Coses de Parelles

Ahir al matí, a la feina, parlava amb la que ha intentat deixar de fumar (no ho aconseguit, es més, ara fuma com un carretó) i amb un dels encarregats sobre el tema de les parelles.

Dèiem que es maco tenir parella, però que de vegades a un l’hi ve de gust estar sol, perdre’s en la intimitat de la seva persona i llegir, escoltar música, estar a l’ordinador, veure la televisió o anar al bany sense que ningú estigui constantment pendent de que fas, com ho fas, amb qui i quant tornaràs a estar per ell/a.

Tots tres asseguràvem que les nostres parelles no son així, que ens donen llibertat per fer el que vulguem, que no ens pressionen, que ens donen l’espai que necessitem i nosaltres a ells /elles

També comentàvem aquells...petits detalls.... que ens fot de les nostres parelles, com poden ser els roncs (les dones també ronquem, ara no em dieu que mai ho heu fet eh nenes), els parlar mentre dorms, el deixar la tapa del WC aixecada (no es nomes coses d’homes, les dones també ho fan, sembla mentida oi???), els pels a la dutxa, la crema d’afaitar escampada per la pica del bany o be aquella gota d’aigua que acostuma a regalimar al mirall del bany quant un s’ha acabat de posar la gomina al cap (copyright d’en Hatim).

El tema parelles va començar a degenerar quant, no recordo qui dels tres, va treure el tema...OLORS CORPORALS i aquí ja va ser el despiporre padre.

- Es que el meu no vegis, l’hi canten els peus que tela marinera.
- Ja has provat amb el PEUSEC?
- Si, si, ho hem provat tot i ja no se que fer!!!
- Doncs la meva no té aquests problemes, ara bé, quant se l’hi escapa un PET al llit, buffff.

Imagineu-vos com va acabar la cosa....

Total hem arribat a la conclusió que l’amor es maco, que la felicitat que t’aporta et fa rendir més en tots els sentits i que els PETS, per molt pudents que siguin, si son de la persona que estimes, poden fer olor a roses....que me’n dieu???
Segueixo sense poder penjar videos del YOUTUBE (collons de plantilla), us deixo l'enllaç AQUI.
Actualització feta a les 15:04...l'ESCARABAT ha tornat entre nosaltres!!!!!!!!!!!!!

27 Comments:

  1. euria said...
    M'has arrancat un somriure, totalment dacord amb l'últim paràgraf...es que si és del qui estimes, s'aguanten moltes coses, evidentment que a l'inversa també. Bona nit!
    neus said...
    jajajajjajaajjaja

    Tinc una amiga que li encanta parlar de pets. Es fotria un fart de riure amb aquest post!!!
    I és que els pets són divertits! i en les nits fredes... què coi... escalfen el llit!! jajajajajjajajajajjaaaja

    Un petonot maca i gràcies! avui necessitava una cosa així per riure :*****
    Anònim said...
    Euria: Benvinguda!!!!!!, està clar, si tu aguantes ells han d'aguantar, tot sigui per l'amor ;-)

    Elur: Doncs passa-l'hi el meu link a la teva amiga i que en digui la seva tambe dona, jejejejejejeje.

    Ja he vist que estaves xunguilla avui, catxis la mar salada, lo be que ens aniria a les dues tenir a mister Escarabat per aqui, amb lo que ens fa riure el punyetero!!!! Cuide't i anime't, okis????, muacksssssssssssss
    Anònim said...
    Per cert noies...no se si us n'he adonat o no però...entre vosaltres "Tomeito" (heu postejat a la mateixa hora, jajajajajajajaja)
    Cristina said...
    Jajaja, a l´hospital on treballo al torn de nit contrari al meu hi havia temps enrere un parell que feien concurs de pets. El que s´ha d´aguantar!!!! Quin riure nena! Bona nit!
    gatot said...
    eiss nena.... jo ja saps que no tinc parella... però n'he tingut.

    I ni admiro ni deixo d'admirar als i les que tenen la capacitat d'adaptar-se a viure amb un altre.

    Però no em facis gaire cas, eh? que jo sóc molt rarooooooo.........

    Però ja que demanes opinions... et diré el que explicava un conegut meu. Deia: és curiós com canvien les coses amb el temps! La meva xicota, de nòvios, la veia esmorsar sucant les galetes a la llet i deia.... mira-la com disfruta, que maca que està amb aquesta goteta que li cau per la barbeta...

    i ara... després de 10 anys, segueix essent ella mateixa, sucant les mateixes galetes a la llet, i penso: mira com s'atiborra cada matí... i després em vindrà amb la depre perquè si s'engreixa, si li creix el cul, si no té roba.....

