El meu cap de setmana

Per fi he aconseguit que els pares marxin el cap de setmana i entre la tieta i jo ens hem ocupat dels avis. Els pares van marxar divendres al vespre cap a Pineda de Mar, desprès de passar per l’Hospital del Mar a veure l’avi, el pare del pare, que desprès d’haver-l’hi tret la sonda ha resultat que tenia una mica d’infecció d’orina i el van dur per que se’l miressin, ja esta bé i està a casa.

Doncs bé, divendres el vespre a fer el sopar a l’avi, el pare de la mare, en Hatim i jo vam sopar desprès a casa tranquils, vam veure una peli i ens vam quedar fregits al sofà fins a la 01:30, al llit a clapar (no entraré a explicar els detalls que es van succeir entre en Hatim i jo des de les 20:30 i fins a les 00:30 en que vam sopar, però us puc assegurar que em recuperat les quasi tres setmanes d’abstinència sexual que hem hagut de patir amb tot el merder dels avis). Ens vam llevar dissabte a les 07:30, dutxa ràpida, arreglar una mica el pis, anar a buscar els diaris per l’avi i deixar-l’hi el dinar a punt, cap a l’hospital, i des de les 09:10 i fins a les 18:30 servidora aguantant impertinències i menjades d’olla de la iaia, però bé, ja hi comptava, a les 18:15 va venir la tieta i nosaltres vam marxar per poder estar cap a les 19:30 per fer el sopar a l’avi.

Vam sopar a les 22:00 mentre veiem VOLVER al Canal + 2, em va agradar molt la pel·lícula i la Penélope Cruz està sublim, per mi es mereix l’Oscar. Total, a les 00:30 servidora al llit, en Hatim ha entrat a dormir a les 03:30 per que aquesta nit de diumenge a dilluns treballa de 22:00-06:00 i el cos se l’hi ha d’acostumar a pencar de nit, per tant va anar a dormir tard i el pobre s’ha llevat a les 07:30, m’ha dut a l’hospital i desprès l’he fet que marxes a casa seva a dormir, estava baldat. M’he quedat a l’hospital amb la iaia fins que ha dinat i en ben dinat ella he marxat jo, doncs els pares estaven apunt d’arribar (GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL d’ETO’O, ai perdó, es l’eufòria del moment).

He arribat a casa a les 15:30, he anat a casa de l’avi a buscar la roba bruta i he posat una rentadora (amb un programa fort però curt i quant s’ha acabat l’he posat a la secadora) amb la roba d’ell, la nostre i els seus llençols, desprès he anat a casa a dinar i m’he assegut al sofà a veure una mica la tele, necessitava esbargir-me, total, que m’he quedat fregida fins a les 18:30 i per que han trucat al telèfon fixa de casa. He recollit la roba de la secadora i he anat a casa de l’avi a preparar-l’hi el sopar. Com que he fet peix i he esquitxat una mica el terra (una no està gaire acostumada a cuinar, tot s’ha de dir) he fregat el terra de la cuina i els plats bruts, l’hi he preparat la roba per demà i apa, cap a casa a veure el Barça.

Aquest ha estat el meu cap de setmana, n’hi he mirat el Bloc, ni els vostre, ni tant sols els comentaris, ni el correu ni res de res, aquest ha estat un cap de setmana per (GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL del XAVI, de nou l’eufòria del moment, sorry) els avis i per en Hatim, que tot i que l’hi he dedicat poc temps crec que ha estat molt ben aprofitat, si més no la mare ha pogut descansar, relaxar-se una mica i desconnectar de tot plegat, n’estic satisfeta, molt satisfeta.

Collons, encara hauré d’allargar el post per comentar el increïble partit que està fent en Samuel, acaba de marcar un altre GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL. Tot i que continuo pensant que es mereixia una sanció per part del club.......m'enalegro tantissim que hagi tornat al 100%!!!!!!!!

13 Comments:

  1. Anònim said...
    Ostres, ara mateix estava pensant qui ha marcat els 3 gols des Barça i ha estat llegir el teu post i millor que connectar la ràdio. Una abraçada xiqueta (com diuen els valencians) ;)
    Jo Mateixa said...
    De res guapu de res, hauria de cobrar per això, jejejejeje.

