La iaia ja està a casa


Doncs si, tot i dir-nos que aquesta setmana l’hi ha de fer proves, que ha de portar l’oxigen, etc...l’hi ha donat l’alta i ja la tenim a casa.

Estic contenta?, si, si, es clar que estic contenta per que la iaia està a casa, però també estic neguitosa per que el fet de que la mare hagi d’estar les 24 hores del dia allà (ho ha de fer ella o contractar a algú que ho faci, la resta de la família treballa) em preocupa, però de moment es l’únic que podem fer. El que està clar es que ens tocarà apetxugar a la resta de la família per que la mare tot el sant dia amb ells pot acabar desquiciada dels nervis, doncs entre l’avi que es mig sord i la iaia que es una generala de molt de cuidado, la mare pobre es passarà el dia del nervis, ja la planyo ja.

Per cert, la foto es d’una màquina d’oxigen semblant a la que l’hi han portat els de l’hospital a la iaia.

Demà haurem de matinar moltíssim, a quarts de 8 del mati volem estar a l’hospital per poder veure a l’avi abans que l’entrin a quiròfan, tranquils, us mantindré informats :-) Així que acabi el Barça m’en vaig a clapar, que si no demà no m’aguantaré dreta i seran vàries hores que haurem d’estar allà, sense fotré res més que esperar.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Collons, amb la setmana tant xunga que hem tingut i encara l’acabarem bé, el Barça de basquet ha guanyat la Copa del Rei contra el Reial Madrid, el Barça de futbol està guanyant per 2-0 amb gols de Ronaldinho, en Messi ja està jugant, l’Eto’o està escalfant i l’Oleguer també, collonssssssss, quin diumenge de nervis!!!!!!

9 Comments:

  1. Cristina said...
    Si tens qualsevol dubte,qualsevol cosa en què et pugui ajudar respecte la teva àvia no dubtis a preguntar-me. Suposo que amb això de l´oxigen i tot plegat deveu anar una mica de cul. Espero que vagi bé la intervenció del teu avi. Petons i descansa!
    David JB said...
    Ja ens explicaràs què tal el teu avi. I la teva mare, doncs sí, haurà d'aguantar bastant i no posar-se nerviosa, perquè sinó tot el dia. Bé, doncs ja diràs.
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Ondia, tros de màquina també!!!


    Molts ànims, xiqueta!!!

    Un petó
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    UIx, que m'ho he deixat: GRAN BARÇA ahir ... de bàsket, de bàsket ... ooohhhhh, que gran!!!

    Petonarros, lletja!
    neus said...
    Ai els avis...

    Espero que tot hagi anat bé, maca. I que us recupereu tots plegats ben aviat.

    Ànims, petons, abraçades i visca'l Barça!!

    I que'n sap l'Iniesta!!!! ;)
    Anònim said...
    Cristina: Gràcies bònica, segurament tindre molts dubtes i confio en poder-los comentar amb tu per que m'orientis, jo ja fa molt de temps que no treballo en un hospital i vaig un xic perduda :-(

    David: L'operació de l'avi ha anat més o menys bé, el tumor era molt gran, més gran del que es pensaven i nomes l'hi han pogut treure aproximadament un 95%, d'aqui a setmanes l'operen de nou per treure-l'hi la resta, els metgesno han volgut arriscar-se per que sagnava moltissim. Per sort es un home molt positiu i estava molt animat 1/2 hora despres de que el pujessin a l'habitació :-)

    Pep: Si tio, tros de màquina i fot un escandol de la ostia!!!!! Aii si, menys mal que el Barça va guanyar que si no ja em donen el dinde aquest tambe, jejejeje.

    Elur: De mica en mica les coses es van posant millor o pitjor, no sabria que dir-t'he, per que estic tant cansada i la mare està tant nerviosa que no se que farem, però es el que hi ha :-(

    Gràcies a tots guapos/es, un petonas inmens!!!!!
    Mikel said...
    Doncs sembla que el cap de setmana a acabat força be.
    Candela said...
    Endavant! molts ànims guapa!
    Anònim said...
    Mikel i Candela: Dins del que cab ha acabat bastant bé, tot i que jo no se sei aguantarem gaire temps batallant amb aquesta dona, em treu de polleguera!!!!

    Aqui a la feina estic més animada, tot i que su començo a menjar-me l'olla en el que fan o estaran fent s'em cau el mon a sobre, però es el que hi ha.

    Petonets!!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column