Com ja us he comentat aquesta tarda, avui he anat a veure el Barça – Liverpool, per qui no ho sàpiga el Barça ha perdut per 1-2, eiiiiii, i no ha estat culpa meva...tots i que alguns així ho pensin.

Quant he trucat a en Pep tota emocionada per dir-l’hi NINO, JA SÓC DINS EL CAMP!!!!! Ell m’ha dit.... PORTAN'S SORT i QUE GUANYEM!!!!!!, macagunlaputajoderrrrrr, en mala hora m’ho has dit conyreconycollons!!!!!!

La primera part no ha estat del tot malament i amb el gol d’en DECO he cridat com una boja, això si, no hem parat de cantar (teníem uns hooligans del Liverpool al costat, canyers total que no han parat de cridar i animar, obligaven a tothom, fos del Liverpool o no, a animar el seu equip)


Del partit no puc dir gran cosa, pèssim a la segona part i desprès de la gran cagada d’en VALDES, encara no m’ho explico, ens hem començat a enfonsar, els crits d’ànims han començat a ser crits d’insults als jugadors, a l’àrbitre, total, que quant ens han marcat el segon.... la gent ja marxava del camp.

Tot i així, tot i haver perdut m’ho he passat de conya, he deixat anar tots els nervis que portava acumulats durant aquests dies i m’ha anat de puta mare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


PD: Elur, he cridat com una boja a L’INIESTA, però no m’ha fet ni putu cas, hagués hagut de portar la pancarta tal i com t’he dit.

PD: Gemminola, per deu, que bo que està el Murenu Márquesssss per déu, redéu!!!!!!!

PD: Adagio, el DECO ha fet el que ha pogut, i he pogut comprovar, des de ben aprop, com corre en ZAMBROTTA i fins i tot es simpàtic!!!!!!!

PD: Pep (i no per ser l’últim el menys important...quantes vegades t’he trucat...3, 4????, joder nino, quin patiment!!!!!!!!) espero que hagis sopat, jo per sort el bocata de llonganissa made in partit del Barça m’he l’he fotut a la mitja part, menys mal.

Us penjo alguna foto, n’he fet un munt però algunes han quedat borroses, VISCA EL BARÇAAAAAAAAAAAAAAAAA, m’an que pierda...com deia aquell.



28 Comments:

  1. David JB said...
    Ai que ver... no vull ser agorero però... m'ho imaginava. A aquest barça li cal canviar de rumb ja si no es vol enfonsar en meitat de la temporada.

    D'altra banda, m'alegro que t'ho hagis passat bé i que, tot i perdre, t'hagis divertit.

    Que vagi molt bé ;)
    Mikel said...
    no ens has portat gaire sort , pero almenys t´ho has pasat força be.
    Tranquila que a Liverpool remuntem!!!
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Buenu, jo crec que caldria una mica de reflexió post-partit ... però tinc una reunió i passo de fer-la ara ... estic massa tens!!!

    Només deixo un
    mecaguanlamarequeelsvaparirjoderesquenopodemguanyarelspartitscomapersones

    Però t'ho vas passar bé, oi? Vas riure? Doncs ja està! Si en el fons és això ... Impressionant

    Besitos

    PD: L'Iniesta, em dol reconéixer-ho, de lo millor juntament amb Deco
    PD: Saviola, Fora, però Fora, Fora
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    I Valdés ... millor no parlar!
    neus said...
    És que... és que... a qui se li acut no posar al meu Andresín de titular?!!???????

    Aissss el Zambrotta... è piu bello!! jejejeje


    Res nena, tu vas veure cuixes, vas disfrutar i vas fotre una bona descàrrega d'adrenalina que era el que convenia, doncs ja està.
    El futbol total són 22 tius corrent darrera una pilota i quan la tenen la llencen... XD és que un dels propòsits de l'any nou va ser no prendre'm el Barça tan seriosament, que guanyen, perfecte, que perden a la mieeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrda.

    Bon dia guapa!!! petonassos i abraçades culés!
    Anònim said...
    David: Jo tampoc vull ser agorera David, pero també m'ho imaginava, el que passa es que en Pep estava molt neguitos i vaig intentar donar-l'hi moral, juasjuasjuasjuas, però m'ho veia venir :-(

    Mikel: Sento molt no haver donat sort a l'equip, a la propera segur que si èr que sempre que hi tingui oportunitats hi aniré :-)

    Tant de bo Mikel, tant de bo remuntem :-O

    Pep: Si tio si, mecagunlaputamarequeelsvaparir!!! pero es el que hi ha carinyu, m'ho vaig passar tant i tant be que tant se m'enfot que perdeisn (be, se m'enfot ara que ja jo he pait, ahir em moria de rabia, grrrrrr)

    PD: Grande l'Andrés, grande, grande!!

    PD: En conejo casi que marxi ja i si pot que s'endugui en Motta (vas veure el que va trigar en fer falta?, si no arriva a marxar rapit l'hi ensenyen targeta, caguncony!!!).

