo damunt la taula.

4 Comments:

  1. neus said...
    ep! m'agrada la continuació!! Felicitats!!
    L'enllaç de la cançó funciona perfectament. I el títol està ben escrit ;) per comprobar-ho només has de traduir-ho al castellà "todo se sabe"
    Apa bonica, petonassos i bon cap de setmana!!!
    Anònim said...
    Bon dia Elur!!!!

    ostres de debo que funciona l'enllaç?, doncs jo no hi ha manera de que el pugui fer anar, em diu que no hi ha canço, ves, quines coses més rares.

    Gràcies per l'aclariment de la construcció de la frase!!!!
    Anònim said...
    Nem per feina, la paret a terra, apa!
    Anònim said...
    No et sembla correcte?? :-(

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column