Take on me

Atenció, apagueu els mòbils, quasi bé es 1 de març, ja sabeu...tema pujada de tarifes!!!

4 Comments:

 1. Anònim said...
  Ostiiii, els a-Ha. Aquesta canço em recorda la meva època adolescent. Quan estudiava FP i m'agradava una noia. Aiiii, que ximplet que era ....
  Toy folloso said...
  Crec que no es fa un us gaire assenyat del mòbil.
  I les "operadores" es posen les botes.
  Pep ... però posa-li Angu, també said...
  Carai, nena! Quina profileració de posts!!!

  Me'n vaig un dia i mira quants n'escrius!!!! Quina crack!!! jejejejej

  Celebro i molt això de la Yaqueline ... ara estareu tots una micooona més tranquils!!!

  Vinga, xiqueta, un petó
  Jo Mateixa said...
  Merrameu: Es que estava ahir xafardejant per internet i en el Youtube pam, vaig i me'ls trobo i com que quant servioda era adol.lescent estaaba bojament enamorada del manso aquets que cant doncs em vaig dir-me, vinga va, penja el video que mola molt recordar aquelles epoques, jejejejeje.

  Toy Follos: Està molt clar que les companyies d etelefonia mòbil s'aprofiten, si no de que que pujin les tarifes??. Ara el que hauriem de fer, apart d eno fer-lo servir, seria passar-nos a YOIGO o a CARREFOUR que aquests no varien ni establiments de trucades ni tarifes noves ni res de res.

  Pep: Guapuuuuu, ja he vist el teu e-mail pe`ro estic sola a la oficina i he aprofitat per redactar el post del Din, Don, din, juasjuasjuasjuasjuas. Doncs em sembla que des que vas marxar n'he penjat 4 o cinc, tens feina pe`ro els meus no son tant llargs com els teus, jejejejeje :-)

  Que passeu molt bon diaaaaaa

Post a CommentDiari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column