La lamentable vida d’un pringat/da

Un pringat es aquell que:

1.-Fa tot el que la gent l’hi diu sense cap ganes de fer-ho.
2.-Tothom fa passar per tub sense tenir-ne cap necessitat.
3.-Es menja els marrons dels altres i a més es queda amb la boca oberta i sense immutar-se quant l’hi foten la bronca.
4.-Mai diu un macagunlaputa ben fort.
5.-Quant es lleva a quarts de 7 del mati per anar a pencar i preferiria tornar-se a ficar al llit, i que a les 19:00, quant toca plegar, es queda a la feina per que avui...algú considera.... que no s’ha tret la feina atrassada.

Si algun d’aquets punts coincideix amb el vostre dia a dia.....sou uns pringats, vet aquí, com jo.

He trobat una definició per Internet i l’he trobada genial, dedicada als "Professionals de la Informàtica":

Un pringado es alguien que le compra, instala o arregla un ordenador a un familiar, conocido o amigo sin cobrar, y que a partir de ese momento se convierte en un esclavo dedicado a mantener de por vida el equipo de aquel a quien ayudó.

Teniu més definicions de PRINGADO??

Hi ha moltes definicions de moltes paraules completament desconegudes per nosaltres, recordo quant vaig començar en el mon dels Blocs amb Blocat, vaig agafar tres o quatre paraules que havia sentit anomenar i em vaig dedicar a buscar-ne els significats originals i les adaptacions que ens fèiem en la vida quotidiana, serà qüestió de tornar-s’hi a posar.

Aquesta tarda m’han canviat la parada del bus que hi ha a l’estació del tren de Sant Boi, joder ja els hi val, se m’ha escapat el bus per que NINGU ha dit que s’havia canviat, però clar, nomes se m’ha escapat a mi per que la JO MATEIXA es una pringada de la vida i no se n’ha enterat del canvi, quins collons!!!!

Vaig a sopar, veieu quina hora es?, doncs bé, encara no he sopat i començo a tenir un rau-rau a la panxa que dona gust, em faré una truiteta (de carbassó no, us ho juro!!!), i una mica de pa amb tomàquet, apali, fins demà!!!!
La foto???...simplement l'he vist i m'ha agradat.

17 Comments:

  1. David JB said...
    Mira-la. Com que pringada, que t'has tacat i t'has pringat amb el sopar o el menjar? O el cafè, ves a saber.

    La vida és una merda, ja ho sabem, però... l'hem d'aguantar. És com aquell familiar o company de feina que no suportes, però que per la seva condició, l'has de tenir al costat sempre. Ja saps, ajo y agua, que ja que estem, a veure si plou i ens deixem de sequera. Precisament moltes muntanyes han estat aquest hivern com la de la foto que has posat, sense neu a dalt, però ara que arriba la primavera comença a nevar. Si és que, mai plou a gust de tothom.

    Escolta tu, que tal si, avui que ja és divendres, desconnectem una mica? Ja saps, cap de setmana i això, jo almenys ho penso fer, i tu? Espero que també.

    Vagi bé, adéu adéu.
    David JB said...
    M'ha faltat alguna emoticona com ;) :) xD o :D

    Doncs això, ho dit, adéu adéu, que ja és tard i per fi vol ploure, com ja he dit abans cal xDD

    Saps? Després vaig al rodalies que m'adormo, i això que avui m'havia dit "va tu, abans de la 1 al llit" però res, que no he pogut.

    Ara sí, adéu adéu :)
    gatot said...
    Hi ha una teoria que ja fa alguns anys que vaig fer meva. Parla de pringats i de malèvols. Quan tingui una estoneta en faré un post perquè aquests dies estic trobant de tot, i també me les foten per tot arreu.

    Però vaja, que sovint n'hi ha que es pensen que són "vés a saber què..." i després resulta que són els mes pringats de tots.

    Per cert...... si la truita no te la has feta de carbassó... perquè l'has fet servir el carbassó?????
    :P (llaminera..............)

    :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

    petons i llepades pringadíssimes!!!
    (i si vols, pensa malament!!!):D
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Gràcies per animar-me!!! Joder! Recorda'm que quan estigui fotut et truqui ... perquè m'enfonsis encara més!!!

    Jo sóc un pringat ... i què? em mola ... tu saps com de maco és fer de PUTETA fora de l'horari de feina ... uffff!!!

    Oh i quan no són els amics, quan és algú que un amic li ha parlat de tu i et diu "Si et podries passar i tal" i tu "buuuuueeeeeenu" (aquí ja no és pringat, aquí és gilipolles) i lo bo és que quan acabes li saltes "són 90 Lelos, que han estat dues hores" i el tiu, ni curt ni peretjós et diu "ai, tu tan de la broma, com ton pare, oi?" ... serà gilipolles el tiu!!!

    En fi, que avui és divendres i els divendres no m'enfado...

