FELICITATS!!!!!!



La foto que veieu es del dia del casament dels pares, ja us la vaig penjar en el Meme fotogràfic, ho recordeu?

Voldria felicitar-los per que avui fa 32 anys que es van casar, 32 anys de convivència, que de vegades no es tan fàcil com ens pensem, però que tot i passar-ne de tots colors, se n’han sortit molt bé.

A més la mare avui fa 56 anys,a veure si la podem animar una micona que porta uns dies de bajón. Avui sortiran a dinar fora i al vespre aniran a veure el Cirque du Soleil.



MARE, PARE, MOLTISSIMES FELICITATS ALS DOS!!!!!!!!!!

27 Comments:

  1. Cristina said...
    Felicitats als pares! Que vagi molt bé el dia! A veure si l´animes una mica a ella que després d´aquests dies necessita una mica d´Alegria (quin acudit més dolent). Suposo que saps que l´espectacle del Cirque du Soleil es diu alegria. Petons maca!
    neus said...
    Per molts anys!!!!!!!

    Una abraçadota per la marona!!!! I un petonàs!!! Va, i pel pare també, que no sigui dit XDXD
    Anònim said...
    Cristina: Moltissimes gràcies guapissima!!!!, ja els hi diré ja que els has felicitat, es possaràn molt contents, segur. I siiii, sabia que l'espectacle que van a veure es diu Alegria, d'aqui que jo també hagi pensat que a veure si de debo l'hi donen una alegria que pobreta esta baixeta de moral.

    Elur: Gràcies guspissima!!!!! també els hi diré que els has felicitat, l'abraçadota fet, aquesta nit quant tornin del circ l'hi donc (es que jo ja no els veure fins al vespre), el peto tambe eh i al pare també l'hi dono de part teva eh, jejejejejejeje.

    Gràcies, moltes gràcies a les dues!!!!!
    Anònim said...
    Felicitats als teus pares, de part d'un que NO vesteix Armani però casi, casi.....

    Dilluns va bé?, a l'andana del mig, com cada matí?

    Formatget??? (ja et val mossa)
    Anònim said...
    anava a felicitar a la família i a trallar contra el circ du soleil peró he vist el post anònim i m'he quedat de pedra. Així que com que no em faras cas. Felicitats i que vagi bé el cafè.

    apa
    Anònim said...
    Visca els nuvis! Visca!!
    Doncs sincerament, quan he vist la foto he pensat que em sonava; clar, és que ja l'havies penjat. Però totes les fotos dels anys 70 són iguals.
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Felicitats!!!

    Sobretot pel tresor de nena que han tingut :P

    Per molts anys!!!
    Anònim said...
    Anónimo: .....glups...ets tu???, si, deus ser tu per que jo sempre baixo per l'andana del mig...ara m'ha entrat el cague de debó....

    Escarabat: Com vols que no et faci cas a TU, precisament a TU tant t'estimo, tontuuuuuuu!!!. Gràcies, moltissimes gràcies, els s'hi diré als pares que en Escarabat simpàtic i dolcet m'ha deixat una felicitació per ells :-)

    Sir William: Poz ziiiii, ja em vas dir el mateix el dia que vas llegir el poost del Meme fotogràfic, jejejejejeje. Felicitats seràn de part teva, no t'amoinis ;-) Gràciesssssssssssssss

    Pep: Aixxx nino que em faràs possar vermella!!!!! els hi dic aquesta nit quant els vegi, gràciessssssssss ;-)

    Anònimo de nou: Ja se que no has deixat un altre comentari, nomes es que estic una mica....fora de joc, de dbeó ets tu?????, per que no has donat senyals de vida abans??????? t'has enfadat per lo del Formatget??, qui ets, com et dius??????
    Anònim said...
    mossa,
    no facis cas dels que et donin caramels pel carrer, ni dels anònims que volen quedar amb tu!!!

    o no.

    apa
    Anònim said...
    Molta de la gent que t'ha deixat comentaris tenia raó, a la feina quasi be no he pogut tocar el PC aquests dies i a casa no tinc internet (si ja ho se, dec ser l'únic en el mon que no te internet a casa, però ves, sóc així). D'altre banda et diré que no m'he enfadat per lo de Formatget de Bola, però si que m'ha fet molta gràcia quant ho he llegit, sabia que escriuries sobre mi, jijijijiji.

    Per cert, no et vaig començar a mirar quant estaves a Glòries, et vaig veure en pujar a Plaça Espanya i em vaig passar el viatge mirant com anaves obrint i tancant els ulls (molt macos per cert).

    T'enviaré e-mail amb el meu nom i espero que despres no rebutgis l'invitació, per que dilluns convido jo, espero que tu ho facis un altre dia.

    Petons guapa!!
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Ondia, ondia, ondia!!!

    Aqui hi ha jaleu, tu!!! jejejejeje
    Anònim said...
    Escarabat: Et vols creure que per un moment he pensat que erets tu?, com que en el missatge m'ha dit "mossa" i nomes m'ho dius tu....però clar, tu estas massa lluny com per el Formatget de Bola :-( (a més, no t'ofenguis eh, no et veig vestit d'Armani, res en contra de uns cabells despentinats, uns texans trencats i una samarreta gastada, m'encanten els homes aixi, em tornen boja!!!!)

