Princesas


Ahir l’hi comentava al Pep que volia anar a dormir d’hora, ostres que porto una setmana que entre CSI, House i el Barça (mecaguenlaputa!!!!) me’n vaig a dormir cada dia a les mil i ahir volia que fos diferent, però nooooo, he superat el meu record d’anar a dormir tard entre setmana, tatxan, tatxan....a les 02:15!!!!, joderrrr, estic que no m’aguanto.

Al Canal + 1 a les 00:10 feien PRINCESAS i em vaig enganxa a veure-la, us la recomano ferventment.

L’argument de la pel·lícula es senzill, es la vida d’un grup de prostitutes i el seu dia a dia vist des de l’interior d’una peluqueria. Magistralment interpretada per la Candela Peña (Caye, de Cayetana) i la Micaela Nevárez (Zulema), té moments molt dolços i d’altres també molt durs.

Elles, enemigues al principi per culpa de la feina, acaben fent-se amigues i inseparables, i el vincle que es crea entre les dues es tan tendre, a mi em va encantar la pel·lícula, es més, vaig plorar i tot (jo es que sóc una mica bleda amb les pel·lícules).

Comentar que la Zulema es Dominicana i que té un fill per mantenir allà al seu país, per tal d’aconseguir papers es deixa fer el que faci falta per un cabró que diu que l’hi aconseguirà els papers per ser legal a Espanya, desprès d’una pallissa d’aquest manso en la que Caye porta a Zulema a l’hospital neix la seva amistat, ja us dic, una amistat preciosa, tendre, ingènua, sensible.

Diuen moltes frases que em van fer donar-l'hi voltes al "coco", us en deixu un recull:

- Dicen que las princesas son tan sensibles que notan la rotación de la tierra, que si están lejos de su reino se enferman, que hasta se pueden morir de tristeza.

- Las cosas no son importantes porque existen, son importantes porque se piensa en ellas. Mi madre lo dice siempre, que existimos porque alguien piensa en nosotros y no al revés. Dice que lo dijo no se quien, pero yo creo que se lo inventa ella. Se lo inventa todo segun le convenga. Yo en realidad, no creo mucho en Dios, ni soy muy muy religiosa ni nada; mi madre si lo es, yo no. Lo único, si he pensado... y creo que... bueno que lo peor no seria que no hubiera nada después de la muerte, lo pero seria que hubiera otra vida. Y que fuera como esta.

- Es rara, no? la nostalgia...porque tener nostalgia en sí no es malo, eso significa que te han pasado cosas buenas y las hechas de menos. Yo por ejemplo no tengo nostalgia de nada, por que nunca me a pasado nada tan bueno como para echarlo de menos...eso si que es una putada...¿Se podra tener nostalgia de algo que aun no te a pasado? Porque a mi a veces me pasa...me pasa que me imagino como van a ser las cosas...y luego me da pena cuando me doy cuenta de que aun no han pasado y que quizas no pasan nunca, y entonces me entra nostalgia, y me pongo super triste, pero es como una tristeza a cuenta, como la fianza de cuando alquilas una casa pero con tristeza, que la pones por delante por que total, sabes q la vas a acabar utilizando igual...

- Hay un dia ya veras, un dia que es la ostia. Ese dia todo es bueno, ves a la gente que quieres ver, comes la comida que mas te gusta, y todo lo que te pasa ese dia es lo que tu quieres que te pase. Es como un desvio, como cuando vas por la carretera y hay un desvio hacia otro sitio. Pues ese dia es lo mismo, y es muy importante, porque puedes elegir por donde va a seguir todo. Por eso tenemos que estar muy atentas Zule.

- ¿Sabes que me jode también? Lo que más de todo... que no te puedan ir a buscar a la salida... A mí es lo que mas me gustaría. Trabajar en un despacho de lo que sea, da igual, pero que me vayan a buscar a la salida. ¿Te imaginas? Y verle esperando desde la ventana, que sea muy, muy guapo y se mueran todas de envidia. Fijate, ya sólo decirlo es la hostia: " Ven a buscarme " El amor es eso, ¿no? Que te vayan a buscar a la salida... El resto es todo una mierda, ni flores, ni anillos... por mí se lo pueden meter todo por el culo, pero que te vayan a buscar a la salida...

