De primer un bol de sopa de fideus gruixuts amb gallina, de segon ous ferrats amb tomàquet i de postres un flan (semblava crema catalana sense cremar), això es el que la iaia ha sopat avui.

Demà a les 16:00 l’han de pujar a la 4ª planta, servei de perruqueria, i les doctores l’hi ha ofert el servei de podologia i el de fisioteràpia, déu ni do les atencions que els hi donen, i més tenint en compte l’estat en que estan tots els malalts d’aquesta àrea.

Estava força animada, tot i que diu que ella a casa estaria millor i evidentment que ho estaria, per que seria a casa seva, però les atencions que l’hi estan donant professionalment parlant son meravelloses, tot i això la mare continua sentint-se culpable, té la sensació de que la ha abandonat i no es cert, doncs es passa tot el mati amb ella, des de quarts de 8 del mati i fins desprès de dinar, llavors ve la tieta, així la mare pot venir a Sant Boi, comprar per nosaltres i l’avi, preparar els menjars de l’avi per que ell nomes s’ho escalfi, posar rentadores, estendre la roba, etc... està baldada.



Aquesta tarda un client ens ha trucat per oferir-nos dues entrades per anar a veure el Barça - Liverpool, demà al Camp Nou, el pare ha declinat la invitació, vol estar amb la mare i l’entenc, però m’ho ha dit a mi i a un company de la feina i els dos hem dit JO VULL!!!!!, total, que demà a les 20:45 servidora estarà allà animant al Barça, osties espero que, si no guanyen, com a mínim juguin bé que si no ja hi serem amb cares llargues. Faig malament per anar-hi i distreure'm una estoneta??




La síndica de greuges de Barcelona, Pilar Malla, ha alertat dels problemes que té l'actual classe mitjana per accedir a una vivenda, ja que les seves rendes superen els màxims fixats per a les promocions públiques i, per contra, els seus ingressos no els permeten pagar un pis del mercat lliure.Així s'ha pronunciat Malla en la presentació d'un informe d'aquest organisme dedicat a garantir davant el ciutadà el bon funcionament de l'administració local.
La síndica ha assenyalat que la vivenda va ser un dels principals motius de queixa per part dels barcelonins l'any passat, amb 81 de les 1.114 queixes que es van presentar en tot l'any.En aquest sentit, l'anàlisi, que es presentarà en el ple municipal de divendres, apunta que moltes famílies joves no poden accedir a un pis de compra o de lloguer per l'elevat preu de mercat i per la limitada oferta de promocions de protecció oficial, i ha recordat que en el sorteig de vivendes municipals protegides de la setmana passada la ràtio de sol·licituds per cada pis va ser de 35.

7 Comments:

  1. neus said...
    Passo del tema vivenda. Jo visc de lloguer i ja s'ho faran.


    M'alegro de que la iaia estigui més animada. I ta mare que deixi de preocupar-se, a casa no la podríeu atendre tan bé ni que hi poséssiu totes les hores i esforços del món, que ho faríeu. Si enlloc d'estar a hospital sembla que estigui a l'hotel i això està bé, la deu ajudar a no sentir-se malalta tot el dia, suposo.

    Tema Barça... mira, quan no hi vagis, és que vinc fins a Sant Boi i et foto un clatellot. No t'has de sentir culpable de ben res. Tu saps lo bé que t'anirà estar-te dues hores cridant i renegant (és el que jo faria jeje) i no pensant en res més que en cuixes de paios??? T'ho merexies. A més, ejem... després de la vergonya soferta l'apreciat Escarabat i una servidora, tens l'obligació d'anar-hi i cridar de part nostra. (bé, no sé si en Bumbum hi anirà, clar...) I de passu, me li dius al l'Iniesta que no està sol, que a la Garrotxa n'hi ha una de tan pàl·lida o més que ell. jajajajajaja... estic fatal, ja ho sé.

    Au, espero que almenys riguis amb les meves anades d'olla.

