En Formatget de Bola es.....

No us pensareu que us ho diré així de bones a primeres oi???, us faré patir una mica, igual que “ell” m’ha fet patir a mi.

Abans us explicaré lo maco que es el meu telèfon YOIGO, lo xulos que son els menús, les músiques tan raretes però xules que porta, lo be que s’ha sent, la seva línia, el seu tacte....

Que dieu??, que no us importa una punyetera merda tot això i que voleu saber qui es el Formatget de Bola???, vaaaaaaaa, no sigueu així, deixeu que us expliqui lo maco que es el contestador que sense jo configurar-lo em parla en Català amb una veu dolça de noia jove que no sembla un robot....

Que passeu de YOIGO, que voleu saber que passa amb el Formatget??, joerrrrr com sou, vale, bueno, deacuerdo...ahi va.....

Vinga, ja va, ja us dic qui es en Formatget de Bola...doncs en Formatget de Bola es....JO MATEIXA....jajajajajajajajajaj, la culpa la té l’Alepsi que em va donar la idea amb el seu joc dels post que escribia ella o no, en Formatget de Bola no existeix físicament, llàstima, per que me l’havia imaginat un tiarru buenuuuuuuu d’aquells que fan tremolar les cames de les noies més virginals (no es el meu cas, ja us ho dic ara), m’explico.

Tot llegint el Joc de l’Alepsi s’em va acudir...i per que no munto un joc propi que ningú conegui?? (ho sento Pep, a tu t’hagués hagut d’explicar la veritat, però em feia por que l’hi xivesis a la Cris, jajajajajajaja). Total, que se’m va acudir pensar que un Blocaire desconegut per tothom em reconegués al metro i d’aquí tota la historia, si val, es falsa, en Formatget de Bola no existeix, però i lo be que us heu passat sospitant i preguntat??? (sou molt “cotilles” eh????), jajajajajaja, ara que la que s’ho ha passat millor he estat jo.

He rebut comentaris com els de l’Escarabat en plan que no em fies d’un paio així o e-mails dient-me que “ojito amb aquest tio que no el coneixes de res, a veure que busca” i he rigut moltíssim, NO DE VOSALTRES, SI NO AMB VOSALTRES!!!! Sou la ostia, TOTS, per que us heu preocupat per la meva integritat i sobretot per que no em fes mal un “desconegut”.

Em podeu perdonar????




27 Comments:

  1. Cristina said...
    Nenaaaaaaa ens has tinguts a tots pendents de tu. Ara ja no podrem dir mentides perquè ningú ens creurà,jejejeje. Molt bona la idea. I que friki el video. Mare meva!!!! Bona nit guapa!
    neus said...
    que cabroneta!!!!!!!!!!!
    jajajajjajajajajajjajaja
    si és que, em tenies encurosida, mig preocupada (no gaire la veritat sigui dita, et veig capaç de tombar al primer gilipolles que gosi fer-te res) i morta de riure!!!!

    Gràcies per les rialles, guapa!!!!


    Petonassos!!!
    Anònim said...
    Ostres! Me'n vaig uns dies... i et trobo tan genial com sempre... o més! He rigut molt llegint els posts al revés, que és una altra manera d'invertir el temps i de gaudir de la història.... Ets la pera!

    Ah, i moltes gràcies per visitar el bloc aturadet (per poc temps). Una abraçada ben gran!
    Metamorfosi said...
    Ets de poooor!!!!... però ens has fet passar una bona estona!... millor encara: unes quantes bones estones!!!!

    Jo també dic... nenaaaaaaaa!!!!... jajajaja

    Si no fossis tan guapa i collonuda t'escanyaria!!!!

    Petonets!!!
    Anònim said...
    Cristina: Aixxxx, em sap greu, t'ho volia dir i a en Pep també, ja veuràs demà quant ho vegi, em fotra una bronca del copón, jajajajaja. M'enalegro de que t'hagis divertit :-)

    Elur: Pooooo ziiiii, una mica cabronceta si, jajajajajajajaja. Ja sabia jo que estaveu moooooooolt interessats en el tema Formatge (ho dic per els comentaris en l'ultim post de l'Escarabat, jajajajaja). M'alegro molt que tu també t'ho hagis passat d'allò més be amb "el joc" ;-)

    Spock: Holaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, guapuuuu, m'alegro molt de que hagis passat per aqui i escolta, que tant es com llegeixis la historia, si la llegeixes i t'agrada doncs de conya :-) Això espero, això espero, que engeguis el Bloc de nou :-)

    Metamorfosi: De poooorrrr???, ondia, això mai m'ho habien dit, jajajajajajajaja, me'analegro molt de que t'hagis divertit, quin neguit eh??, jajajajajaaja.

    Nanit a tots, que tingueu dolços somnis, ens veiem demàaaaaaa...amb nous temes de conversa ;-P
    Anònim said...
    Cristina: Per cert!!!!, si, el Camilo Sesto es molt friki, però es l´'únic video "bo" que he trobat per demanar perdó, jajajajajajajajajajaja ;-)
    Pd40 said...
    Per fi ha sortit en formatget! Llàstima que fos una invenció, però mira, el joc ha estat molt divertit!!
    Anònim said...
    of course...
    la ficció i la realitat van de la mà per la xarxa...

    ha estat un bonic experiment... però pensa que ara hi haurà qui no et creurà!! ;)
    Anònim said...
    Pd40: Ja se que es una putada el que us he fet :-) però em feia gràcia veure com reaccionaveu i ja he vist que hi ha hagut molta espectació!!!!!

    Esteve: Van molt més lligats del que ens imaginem!!!!! Es el primer i l'únic cop que faré una cosa així, tinc molt clar que la meva credibilitat, apartit d'ara, serà nul.la, jajajajajajajajaja.

