Estadístiques

Ara fa un moment no tenia tema per fer un post, vaja si que en tenia, per que amb el dia tan cabró que he tingut us en podria fer 10, però tampoc es tracta de martiritzar-vos. M’estava mirant les estadístiques del meu Bloc, no es que em preocupi saber quanta gent em visita, em visita qui em vol visitar i m’escriu qui te alguna cosa a dir i la vol compartir amb mi, jo agraeixo des aquí les vostres paraules, ja ho sabeu, però es que he recordat que fa uns dies em van trucar des de la Secretaria de la Presidència de la Generalitat , volien fer-me unes preguntes, par tal de entrar a formar part de les estadístiques del poble (com es nota que venen eleccions).

Les meves estadístiques, vaja, les del meu Bloc, diuen que la gent em visita més els dimarts i que l’hora de màxima plenitud es entre les 11:00 i les 12:00 (em llegiu mentre esmorzeu o que???), la setmana 5 d’aquest any va ser la que més visites vaig rebre, 634 per ser més exactes. Majoritàriament les visites venen d’Europa, però també n’hi ha de la resta de continents. La majoria de vosaltres teniu el Windows XP i quasi be tots feu servir l’Internet Explorer 6.0, tot i que el Mozilla Firefox 2.x l’hi trepitja els talons. Comparant el mes de gener amb el de febrer (març no que encara no l’hem acabat) he pogut veure que al febrer tot i tenir menys dies, hi ha hagut quasi 100 visites més que al gener.

Amb aquesta reflexió que vull dir??, doncs que el Bloc rutlla, que poder les coses que us explico us agraden, que si més no, la voluntat de fer un Bloc personal i interessant a l’hora, està funcionant.

Però sabeu, això tampoc em preocupa, el que em preocupa son les preguntes que em van fer en l’enquesta. Suposadament l’enquesta formava part d’un estudi entre els joves de Barcelona, per tal de saber quines eren les seves inquietuds en vers l’habitatge, la sanitat, la formació, la gent gran.....aquestes son coses per les que SI vull formar part de les estadístiques.

Les preguntes, al principi, em van semblar normals, volien fer-se una idea de amb qui estaven parlant, quin nivell d’estudis tenia, si treballava, etc...Vam passar d’això a preguntar-me si quant sortia els caps de setmana bevia, fumava, em drogava, practicava sexe sense mesures anticonceptives....Desprès van passar a valorar si disposava de temps lliure i en que l’invertia, si dedicava temps a fer tasques de la llar, a estar amb la família, etc... Ara bé, la pregunta que més em va sobtar va ser la de SI EL TEU NOVIO ES QUEDA A CASA UN CAP DE SETMANA I ESTAN ELS TEUS PARES, ELL ON DORM?....em va sobtar per que uns dies abans un company de feina m’havia fet exactament la mateixa pregunta i clar, a la “nena” de l’enquesta l’hi vaig respondre el mateix que a ell, I A TU QUE CONY T’IMPORTA?, eh vinga va, que tinc 31 anys, que servidora ja t’he una edat per anar explicant a la gent aquestes coses!!!!!!

Total, que per si no us ha quedat clar, quant els pares no hi son en Hatim i jo dormim al llit dels pares, tant a Sant Boi com a Pineda i si els pares hi son doncs dormim al meu llit, cony que el veig poquet home i l’he d’aprofitar al màxim!!!!

Per cert, la última pregunta va ser quines de les coses que em dirien de la llista, era la que més m’amoïnava, evidentment l’hi vaig dir que en el meu cas era l’habitatge, per que si tingues pis propi segurament no m’hagués hagut de preguntar on dorm el meu xicot si els pares no hi son, hay que joderse!!!!

12 Comments:

  1. neus said...
    jajajajajjajjajajja... hi té molt a veure on dorm en Hakim en totes aquestes qüestions dona, el que passa és que nosaltres no entenem la seva lògica! jajajajjajajajjaja
    ... nàfent, no t'explco la que em van fer a mi abans de les eleccions catalanes... per cagar-s'hi.