    Un petó ... i no sopis tan tard, dona... si és que vas perdent el temps i mira ... no són hores, tu ;)

    Un petó i boooooooooonjour
    Jo Mateixa said...
    David: Para el carruuuuuu, jo he dit que sóc una pringada, però no he dit que la vida sigui una merda (ho penso, però no ho he dit, avui no), jejejejejeje. Jo també voldria poder desconnectar de tot avui, però haurà de ser apartir de les 19:00, l'hora que plego :-( Petonets guapuuuuu!!!!!

    David de Nou: Quina gràcia tio, jo vaig sobadissima al tren, es una pasada,un dia acabaré a Samarruga de Dalt (existeix aquest lloc???) i n'hi m'enadonaré. Amb la conya de veure l'Anatomia de Gray i despres el Buenafuente ahir m'en vaig anar a clapar a les 02:36...estic....que "ni te cuent" :-S

    Gatot: Si es que de pringats el mon n'esta ple benvolgut Gatot, però la majoria no en son conscients, jejejejeje. No em vaig fer truita de carabassó....per que no n'hi habia!!!!, jajajajajajaja. Petonets carinyu!!!!!!!

    Pep:Eooooo, que t'has llevat amb el peu que no toca tu avui????, vinga home, si ja se sap, els pringats units....guapu meu!!!!, no et possis aixi home, que a més els divendres tu mai t'emfades...de fet em sembla que mai t'he vist (vist es un dir, ja se que et dec una trobada) emprenyat home!!!!! Petonassos a cabassós!!!!!!!

    Que passeu molt bon diaaaaaaaaa :-)
    Metamorfosi said...
    Jo sóc una pringada!... ja sé que no és una definició, però és que he dormit poc i no estic gaire inspirada... jajaja
    De totes maneres, mentre me'n pugui riure, aniré fent! ;-)

    Bon dia guapíssima!!!
    Petonets!!!
    Clint said...
    Noia em penso que necessites unes vacances! i estic segur que no n'ets tant de pringada! ;)
    Pd40 said...
    Tothom pringuem en un moment o altre, no et facis mala sang. Necessitem uns dies de descans i ho veurem tot d'un altre color. Bon cap de setmanaaa!!
    Anònim said...
    Metamorfosi: Uneix-t'he al club bònica, jo tampoc he dormit gairé be aquesta nit (fa nits que no acluco l'ull), jejejejejeje.

    Clint: Oiiiii tant que les necessito, no ho saps prou...o si??, jejejejeje. Dijous a la tarda festa i apa, fins dimarts s'ha dit, quines ganes ;-)

    Pd40: Això espero, que ho pugui veure d'un altre color :-S necessito els dies que em donen de festa per Setmana Santa com l'aire que respiro. Bon cap de setmana per tu també!!!!
    yrun said...
    Mmmm... k bo el soparet! M'has tornat a obrir la gana i aixo que jo ja fa estona que he acbat! xDD
    Anònim said...
    Pringada? Tu? amb l'energia que tens ? i la felicitat que ens aportes?

    Pringat és el que curra des de les 8 del matí fins a les 12 de la nit durant una fotuda setmana i, a més, també curra el finde i es troba una noteta de la fotuda jefa dient-me que haig de currar tots els dies festius (i lògicament els laborables) de setmanasanta...

    això si que és de pringat....

    Bon cap de setmana
    Anònim said...
    Vols dir que depen de com tu agafis?

    Això és que has tingut un mal dia! Al meu parer una condició indispensable per ser un PRINGAT és no adonar-se'n! El típic que fa el pena i no ho sap, la resta de gent, simplement es baralla amb la vida i, que per molts anys duri! :)
    neus said...
    hola bonica! :)*

    Bon cap de setmana!!! i prent-ho amb calma, que després de les vacances segur que ho veuràs d'una altra manera! Petonassos!!!

    (no em vaig endur cap més companyia que el meu gat, paraula de garrotxina )
    Mikel said...
    Com diuen els pets "la vida es bonica , pero complicada! ;-)
    onix said...
    Impossible que et consideris una pringada encara que t'ho facin ser mai ho seràs ;)*****
    Anònim said...
    Tu, pringada??? no dona noooo...val més que pensis que ho ets si et pringues fent la truita que no pas per això ;)
    Per cert...ara m'has fet venir ganes de fer truita per sopar! XD però jo la faré de patates, d'aquelles dobles jejeje
    Espero que hagi anat bé el cap de setmana!! :D
    Anònim said...
    Yrun, Escarabat, Cris, Annatarambana, Elur, Mikel, Onic, La Xica: Vale, si, poder no sóc tan ptingada, però m'en vaig sentir, que volue que faci, jejejejeje. Espero que hagueu passat molt bon cap de setmana i perdoneu per no haver contestat abans, però ja sabeu...aquest finde he intentat desconnectar al màxim i sabeu que?, ho he aconseguit :-)

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column