Din, Don, Din…...propera parada

19:25 Túnel de Plaça Catalunya a Sants...incendi provocat (sabotatge), dins el túnel es van trobar trossos de fustes cremant damunt els cables de seguretat. Això va produir una aturada en el sistema de senyalització dels semàfors, mantenint els indicadors de pas en color vermell i obligant al pas manual dels trens, les línies afectades van ser la 3, 4, 7 i 1 de Rodalies.

19:30 i 19:45 Estacions de Sant Andreu Comtal i Castellbisbal, hi va haver un incendi (sabotatge) en les “arquetes” i cables tallats, a prop es van trobar líquids inflamables i d’altres elements que senyalen la intencionalitat dels incendis (collons, el que jo deia, sabotatge).

Abans d’aquets tres focs l’errònia detecció d’una averia a Bellvitge ja havia produït retards de 30 minuts en les línies C2 i C10.

En resumides contes, uns retards de més de 3 hores i entre les 23:30 i les 00:30 un centenar de passatger es va plantar a les vies de Passeig de Gràcia en senyal de protesta...OLE VUESTROS HUEVOS NANOS!!!!!!!

Abans que tot això passes, al Consell de Ministres que es va fer al Congrés dels Diputats a Madrid, ICV i ERC demanaven la dimissió de la Ministre de Foment Magdalena Álvarez (que mona ella), desprès de tot el que ha passat.....ja veure’m quines mesures prenen el governa català i el central (si es que en prenen cap).

Deplorable, patètic, tercermundista, com es possible que encara passin coses així en aquest país???? Estaré atenta a veure si la “sobao” aquesta (la Magdalena Álvarez) s’en va a la puta calle o no i ja us mantindré informats.

Recordeu, avui dia sense mòbil, estic mirant ofertes de YOIGO per canviar de companyia, però es que els mòbils que tenen no m’agraden gairé, de totes maneres m’alegra saber que quant truqui a VODAFONE em podre cagar en la mare que els va parir quant em diguin allò de:

Vodafone: Ah no puede usted darse de baja pues tiene un contrato de permanencia de 18 meses.

Jo Mateixa: Que no???, me ampara el Real Decreto 424/2005 que me permite darme de baja sin ningun tipo de penalización, algun problema mona????? (si m’agafa el telèfon un noi haure de dir-l’hi mono, es clar).

8 Comments:

  1. Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Puc dir que la culpa és de Montilla?

    Vale, pos no ho dic!!! Si si, com diu en Saramago "El món es confabula" jejejejejeje

    Petonets i felicitats ... ara a rematar els findes, eh?
    Candela said...
    Bentrobat el Real Decreto!!!!
    Anònim said...
    Jo es que no entenc com no hi ha una revol.lucio. Des d'Irlanda llegeixo l'Avui i l'e-noticies i sembla que no pugui ser. Es que la cosa pitjor jo crec que ja no pot anar!!
    Anònim said...
    Doncs segons RAC1, la cosa esta pitjor del que sembla. Ara RENFE ja ha reconegut que "potser" algun dels sabotatges no son sabotatges.
    I jo encara diria més, segurament cap dels sabotatges son sabotatges. El que passa es que RENFE no sap com sortir-se'n.

    LA MARE QUE ELS VA PARIR!!!

    anims
    David said...
    És cert que no poden obligar-te a això dels 18 mesos??????
    Cristina said...
    Després de llegir els diaris avui encara em fot més por això d´agafar el tren. Demà encara puc arribar a una hora decent a la feina perquè hi ha prou trens però dissabte i diumenge és terrorífic perquè a la línia C2 circulen pocs trens. Ja fa dies que miro cotxes perquè aquesta situació em supera.
    Jo Mateixa said...
    Pep: Pots dir que es culpa de qui vulguis, ells mai ho reconiexeran, jajajajajaja.

    Cris: Quina putada tia, es que els que depenem de RENFE ho tenim tant xungo!!!, Jo aquest cap de setmana pujo a Pineda i menys mal que en Hatim emporta en cotxe que si no, em sembla que no hi pujava :-( que te sea leve maca i no t'estressis!!!!! Si, si, tens enllaç per que t'el puguis llegir i escolta, si truques i et canvies posa't "xulilla" funciona!!!!!


    Candela:Poz ziiiiii ;-)

    Sir William:Avui a l'hora de dinar en parlava amb una companya de feina (la que ha deixat de fumar i que ja hi ha tornat, quina poca constancia te la gent per deu!!!!), hi han tantes coses en aquest pais de les que ens podem queixar, però es que ostia, si ens queixessim de tot ens passariem el dia al carrer fent manifestacions i cacelorades!!!, el que està clar es que no podem callar i no fer res.

    Marrameu: Que fort, que fort, que fort!!!! Puta RENFE!!!!!!!

    David Codina Riqué: Et responc en el post que acabo d'escriure, espero que la meva experiència t'ajudi!!!! ;-) Gràcies per venir i deixar el teu comentari!!!!

    Cristina: Ja cal que miris altres opcions i no et plantejis dependre de la RENFE, quina putada joder!!!! Petons guapissmaaaaaaa
    David JB said...
    Escric el mateix que vaig escriure al bloc d'en DooMMaster:

    Això d'ahir diuen que van ser sabotatges, però el de la resta de dies, què? Al final haureu de fer com diuen que van fer a Madrid fa uns anys, cremar els trens i tallar les vies de Sants perquè no surtin trens com l'Alvia, l'Euromed, etc, a tallar els trens pijos de renfe. Cal actuar ja, perquè mentre els usuaris estan cada dia fotuts de no saber si arribaran a la feina a primera hora o a casa en tornar, els jefazos de renfe, amb el seu president al davant, en José Salgueiro Carmona, són als seus despatxos, no sé si a l'avinguda Pio XII o a l'avinguda Ciudad de Barcelona (quina paradoxa si fos a aquest lloc) de Madrid, i per sobre de tots la Magdalena Álvarez, ministra de foment, la del "Estoy harta del Plan Galicia de mierda", responsable última de tot això, i que per accelerar les obres de la LAV a Màlaga sí que ho fa bé, quina casualitat que ella sigui d'allà, però per arreglar aquesta presa de pèl que és ja rodalies de Barcelona, no, aquí res, també estarà farta del "cercanías de Barcelona de mierda"?. Però és clar, ells, que van en cotxes oficials als seus llocs de treball, i que són els que poden solucionar això, tant els hi fa. Els catalans, ja se sap, a pagar i callar, i com que a sobre la classe política d'allà ja estan d'acord, doncs a la gent que la bombin, així de clar.

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column