    (eps....que això a l'inversa és aplicable als tius, eh?)

    petons i llepades llamineres i monoparentals!
    David JB said...
    No puc opinar sobre això, però si tu ho dius, doncs serà així, no sé.

    Vagi bé.
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Mort a la gent que ve a casa, et van al lavab i et deixen la tapa del WC aixecada ... però què costa!!!! Joder!!!!

    Peusec és el millor pels peus, sense cap mena de dubte.

    Jo tinc amics que parlant d'anar a cagar al lavabu mentres estas dinant o sopant ... no us queixeu!!!

    Petonets
    Cristina said...
    Jua jua, i nosaltres a la feina parlem de qualsevol tema escatològic i remarco "qualsevol" mentre estem sopant. Millor no dono detalls però heu de pensar que sopem amb moltes interrupcions i t´estàs menjant una amanideta i de cop ens avisen per anar a netejar un cul, així que no tenim gaires manies.
    Anònim said...
    Cristina: Però de pacients o de malalts???, jajajajajajajaja

    Gatot: Ai Gatot, quanta raó que tens!!!!, jejejejeje, les relacions de parella son com una corda, cada un estira fins on pot, cedint al terreny a l'altre. A mi m'agradaria arribar a velleta veient com a en Hatim l0hi regalima la llet (la del cafe amb llet eh, que ja en veig més d'un llegint entre linies), cotxinussssss.

    Petonets dolcets Gatot!!!!!!

    David: Tot arriba en aquesta vida, quant sigui el moment ja tindràs opinió sobre el tema :-)

    Pep: Ostia si tiu, això a casa meva de vegades tambe ho fan, lo de parlar d'aquestes coses a l'hora de sopar i fa ràbia, molta ràbiaaaaaaaaaaaaaaaa ;-)

    Cristina de nou: Ostia si, recordo quant feia les pràctiques a la resiencia, estaves allà berenant ala cuina de la residpencia i et venia la Almudena (una iaia tota enjoiada) i et deia:

    "Nena, que la Marieta se ha cagao, ves que se lo esta tocando i me esta "empastifando" las cortinas nuevas"

    Per deu, quin riure!!!!!!!!!
    neus said...
    Ah! però hi éreu tu i en Pd40 per fer-me riure, i us ho agraeixo molt!!

    petonassos!!!!!!!!!!!! treu el cap per la finestra... que arriben amb la pròxima ventada!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Anònim said...
    Benvolguda Jo Mateixa, la vida en parella ja ho té això, dins de la parella si ha d'encabir els defectes i les virtuts dels dos membres de la parella.
    Anònim said...
    Seguint amb les nostres casualitats ara estic llegint un llibre ... FREIXA, CARME
    LES CLAUS DE LA PARELLA FELIÇ
    ARA LLIBRES | Preu : 14,00 euros.
    Teniu a les mans el llibre imprescindible per ser feliços amb la vostra parella. A Les claus de la parella feliç trobareu tots els secrets per convertir la vostra relació en un joc amorós que mantindrà encesa per sempre la flama del vostre amor. Perquè, com diu Carme Freixa, «el pitjor parany de l'amor, de l'estimació d'una parella, és creure que sorgeix i es manté sense que nosaltres fem res perquè neixi i perquè es mantingui». Interessant i molt recomenable.
    Cristina said...
    Jajajajaja, el concurs el feien dos companys de feina de l´altre torn. Això altre que dius és ben veritat. He vist de tot en aquesta feina. Després alguns familiars (per sort pocs) ens parlen de qualsevol manera. Ai, si ells haguessin de fer el que nosaltres fem crec que començarien a parlar amb una mica més d´educació.
    Anònim said...
    Elur: M'enalegro moltissim bònica!!!!! La finestra la tinc tancada que fa fred, quant estigue arribant avise'm que l'obro de bat a bat ;-)

    Avi: Vos en dbeu saber molt d'això, no per que sigueu gran eh, si no per que segur que porteu anys amb la Maria i ja teniu experiencia en segons quines coses.
    Anònim said...
    Farlopa: Ostres doncs m'el compraré, hi tant, a veure si en puc treure coses bones, segur que si!!!!!!

    Cristina: Ohhh que cotxinos no??, jejejejeje, fora conyes, el torn de nit sol ser més tranquil, no?, per tant es deu dispossar de més temps lliure per fer coses aixi, jejejejejeje.