    Petonàs i abraçada!!
    Mikel said...
    Fas be en anar al camp nou.
    Espero que cridis força i t´ho passis força be tot i que el liverpool em temo que possara l´autobus devant de la porteria...
    Jo Mateixa said...
    Elur: Ara m'ha trucat la mare per dir que la iaia se l'hi ha posat a plorar quant ha arrivat aquest mati, dient-l'hi que ja estava bé, que habia arrivat molt tard i que ha passat molt mala nit per que cada cop que demanava per fer pipi les infermeres l'hi fotien bronca....no me la crec, ho sento, pero no m'ho crec, aquelles infermeres son angels nena, no em crec a la iaia i em dol. Em temo que ho fa per fer sentir a la mare més culpable encara, l'hi he dit a la mare que agafi els coses i s'en vagi a passejar, que la deixi més estona sola, a veure com s'ho pren, tinc un nus a l'estomac :-(

    En quant al Barça, vols que faci una pancarta per l'Andrés??? ehhh, que jo la faig i crido com la primera eh!!!!!...qui es en Bumbum???

    PD: Oi tant si ric, ets la ostia nena!!!!!!!!!!!!

    Mikel: Oi tant que cridaré, crido molt i fumo molt i m'enprenyo molt i molt de tot, jejejejejejejeje.
    neus said...
    Ostres... amb perdó, però els avis són uns malparits, eh? mira que en saben de fer-te sentir culpable quan volen, jo en tinc 2 a casa. I mira, potser em poso on no em demanen, però estic d'acord amb tu. La teva marona necessita esbargir-se oi tant!! No et preocupis tant dona prent-ho amb més calma.
    A casa veig que el problema és que a l'avi el consentim massa, com més estem per ell més exigeix.


    Tu crida, la pancarta no cal, ja l'enlluernaré amb la meva blancor natural el dia que hi vagi jo XDXD
    No saps aquella cançó: Escarabat Bumbum posa-hi oli, posa-hi oli... ?

    Una abraçada!!
    Un petonàs i molts ànims!!!
    Anònim said...
    Suposo que en part ho fan per cridar l'atenció, per que hi estiguem molt a sobre, pero es que la meva iaia no es fa a la ideia del que l'hi representa a tota la familia el que està pasant.

    Apart del dolor que portem tots dins per que la seva perdua futura (clar, com que ella no ho sap), doncs el neguit de que ma mare s'ha d'ocupar de l'avi, de mantenir casa seva neta i endreçada, de fer-l'hi la compra, els menjars, de fer bogada, etc...i a més de fer tot això a casa de l'avi també ho ha de fer a casa nostre, o bé esperar-se a que jo plegui de la feina i arrrivi a casa a les 20:00 i ho faci jo, jo també vaig rebentada però sempre intento ajudar en tot el possible, fins i tot abans de que passes tot això de la iaia.

    La mare necessita esbargir-se, ho tinc molt clar, i avui quant he parlat amb ella l'hi he dit: MARE, SURT AL CARRER, VES A PASSEJAR, DEIXA A LA IAIA SOLA, FES UN CAFE, EL QUE SIGUI, PERÒ FES QUE S'EN DONI COMPTE QUE NO POT FER AMB TU EL QUE VULGUI, QUE ELLA NO ET CONTROLA I QUE EL QUE ESTÀS FENT ES PER EL SEU BÉ, QUE NO T'ENFONIS MARE, i la pobre se m'ha posat a plorar, esta que està molt fotuda de moral pobreta :-(

    Vale, vale, jo cridaré com una locaaaaaaaaaaaaaa :-)

    Ai això de la canço de l'Escarabat Bumbum no me la se...que es típica de la Garrotxa o es que sóc bastant més inculta musicalment parlant del que jo creia??? :-S
    neus said...
    és normal pobra dona, i tampoc li farà cap mal plorar, més aviat el contrari.
    M'agrada com penses! :**


    Doncs la cançoneta deu ser típica de les comarques gironines, vés saber... no en tinc ni idea, la cantava de petitona :P

    Una abraçada!!
    Anònim said...
    Doncs noia, l'hi anirà be esbargir-se, es més, jo l'hi vaig dir al pare que anessin ells dos al futbol, pero la mare em va dir que no, no, no, que hi anes jo i em divertis molt i crides molt a en Thuram (es que a la mare l'hi encanta, el troba molt sexy, jo també eh!!!!)

    Doncs de debó que no l'habia sentit mai, ja em passaràs la lletra i la tonada, podriem cantar-l'hi al nostre Escarabat particular :-)

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column