    Jo, referent a les estadístques del meu bloc, m'agradaria saber perquè de 50 visites des d'Àsia només m'ha deixat un missatge un japonès. Que potser no m'entenen els altres?


    Nanit guapa! :*******
    Anònim said...
    Osti revisant el meu antic blog,(http://good-morning-in-the-night.bloc.cat/post/547/11480) he trobat un comment teu super antic! ets tu???
    http://jomateixa.bloc.cat/post/564/11470#comments

    Jejje si es aixi, que fuerrrte!
    David JB said...
    A veure si saps des de quin navegador estic escrivint ara i amb quin sistema operatiu.
    Anònim said...
    Elur: Ah si??, doncs escolta, explica-m'ho per que jo la llògica no l'hi veig enlloc :-S

    En quant a això del bloc, no se noia, a mi hi ha algu que es connecta des de Gencat i mai ha deixat res (fent un post sobre la gent es connectava vaig poder averiguar qui ho feia des de l'Universitat i al final "l'interfecto" em vai deixar un comentari :-)

    Denke: Ho sento :-( no sóc jo. A la banda dreta del Bloc, a la part dels links, veuràs l'enllaç amb el meu àntic Bloc. Mira, et deixo l'enllaç d'una altre Jo Mateixa que hi ha la blogsfera, fes-l'hi una ullada, es un Bloc molt maco també: http://onsonelssabonetsdepropaganda.blogspot.com/

    David: Noooooo, no ho puc saber aixi com aixi, ho fa a "rasgos" generals. Però tu fas servir rel Mozilla, si no recordo malament, no??

    Bon diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Okis, okis, i no t'han preguntat a quin cantó dormíeu? Les posicions que féieu? Si ronca? Si ronques? Carai amb la Generalitat ... la culpa és del Montilla!!!

    A mi un dia em van preguntar quins espais de la tele veia més ... i jo els vaig dir "Els esports" ... i quan em van preguntar què voldria veure més, li vaig contestar "Més esports" i la noia em diu "Més?" i jo "Sí".
    En fi, que tinguis un bon dia, TuMateixa i no t'enfadis, que et faràs gran.
    Mira, jo un dia em vaig enfadar i guaita, 33 per 34. Terrible!!!

    Petonets
    Anònim said...
    Redeu, redeu, redeu, quina poca feina que tenen a Secretaria de Presidencia,...
    Jo Mateixa said...
    Pep: Bon dia pel mati!!!!!!!, doncs no, no, tot això no m'ho van preguntar, suposo que la "nena" debia pensar que millor no entrar en més detalls, despres de la resposta que l'hi vaig donar es deuria cagar a les calces, jejejejejeje.

    Avi: Exactament això es el que vaig pensar jo, el pais "batallant" cada dia per anar endavant i aquets que foten???, res, absolutament res de bo, jejejejeje. Que passeu un molt bon dia Avi!!!!!!!!
    Jo Mateixa said...
    Per cert Pep: De debo que vols més esports???, però si els caps de setmana no foten res més a la tele que esports!!!!, haver demanat pelis porno home, que els que no teniu Digital com no us les baixeu per "la mula" ho teniu xungu marianu!!!! :-)
    David JB said...
    Ja t'ho dic jo, era a Firefox, sí, però a Ubuntu, no pas a windows, ara sí sóc a windows, però de nou a firefox.
    Jo Mateixa said...
    David: Ubuntu????, perdona, hauré de fer classes accelerades d'informàtica, de vegades expliqueu coses que desconec i això que a mi els ordinadors m'encanten, però no se que vols dir amb Ubuntu, es un sistema operatiu???

    Petonets guapu!!!!
    David JB said...
    Ubuntu és linux, és una de les tantes versions que n'hi ha.
    Anònim said...
    Ahhhh, doncs David et ven juro que no en tenia ni idea!!!!, sóc una negada jo per aquests temes, de debo.

    Petonets maco!!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column