    Anònim (altrement dit Formatget de Bola): Com es possible que no tinguis internet a casa??, que raro, de totes maneres en conec d'altres que a casa no tenen ni ordinador.....i no diré noms (oi?). A Plaça espanya??, vuius per allà?, jo no et vaig veure, es que a aquelleshores vaig molt adormida, suposo que ja t'en debies adonar :-O

    Espero el teu e-mail amb molts nervis eh!!!!
    neus said...
    goita! ja ha sortit el Formatget! jajajajajaja

    apa que dilluns, un cridant: Formatget de bola!!!!!
    i l'altre: Jo Mateixa!!!!!!!

    com per ser-hi! jajajajajajaja

    Un petonàs, guapa!
    Jo Mateixa said...
    Pep: No la liis tu ara, no la liis eh!!!! :-)

    En Formatget (ja se qui és) sap perfectament que m'estimo molt a en Hatim, una cosa es anar a fer un cafe o una birra i l'altre es anara més enllà.
    Jo Mateixa said...
    Elur: Tu i jo tomeito nena, jajajajajajajajaja.
    neus said...
    tu i jo?? m'estàs fent una proposició indecenta?? jajajajajaja
    l'home de la musica said...
    OOOOHHH!!! El cirque su Soleil!!! jo vaig anar fa dugues setmanes i va estarn genial!!! segur que allà rejoveneix una mica i s'anima!
    Anònim said...
    Moltes felicitats als pares i en especial a la mare, que fort avui es l'aniversari de la meva també, ai quines casualitats de la vida... jajajajaja Que fort !!! Ja explicaràs el tema del formatget que per fi ha donat senyals de vida, te bloc? novia? novio? jajajajaj Som xaferderots de mena que hi farem... jajajajajaja
    Anònim said...
    I amb el difícil que és la convivència és molt meritori un aniversari així tot i que abans la vida era diferent, molt diferent... Jo he conegut gent que muntava un casament com aquell qui monta una festa d'aniversari. També conec un paio que va durar una setmana: 7 dies de casat...

    Formatge + Anònim : Això promet !!

    Per cert de moment estic viu però jo no tinc la capacitat ni l'empenta que tens tu ni la regularitat tot fent posts. Diguem-ne que jo sóc més de llegir blogs i quan em ve d'agust escric el que vull. Un petó per la noia que abaixa i puja els ulls pel matí de son i té admiradors secrets (o aviat no...). ;)
    Cristina said...
    Anònim...ja era hora!!! Ens has tingut en un ai aquests dies.
    Anònim said...
    Elur: Nena, que no saps això de que quant dues persones penjen una cosa a la mateixa hora s'en diu Tomeito???, el que passa es que encara estic esperant que cony s'ha supiosa que hem de fer, jajajajajaja...algu ens ho explica???

    Home de la musica: Això espero, la putada es que el pare l'hi va regalar a la mare per reis un dinar avui i el circ de Soleil, juntament amb un viatge a Mallorca per passar desde demà i fins dilluns, quant l'avia es va possar malalta ho van anul.lar tot, menus les entrades, per sort!!!!

    Farlopa: Que fort!!!!!, si es que les casualitats son així, jejejeje, moltes felicitats a la teva mare també!!!!!! Tema Formatget...us ho explico despres en un post :-)

    Bruno: Es que això dels matrimonis no ho acabo d'entendre, els d'ara estan 2 anys de novios i venga, es casen i despres aguanten 4 dies com qui diu. Els meus pares van estar 8 anys de novios més els 32 de casats, total 40 anys junts...jo no se si hi arrivare pas amb en Hatim, espero que si!!!!! ;-) M'enlagro molt que estiguis bé, ja saps que quant passen un parell de dies i no se res de tu ja m'amoino, guapuuuuuuu. Tema Formatget, com l'hi he dit a en Farlopa despres us ho explico en un post :-)

    Cristina: Ai guapa, no ho saps prou com m'ha tingut aquest home, en un ai total, jajajajajajajajajajaja. Per cert, com ha anat aquesta tarda???? ;-)
    neus said...
    vaja... així quan en Sir demana tomeito vol això??? cullons, quin paio més extrany!!!!
    jajajajajjajajajajjajajajjajaja

    No noia, ni idea de que es deia així. Sóc distreta de mena per segons què :P

    Petons!!

    pd.-què tal l'avi? ja es porta bé?
    Anònim said...
    Elur: Això tinc entès, quen en Sir demana moltes vegades lo dels Tomeitos, però nomes deu ser a les nies no???, jajajajajajajaja.

    L'avi està apagadet aquests dies, la Yaqueline està a Valencia arreglant unes coses (torna demà) i tot i que els primers dies no la volia n'hi veure ara la trova molt a faltar, com son la gent gran eh???
    Cristina said...
    Guapa, la tarda molt bé. Xerrant molt amb l´ocellet. Ja li he dit que no canvïi mai.
    Jo Mateixa said...
    Cris: Ai no, no nena que no canvií que es un tio collonut!!!!!!

    Sembla mentida que per aquets mons tan raros d'internet es pugui conèixer gent de tant bona pasta com ell eh???. Quant més parlo amb tots vosaltres més ganes tinc de poder-vos donar una forta abraçada a TOTS, de xerrar cara a cara, d'exlicar-nos coses!!!!!

    Petonets bònica!!!!
    Lluna said...
    Una mica atrassades, però MOLTES FELICITATS!!!
    Anònim said...
    LLuna: Gràciessssssssssss, cap problema, no t'amoinis :-)

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column