    Les families son lo pitjor, no tenen cap mena de consideració i més si el seu malalt es gent gran, hi han poquissimes excepcions.
    Cristina said...
    Hi ha nits que no parem però d´altres hi ha temps per fer un sudoku, fer un cafè i petar la xerrada amb els d´urgències. No s´està pas malament treballant de nit. A mi els pacients em tenen molt de carinyo. El cap de setmana tothom em convidava a bombons i jo anar dient: que estic fent dieta i em responien: però si els bombons no engreixen.
    Anònim said...
    Una vegada una amiga em va explicar que tot era molt bonic, molt maco, mooolt..aix...de color de rosa...fins que el seu novio es va tirar un pet, dels sonoros i a més pudents. Diu que des d'aquell dia tot és diferent XDDDDD jo vaig pensar que era una mica finolis, però en fi...
    A mi sempre m'han dit que els pets no s'han d'aguantar (o lo mínim) i si son de la persona que estimes, mes que fastic, el que m'entren son ganes de riure.
    Si és que en el fons, som com nens...
    Anònim said...
    Ostres, ja veig que practiques filosofia de la més metafísica!!! No sé per què, m'has fet pensar en el Tripartit. Serà perquè en Montilla em provoca ventositats i morenes variades?
    Anònim said...
    parlant de mi quan no hi sóc? (una altra vegada)

    Es que la intimitat és aixó. Pets, rots... i poder compartir una estona de xaxara al wc mentre un es dutxa i l'altra caga.

    apa
    Anònim said...
    Cristina: Jo recordo quant vaig estar a l'Hospital de Sant Boi, tant bon punt vaig acabar l'auxiliar de clinica vaig fer les practiques allà, doncs be, una senyora em va fer tota una sèrie de mocadors brodats, em va dir que eren per l'aixobar (ja saps, per quant un es casa), al cap d'uns mesos vaig saber que s'habia mort, vaig sentir una gran pena, i es que hi ha malalts que t'estimen molt i tel's estimes molt.

    La Xica: A mi sempre m'han dit que en el moment en que una parella (tots dos a l'hora) es tira pets al llit es que realment son parella, jajajajajajajajaja.

    Cruella: Ets la ostia nena, benvinguda de nou!!!!! a mi el Montilla i tots els politics en general em produeixen ventositats, jajajajajajajaja.

    Escarabat: Ja saps que t'estimem i no podem estar sense tu, n et queixis eh!!!!!!, em fa molt feliç veure't per aqui, t'ho dic de tot cor, muackssssssssssssssss. Això de compartir estones al WC a nosaltres ens passa, mentre jo em dutxo ell s'afeita o mentre pixo, ell es renta les dents, es genial conviure aixi, jajajajajajajaja.
    Agnès said...
    Digueu que sí! l'amor com més amanit d'olors i secrecions vàries molt millor!!
    A més, a més... qui no ha patit mai un atac de vergonya indiscrimniada davant d'alguna estranya olor pròpia i/o pet/rot? Tothom! Siguem naturals...
    l'home de la musica said...
    I si un dia no tinguessim la parella, trobaríem a faltar presissament aquestes petites idiosincràsies. Els pets, els roncs, etc...
    Clint said...
    ja trobaba a faltar jo un post sobre pets! jajajaja

    El que hauries de pensar és quan trigues desque coneixes la parella fins que en deixes anar un en la seva presencia! és una manera de veure que hi ha certa entitat entre els dos!

    Ara, que la parella no et deixi sol/a (que manen els socialistes) ni per anar al lavabo...llavors que no es queixi!
    Anònim said...
    Jomateixa: Hola bònica!!!!!! doncs noieta si, tens tota la raó del mon, jajajajajajajajaja.

    Home de la musica: Tens tanta raó, tantaaaaa, jo si una nit el meu xicot no s'en tira cap ja l'hi dic que si està be o l'hi passa alguna cosa, jajajajajajajaja.

    Clint: Doncs mira, això dona per fer un altre post eh, jejejejejeje. Amb un paio amb el que vaig estar practicament 1 any mai n'hi vaig sentir cap i ell tampoc a mi, en canvi amb la meva parella actual crec que quant ja duiem 2 mesos junts ja ho feiem plegats i portem 2 anys i mig!!!!!, jajajajajajajajaja.
    Anònim said...
    Això és convivència, no? Pa lo bueno y lo malo (menys bo) xD
    Anònim said...
    Pd40: Poz ziiiiiiiiiiiiiiiiiii ;-)

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column