    Que passeu un molt bon diaaaaaaaa :-)
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Bah, jo ja ho sabia això!!!

    Jejejejejejeje, anda que ... la tia! No se li poden donar idees, jejejejeje!!! Escolta! El proper cop que vulguis que estiguem pendents de tu, fes que el toqui la primitiva ... llavors si que estarem pendents de tu, jejejejejeje!! Que lela, mare meva!!!

    Un petonarro de bon dia, xiqueta!
    Anònim said...
    Pep: A veure nino, tu creus que jo puc quedar amb un desconegut per fer un cafe abans que amb tu???, nooooooo, suposo que per això t'ho imaginaves.... o es que dubtaves de que la meva bellesa interna i externa hagues pogut captivar a algu del mon blocaire???, jajajajajajajajaja.

    Bon diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)
    Anònim said...
    ho dius per despistar!! Que et conec com si t'hagués parit!!

    Ens vols despistar!!

    i per cert, el comentari era per que fessis el que creiesis convenient. No per fer-te por.

    apa
    Anònim said...
    Escarabat: Tomeito!!!!!!, tinc una sort jo amb vosaltres que es massa, ahir Tomeito amb la dolça l'Elur, ara Tomeito amb el dolcet Escarabat, uauuuuuuu :-) De debó, ara us dic la veritat, en Formatget de Bola es pura invenció, nomes per passar l'estona, per riure una mica amb vosaltres, no t'ha agradat??? :-P

    Bon dia guapuuuuuuuuuuuuuu
    Anònim said...
    Cris: Ho se, ho se, shhhhh (no ho digui salt que ens sentirà), si ahir al vespre em va trucar i em va preguntar que bueno que passa amb el Formatget aquest??? i l'hi vaig dir que avui us ho explicaria, llavors ja m'hagues pogut dir que no s'ho creia no??, HOMESSSSSSS :-)

    PD: Amb tot el meu carinyu eh Pep ;-)
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Sí que ho sabia ... sí que ho sabia ... rabiosos que sou uns rabiosos, jejejejejejeje. Com sou! No podeu refiar-vos del que us diu la gent ... la veritat, eh? com sou ... és que n'hi ha per llogar-hi cadires i de tot ... ohhh, si no us aguanto!!!

    Val, no ho sabia :( jooooooooooooo i joooooooooo

    Apa-li petons!!!
    PD: Jooooooooooo
    Anònim said...
    jajajjajajjaajajajjaa!!!!!

    Jo mateixa, ets la pera-llimonera. Com diria en Montilla: "tu te lu guis, i tu te lu coms"!

    (Déu et conservi aquest bon humor)
    Anònim said...
    Pep: Jajajajajajajajajaj, ai Pep guapu que em parteixo la caixa amb tu tiu!!!!!!!

    Cruella: Guapaaaaa, quin honor que tornis a passar per aqui ;-) La vida s'ha de viure d'aquesta manera, prous mals momens hem pasat aquest últim més, necessito riure una micona, ja saps i que millor riure que compartir-ho amb tots vosaltres!!!

    (no puc, no puc, no puc.....em miro el "Molt Honorable" i veig en Sergi Mas, el de Polònia, es que em pixu de riure!!!!!!!)

    Que passis molt bon dia guapaaaaaa
    David JB said...
    Quins jocs us feu, jo mai tindria imaginació per fer aquestes coses, sóc molt soso, què hi farem. Ara, ha estat entretingut.

    Per cert, que yoigo no és tan salvador, ja donarà problemes, i t'ho dic jo que ja alguns ens està donant a nosaltres.
    neus said...
    hola preciosa... t'he enviat un mail.

    petonets!
    Candela said...
    Molt bÉ!!! avui hi ha molta confusió identitaria als blocs!!!! genial!
    Clint said...
    Recony! ara si que et passaria per el ratllador! jajaja tots de peus a la galleda...però a pilota passada, era massa monu per ser veritat no?
    Anònim said...
    David: Aiiii no diguis que ets sos, amb la currada que et vas fer per el Blocaire invisible de l'Alepsi tio tu de soso no tens res!!!!!!!! ;-)

    Elur: L'he vist, l'he vist, sorry, vaig de cul a la feinaaaaa, ja t'he resposts i pots estar molt tranquila ;-) guapaaaaaaaaaaaa.

    Candela: nenaaaaaaaaaaaa, que no habia vist la sisena part de l'orgia, que bonaaaaaaaaaaaaaaa
    ;-) va vinga, ja trigues a posar la setena!!!!!! Bon cap de setmana preciosa!!!!!!!

    Clint: Doncs poder si, si hagues dit que era un noir normalet amb texans i bambes hagues sigut més creible??, de fet a mi els homes m'agraden aixi, més "tiradillos", jejejejejejejejeje.

    Bon Cap de setmana a totsssssssssssssss, muackssss
    Lluna said...
    Jaja!!! Que bona!
    Anònim said...
    LLuna: Graciesssssssssssssssss :-)
    Adagio said...
    estic viva matii! xD

    no comento gaire però sempre entro a fer una vista xD

    que passis una bona setmana wapa!

    molts petoons matiiiiiii
    Babèlia said...
    jo he llegit i he callat... però ara no puc evitar-ho: ets una peazo de cabroneta!!!!
    Anònim said...
    Adagio: Ja se que entres guapu, ho se :-) m'enalegro de que estiguis bé, es que nino com que no penges gairès coses al Bloc ja em feies patir eh!!!!

    Babèlia: Nomes un pedazo cabroneta???, jajajajaja, jo dira que sóc una cabronassa del tot!!!!! :-)

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column