    Petonetsssssssssss
    neus said...
    Aissss... jejejejeje... aviam, me n'alegro de que els avis estiguin "en forma", de que els teus pares hagin pogut desconnectar, de que Hatim i tu hàgiu pogut connectar i que estiguis satisfeta amb tot plegat, guapa!!

    El primer gol no és d'Eto'o nena, que jo també m'ho pensava però es veu que no, se l'han fet ells mateixos, són taaaaan generosos aquests euskalduns!
    Jo no crec que es mereixés cap sanció, el van punxar i es va cabrejar i ja està, a més ara mateix està on ha d'estar, al camp demostrant que és l'amo! M'encanta!!!

    Au maquíssima, un petonàs!!!
    Anònim said...
    Gràcies guapa, per tot, per tot i per tot :-)

    Doncs jo pensava que habia sigut l'Eto'o, es que tinc la tele darrera meu i vaig fent cops de cap veient el partit (per cert, l'Andrés quin gol ha fallat ostiesss, quina llàstima!!!!)

    Si es que està tant clar que vascos i catalans estem condemnats a entendren's :-)

    Petonasosssssssssssssssss
    neus said...
    De res maca :*


    Estaria molt bé, mooooooooolt bé que Don Andrés marqués un golet, però no és feina seva aquesta, ell ja els dóna mig fets ;) N'hi ha prou veient com la remena, n'hi ha per bavejar!

    Visca el Barça!
    Anònim said...
    I com la remena, si senyora, com la remenaaaaaaaaaaaa :-)

    Uiiiii, casi la fica en Ronnie!!! :-(
    Cristina said...
    Veig que no has parat el cap de setmana. Et noto més animada. Per mi Volver és una gran pel.lícula. A veure si la Penèlope té sort però crec que l´Oscar se l´endurà la Helen Mirren que és una grandíssima actriu. Tant de bo m´equivoqui. Veig que el tema futbol va bé. Me n´alegro molt. Petons maca!
    Anònim said...
    Jo es que la Peli de The Queen no l'he vista, tot i que ens els trailers es impressionant el que s'arriba a assemblar a la reina Isabel II, com a actiru la Hellen Mirren es impressionant i crec que en aquesta la borda, a veure que passa, ho veure demà per que tot i tenir Canal digital passo de quedar-me que demà matino epr anar a currar :-(

    Petonets guapaaaaaaaaaa
    PD: Si, si, un cap de setmana mogut, però ha estat bé i el Barça ens l'ha acabat d'alegrar 3-0 :-)
    Anònim said...
    Ei, això que els avis vagin millorant està molt bé.
    I lo de l'Eto'o, doncs això, sols que tingués un bon partit tot quedaria enterrat.
    Anònim said...
    PD40: Gràcies per lo dels avis :-) En quant a l'Eto'o, estava clar que passaria una cosa així, fotria un mega partit i apa, tot perdonat...no es just, pe`ro es el que hi ha (menys mal que va jugar ahir, no haguès pogut soportar un altre dia veient perdre el Barça).

    Cris: Doncs si, si, ha guanyat la Helen, hauré de veure la pelicula!!!!, jejejejejeje
    David JB said...
    Què bé que el cap de setmana t'hagi anat bé! Veig que has tingut temps per a moltes coses, a més, m'agrada molt quan expliques que cuines, que s'esquitxa i has de fregar el terra, aquestes petites coses així explicades m'encanten. Jo ara també ho faré, que estic sol uns quants dies a casa, fer de mestre de casa o com es digui.

    Bé pel Barça, a veure si comença a fer les coses bé.

    Apa, vagi bé tot :D
    Anònim said...
    Hostia, el meu avi tambe ha tingut una infeccio d'orina. No se que li passa amb la sonda.
    Jo Mateixa said...
    David: Doncs a mi no m'agrada gairé haver d'explicar que cuino i esquitxo, jejejeje, però com que es el que hi ha pos eso, ho explico :-) O sigui que estàs de Rodriguez??, ojitu amb el que fas ehhhh, quin perill, un home sol a casa, menja bé, deixa la casa neta mentre no vingui la familia i portet bé!!!, jejejejeje.

    Sir William: Per que porta sonda el teu avi si es pot saber?, de normal ja ho tenen això, un cop sel's hi treu en solen tenir, no es per espantar-se ni molt menys, però que s'ho controli eh!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column