    Elur: Nena Don Andrés es una monada vist més d'aprop :-), es que van haver-hi moments que els tenia molt aprop i m'haguessin quedat unes fotos super xules, pero em vaig embobar a mirarmel's lo monos que son tots ells (els del Liverpool tenen un negre altissim que juga amb bambes vermelles i que esta tremendo!!!!!!).

    Besitus i ànims que allà com diu en Mikel remuntem fijo, fijooooooo
    Anònim said...
    Com vem patir al bar del poble!!

    Però, mira't-ho més profundament. A part de que els davanters no es mouen, que el Ronaldinho sembla el Rivaldo dels últims anys (que només feia que parar el joc). Qui va fallar de veritat va ser en Belletti!! En els 2 gols no tenia ni idea on era el seu home!!

    apa i recupera't
    Anònim said...
    Escarabat: Ostiaputaconyrecony, que punyetes l'hi passa a en Ronaldinho???, des que han vingut de vacances de Nadal que porten resaca de turrons i cava, que passaria si nosaltres anessim a treballar en aquests condicions??, ens fotrien al carrer no???

    Besitossssssssssss
    Adagio said...
    mira tu! almenys el meu deco va marcar amb pase del meu zambrotta.. jo ja estic content.

    jo els hi dono un aaltre oportunitat, però si fallen a liverpool... coi q tampoc son tan bons aquests anglesos!

    petonet mattii i malegro que tho hagis passat genial xD mua
    Anònim said...
    Aquest any ens haurem de conformar amb la Lliga i, compte amb no fer el badoc que si no ni amb ella!!!
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Aix nens, ja podeu fer recollida d'espelmes, ciris o imatges de santoral diverses, eh?

    Uf, com costarà tu!!!

    Però veus com t'ho vas passar bé ... si és un espectacle allò

    Ah, i no em fotis, l'Iniesta és el Nen de Los Otros...que faci UVA hombre!!!
    neus said...
    Podem ser pàl·lids, però som de lo milloret que hi ha.


    Nena... a tu t'agraden els futbolistes o els paios vestits de futbolista? jajajajajjaja
    és un nino l'Iniesta :)
    Un petonàs!!
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Eh, eh, que no ho poso en dubte, això ... només dic que l'home és molt blanc ... i sembla sempre que estigui com espantat!!! Però també et dic que darrerament és dels pocs que fa alguna cosa!

    No t'ofenguis, Elur, jejejeje

    TuMateixa, encara deus estar bavejant de tants mascles per allà, no?

    Per cert, els cops que he anat jo amb la penya (no la de bàsket, la blaugrana) ens han tocat també llocs si fa no fa pels voltans d'on vas anar tu!!!

    Apa, petonets per tothom ... "inclus" pels que s'ofenen!
    neus said...
    No és que m'ofengui Pep, és que no em fa gràcia, res més. Deu ser per haver hagut d'escoltar la mateixa cançoneta tota la vida, te n'atipes. No fa gràcia i et fa sentir diferent dels altres, com si fossis raro, com si no fossis normal. Sé que no anaves per aquí, et conec prou per saber per on vas, però mira, és una cançó que no m'agrada sentir.
    I de bon rotllo, ja ho saps.
    Au, una abraçada i cuida't i no em diguis que últimament és un dels millors perquè ho ha sigut sempre!!! No vulguis picar-me ;P
    Anònim said...
    Adagio: Si guapu si, el teu DECO va marcar i el vaig tenir molt apropet!!!!, es mono també, pe`ro es més baixet del que em pensava :-P
    Jo també els hi donc una altre oportunitat, però ja cal que ho facin be que si no....

    Talcomraja: Nooooooo, va vinga, optimisme al 100%, recordeu...100% campeones!!!! com deia el Hristo (el Stoickov i no el Mejide eh!!!)

    Pep i Elur: Haya pazzzzzzzzzzzzz, l'Iniesta es blanquet, bastant blanquet, però es molt bufonet i amb aquella veueta de nene que te encara sembla més mono, oixxxxx :-)

    Jo vaig per l'spectacle del "fungol", aprofito per cantar, cridar, treure adrenalina i guaitar el "ganao" que hi ha per allà, començant...evidentment, per els futbolistes :-P, juasjuasjuasjuasjuas
    Anònim said...
    Elur: Veig que les paus que us demanava ja estan fetes, jejejejeje, es que aquest noi es molt susceptible pero tu tambe eh, jajajajajajajaja.

    Aclarit el tema del blanqueix de Don Andrés....segueixo dient que es super mono :-)
    Anònim said...
    trobo que ha estat una veritable llàstima... podriem haver tancat la crisi d'una vegada... i ara s'ha obert un xic més...

    catxis...
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Un moment, un moment!!! Jo no pico a ningú, eh?

    L'Iniesta NO ha sigut sempre el millor. Es va destapar l'any passar per obra i gràcia de la lesió del Xavi ... no fotem!!! Que quan substituia el Mr. Giuly feina tenia, l'home!!! I que ara està essent dels millors ... bueeeeeenu ... per mi està que se surt el tiu ...

