Definició de cansament

Jo, jo sóc la definició perfecte del cansament, estic baldada, rebentada, en definitiva......cansada.

- Cansada de la gent que crida pel carrer.
- Cansada de que les iaies em em fotin cops de colze per poder agafar un lloc al bus i al metro.
- Cansada de que la màquina de tàbac del bar no funcioni i hagi de córrer sota la pluja travessant 3 semàfors (tots en vermell més de 3 minuts) fins arribar al estanc donat que al quiosc del costat, avui, casualment, no els hi han portat tabac.
- Cansada de que la Coca Cola que em prenc al migdia per dinar em doni gasos durant tota la tarda i me’ls hagi d’aguantar fins que arribi a casa i que llavors, quant sóc a casa, el bany estigui ocupat durant més de ½ hora.
- Cansada de que m’assegui davant d’un full de Word, en ben sopat, i m’entri la son i la inspiració desaparegui, i el que es pitjor, no sàpiga que collons escriure en un post per el Bloc.


Així doncs ja em perdonareu, avui estic un...pelet espessa, no es que no tingui coses per explicar eh, en tinc un munt, però em ve molt de gust ficar-me al llit amb el nòrdic (no sigueu malpensats), ben encongida dins el llit, veient una estona la TV fins que, l’Home de la Sorra (com em deia el pare de petita) vingui a molestar-me deixant anar el seu sac dins els meus ulls.

Hi ha una cançó de Bon Dia però i de Bona Nit per que no l’han feta??

L’avi continua a l’Hospital, aquesta tarda ha tingut febre de nou i els metges diuen que s’hi passarà tot el cap de setmana, prefereixen tenir-lo aquí controlat no fos cas que fes un “sustu” a l’àvia estant a casa.

Per cert, algú sap que cony s’ha de fer amb les cançons que pengen del Goear.com???, es que no hi ha manera de que les cançons surtin al Bloc, ja se que picant on posa Clicka aquí la cançó funciona, però no en puc posar de noves.

10 Comments:

  1. euria said...
    Aquí tens el de Bona nit :D


    BONA NIT

    Vine aquí, se que estàs cansada,
    Els ulls se’t fan petit, deixem abraçar-te,
    Lentament i calla que es molt tard
    I arribat l’hora de dormir

    Posa el cap a la meva falda
    I deix la mà, espulçar els fantasmes
    Que t’amoinen i t’espanten
    Tanca els ulls que jo et vigilo des d’aquí

    Dorm tranquila i digue’m

    Bona nit, deix que et porti em braços
    Fins el llit, seu ben a la vora
    Saps que no estàs sola mentre et dic
    A cau d’orella bona nit. Molt bona nit

    Al balcó, la lluna t’esguarda
    i et fa un petó, res no té importància
    fins demà a trenc d’alba quan de sobte
    t’acaroni la claror

    Dorm tranquila i digue’m

    Bona nit, deix que et porti em braços
    Fins el llit, seu ben a la vora
    Saps que no estàs sola mentre et dic
    A cau d’orella bona nit. Molt bona nit
    David JB said...
    Oyasuminasai, que és com es diu en japonès bona nit quan un se'n va al llit a dormir.

    La gent que crida pel carrer, i la que pita amb el cotxe sempre, igual que els idiotes que t'empenyen al metro per sortir, quan tu també surts, i a sobre et diuen per lo baix "muévete" i que a mi em donen ganes de girar i dir "tienes prisa guapa? Porque yo también voy a salir" etc etc. Ens cansem, però també ens cansen molt.

    El teu avi, a veure si ja li baixa la febre d'una vegada, però almenys sent a l'hospital estarà més vigilat.

    I sobre el goear, doncs ara tenen inhabilitats els reproductors exteriors, estan fent coses, perquè fa temps també van impedir que es pogués registrar gent nova, i fa poc que ho han tornat a posar, i ara doncs estaran fent alguna cosa amb els reproductors externs que es posen a les pàgines web.

    Adéu adéu.
    gatot said...
    Bona matinada, guapíssima!

    Jo... t'anava a buscar la cançó que t'ha posat l'euria (crec que la cantava en Gerard Quintana? ... però no n'estic segur...

    A més, jo també estic cansat... ara arribo de la feina i tinc els peus escaldats (literalment) després de passar-se nou hores dins d'uns botes aigua. Camino que sembla que tingui morenes :DDDDDD

    Em fa mal l'esquena i no tinc esma ni de dutxar-me. Però tot i així, d'aquí una estona començarà, segur, un bon dia per tu, per moltíssima gent, i ens podrem posar el somriure a la cara abans de sortir de casa, mirar el món com si fóssim beneïts i adonar-nos que encara que no els tinguem al costat, hi ha un munt de gent que ens estima.

    petons i llepades cansades i solidaries!
    gatot said...
    ai..... m'ho deixava...... pel tema de la música... prova si vols, odeo o radioblog, em sembla que el veí els té instal·lats, i la onix, i.... bé un munt d'amics...

    petonets musicals!
    Clint said...
    És per això que es van inventar el cops de mall...et deixen d'un relaxat!
    Jo Mateixa said...
    Euria: Brutal m'has fet plorar i tot, això es que stic tova, tova per que jo plorar??, no, no, jo no ploro mai :-P Gràcies per la cançó!!!

    Cris: Aixxx si bònica, aquest nit he dormit bastant més que nits anteriors, el que passa es que per moltes hores que dormi el llevo cansada, no ho acabo d'entendre.

    David: Ohayo gozaimasu (bon dia al mati, posa-l'hi un guio damunt la segona "O" de la primera paraula) konnichi wa (bon dia al migdia) bon amic David, que passis un dolç dia (això ja no se com possar-ho), jejejejejejeje.
    De l'avi encara no en se res, em sap greu trucar a l'hospital tant d'hora, m'esperaré una estoneta.
    Per lo del Goear, no se, suposo que com em diu en Gatot buscaré una alternativa amb d'altres reproductors.

    Gatot: Ai Gatot meu, si es que et surten unes feines que tela marineraaaaa, jejejejeje, lo importatn es que hi estiguis a gust i que cony, que et paguin be, la puatad es no poder gaudir dels petits Gatets tant com voldris, amunt les hatxes eh nino meu!!!!!!

    Clint: Dons vinga amic, COP DE MALL als que criden, a les iaies que m'enpenten dins el transport públic, a la màquina del bar que no te tabac, a la Coca Cola que em produeix gasos i un COP DE MALL ben fort al meu cap, que avui està "revoltosillo"

    Que passeu un meravellos dia!!!!!!
    Anònim said...
    Si la cançó de Bona nit dels pets es genial!!! a mi hem fa posar la pell de gallina...

    Jo mateixa descansa i anima't (deu ser el temps)...

    Cuidaeu-vos tots també...

    Un petó.
    Jo Mateixa said...
    Mama del Pol: Doncs mira tu que no sabia que era del Pets la cançó!!!!

    Ho intento bònica, ho intento, cuideu-vos vosaltres també eh!!!!

    Petonasos!!!!!
    euria said...
    Ostres!! No era pas intenció...tot i que aquesta cançó dels Pets...si te la canta algú especial...remou moltes coses....bona nit :)
    Anònim said...
    Euria: Eiiii, que no m'has de demanar perdo eh!!!!, suposo que estaba com el dia, tota moixa i bleda i em va anar perfecte plorar de valent, s'agraeix moltissim!!!!

    Petonassos!!!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column