Ja veieu, una nomes vol diners per mantenir al seu fill i l'altre en tindria prou en que l'anessin a buscar a la feina, el que tenen molt clar es que son putes cada nit, però també son PRINCESAS.

9 Comments:

  1. Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Pijorra! On vas tenint el Plus a casa? jejejejejejeje.

    I on vas a dormir tant tard? Jo vaig a momi a aquella hora i no és que no sigui persona, no, és que no sóc ni ésser viu!!!

    La peli ha d'estar xula. És de les tìpiques pelis que dius "L'aniré a veure, l'aniré a veure!" ... i al final vas a veure "El Ekipo Ja", "Rocky jubilado" o "No te fallaré, la peli de Compañeros"

    Li diré a algú que me la baixi ... la peli, malpensada!!

    Un petó
    Jo Mateixa said...
    Ei nino, jo de debo que volia veure-la feia temps, però mai trobaba l'oportunitat, si vols jo com que aquest finde estaré a Sant Boi puc mirar de gravar-la, si la tornen a fer que segur que si, i despres te la faig arrivar a on tu em diguis, bueno, si vols es clar.

    Besitus matinerus!!!!!!!

    PD: El ekipo Ja???, aquest es la dels Cruz y Raya oi??, bufffff, em sembla que no aniré pas a veure-la aquesta, jajajajajajajaja.
    Anònim said...
    Així que en aquesta peli hi surt la Candela??? mmm...mmmm... jajajajaja A mi aquesta setmana m'ha passat el mateix però ahir a les 22:30 ja erem al llit jajajajaj Bon cap de setmana ;)
    Anònim said...
    Ei Farlopa si, si, surt la Candela Peña eh, no la "nostre Candela", si no l'has vist de debó te la recomano, es molt maca!!!!

    I que feieu a les 22:30 al llit??, cotxinosssssssssssssssss XXXDDD

    P.D: Com va el peuet, millor??
    Cristina said...
    La vull veure. És estrany que jo encara no l´hagi vist perquè em sembla que és d´aquelles pel.lis que m´arriben molt endins.
    Anònim said...
    A mi m'ha arribat molt endins Cristina, es una pel.licula molt maca, tot i que ja us dic te trossos xungos i de plorera també té trossos divertits, sobretot les converses entre elles, les cabories de la Candela Peña, la innocencia que demostra davant les coses simples de la vida, de debó que a mi em va encantar.

    Si la veus ja em diràs el que :-)
    Anònim said...
    Eiiii ahir vaig anar al videoclub i al veure la caratula vaig pensar guaita la Jo mateixa deia que era bona... :( Va estar be tot i que la protagonista una mica tonta, i les escenes una mica irreals, vamos mira que es gran i coincideix que la truquen els companys de feina???? vaaaa... una mica així, però el rerafons molt bo això si.
    Anònim said...
    A veure Farlopa, es el si de la pelicula, la ingenuitat amb la que viuen aquestes dones (aquestes, les de la pelicula, sobretot la Candela Peña) el fet de ser prostitutes.

    I els que la truquen son els companys de feina del xicot amb el que comença a sortir, que ja es veu que no es voluntari si no que passa per que un d'ells s'està mirant els anuncis dels diaris i veu un numero i truca, ja es veu que el novio no en sap res (o almenys aixi ho interpreto jo).

    A mi em va agradar per la historia que hi ha al darrera, per els sentiments que hi posen, per la bona interpretació (de bleda si, però bleda bona) de la Candela Peña, ara que, sobre gustos no hi ha res escrit, diuen, jejejeje.

    Besitus!!!!!
    Anònim said...
    No si no dic que no m'hagues agradat, simplement que hi han escenes que les vaig trobar irreals. No se... En fi bona pelicula per acabar un diumenge normal, jeure el sofà... i para de contar.

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column