    Només té un però ... i no parlo que sigui blanquet (ja ho sé, Elur) ... NO TÉ NI PUTA IDEA DE XUTAR. Em mata, tu! Quina llàstima! Així podríem fotre fora a Ronaldinhos i altres ramploines que pululen pel camp darrerament.

    T'has descobert, TuMateixa ... et desperta l'instint maternal, jejejejeje. Per cert ... per quan un TuMateixet petito?

    Petonets per les dues!!! I pels altres també!
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Per cert, TuMateixa ... que jo sóc susceptible? que jo sóc susceptible? Si home! I una mé sóc jo susceptible!!!

    I ara què hi penso? Per què punyetes no ens fotem amb en Valdés, que la culpa va ser seva!!! Mira el Casillas el dimarts com parava gols cantats! Aquest enze li arriben 2 xuts i li claven dos gols! Hombreeeeeeee!
    Anònim said...
    Esteve: Tens tota la raó del mon nano, haguès estat una ocasió inmillorable per fer callar a Eto's dels collons i a la premsa anti barça i Laporta, pero ves, es el que hi ha, el afeccionat del Barça sempreeeeee ha de patir :-(

    Pep1 i 2: Vaaaaaaaaaaaaaaa, que no habieu fet les apus amb l'Elur per el tema Iniesta????? :-)En Giuky m'encanta, mira, a mi els que més m'agraden son:

    Messi (ohhhhhhh el meu Leo que mono ell), en Giuly, en Thuram (buenorroooooooooooooooo), en Saviola (ho sento, m'agrada, no hi puc fer res), en Valdes (crack de collons, per un cop que la caga no l'acribillarem, no????), Iniesta (blanquet si...pero monissim!!!!!!), Eto'o (cada cop menys quant obre la boca i Ronaldinho (encara que tingui les dents grans) :-)
    Anònim said...
    Per cert Pep, ENCEN EL MÓBIL!!!!
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    I tant que les havíem fet ... faltava la meva darrera opinió ... ara parlem de per què el Valdès entra a dins la porteria amb la pilota o perquè en Marquez (que no dubto que estigui bo, eh?) fa aquell rebuig de mitja cerilla al segon gol ... GGrrrrrrr

    Mira, mira que m'encenc!!!
    Candela said...
    Què hi farem guapa!!! Si t'ho vas passar bé és el que compta!!!! Petonasos als nasos!
    Cristina said...
    Ondia si que dóna de si el tal Iniesta i jo sense saber qui és. No m´avergonyeixo si dic que a mi el futbol no m´entusiasma. Espero de totes maneres que guanyin a Liverpool? Ahir vaig tenir oportunitat de veure els hooligans a Canaletes fent una mica de gresca i no havia començat el partit.
    Anònim said...
    Tu ja no tonrnes méa al camp Nou a no ser que sigui un partit intascendent o de la Marató de TV3. Gafe, és que gafi! Que no me n'assabenti jo que tens entrades per anar a Anfield Road, eh?
    Anònim said...
    quin partit... com el nostre porter s'ho passa pipaaa!
    com aquella defensa de la "señorita pepis" esta de dol i en disbauxa permanent. Quin fastic ser cule i haver d'aguantar tant madrilenyo venit a mes despres d'anar fent pena per aquests camps del mon, de fet son; com els nostres, uns PAF: Parasits, Atletics i Fraudulents (amb mes pasta que dignitat... a Liberpool segur que ho fem millor, doncs, no costara gaire!)
    Anònim said...
    Això és com l'acudit... si perdent t'ho passes bé, quan guanyin serà la pera!!
    Jo Mateixa said...
    Pep: En Valdes va relliscar...t'ho juro, jo hi era, va rreliscar davant meu i el pobre, més malament que es deu sentir ell.....

    Candela: M'ho vaig passar teta!!!!!, jajajajajaja.

    Cristina: En el post he penjat un enllaç on hi ha una foto de Don Andrés, ara ja saps qui es?? :-P
    Jo també espero que guanyin per que si no....adéu, adéu :-(

    Sir William: Com dic en el post que he penjat fa un moment, pots estar ben tranquil, no tinc intenció d'anar-hi...bé, intenció si, però no tinc pasta per pagar-me el viatge i crec que les entrades ja estan totes benudes, però bé, si per casualitat a algú l'hi sobren cuartos i entrades ja sabeu on sóc :-)

    Pare del Pol: Abans de tot benvingut!!!!!!!!!!!!!, es un enorme plaer per mi poder gaudir de la teva presència :-) tens un fill que es...brutal i una dona que es meravellosa, cuidemel's molt eh!!!!!!!
    Certament avui ha estat un dia dur per els culés, però ondia, no ens podem enfonsar, el Barça ens necessita!!!!!!!

    Pd40: Ostres es que si haguessin guanyat vamos, allò hagues sigut apoteòsic!!!!!!, espero poder cel.lebrar la victoria allà (vull dir que guanyin allà i jo ho cel.lebri aqui, es clar), jejejejeje.

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column