Hora del relaxar-se

M’havia plantejat que dissabte seria un dia per relaxar-me i a les 10:50 ja estava a la perruqueria, tenia hora a les 11:00, però no m’agrada arribar justa a aquets llocs, ja se sap, de vegades hi ha algú que anul·la l’hora i et deixen passar abans.

Però no, ningú havia cancel·lat l’hora i a més, la noia que feia la neteja de cutis anava amb retard, em va agafar a les 11:20:

- Treu-te la samarreta i queda’t amb sostens, treu-te les sabates i estirat a la camilla, tapat amb el llençol i la manta. Jo ara vinc.
- .....quina calma (pensava jo).
- Perfecte, posarem musica suau, va bé?
- Perfecte.
- Tens pressa?
- Cap ni una.

Em va baixar una mica la tira dels sostenidors i va començar a fer-me un massatge amb un ungüent que feia molt bona olor, el massatge era a la cara i al coll, quasi tocant-me la pitrera. Va estar així com uns 15 minuts, llavors em va posar un tònic facial que feia olor a menta, venia a ser com el Vicks Vapor-up i me’l va deixar com uns 10 minuts.

En acabar d’això em va fer una exfoliació de la pell, per els que no sàpiguen que es us ho explico, et posen una crema que porta com unes pedretes, com si fos sorra que el que fa es aixecar les pells mortes de la cara. Un cop feta l’exfoliació em va posar un altre ungüent (jo ja havia perdut el compte de les cremes i potingues que m’hi havia posat) i al costat mateix de la cara va posar una màquina que treia vapor, em va dir:

- Això serveix per obrir els poros de la pell, d’aquesta manera podrem treure els punts negres que puguis tenir.
- Ah val.
- T’ho deixo uns 10 minuts, si et molesta per que ho notes molt calent tombes la cara i la tornes a posar de nou.
- Ok.

Em va deixar allà durant uns 10 minuts i em vaig quedar clapada, ja ni em notava l’escalfor ni res i això que se m’anaven ressecant els llavis. Quant va venir em va retirar la crema i la suor i es va entretindré a treure’m els punts negres del nas i la barbeta.

Un cop fet això em va arreglar les seies, em va fer el bigoti (poquet que en tenia per que jo m’ho faig a casa), i de nou em va posar un tònic d’olors mentolades i una crema hidratant per pells mixtes (mig grasses, mig seques, que es com és la meva pell).

Total, quasi 1 hora de potingues a la cara i relax, sabeu que??, ara tinc la cara tant fina, neta i lluminosa que sembla el culet d’un bebè.

Desprès perruqueria, fer les metxes, posar el tiny, rentar amb sabó que fa olor a maduixes i crema hidratant per el cabell, tallar i assecar....

Meravellós, vaig sortir d’allà com nova, em sentia com una princesa, tan físicament com anímicament, llavors vaig passar per casa l’avi per veure que tal estaven ell i la Jacqueline (he descobert que el seu nom s’escriu així).

- Aiiiiii tati, que linda estas!!!!
- Gracias Jacqui!!!
- Bon dia avi, que tal?.
- D’on vens tu a aquestes hores?? (Eren les 15:00)
- Ja et vaig dir ahir al vespre que avui anava a la perruqueria.
- ..... i per aquesta merda que t’han fet has estat tantes hores?
- ..... no le hagas caso tati, estas muy linda, de verdad!!!!

Vaig marxar cap a casa, en Hatim suposadament estava dormint, vaig entrar a casa mig plorant per que l’avi m’havia deixat bastant xafada amb el comentari.

- Mi niña por dios, que guapa estas!!!!
- Gracias amor mio, menos mal que me lo dices tu que si no.
- Que paso?, el abuelo ya te dijo alguna burrada no?
- Da igual lo que me haya dicho él, a ti te gusta?
- A mi me encanta, ya lo sabes. Mi niña esta preciosa y el que diga lo contrario es que no te quiere nada.
- Pues sera que el abuelo no me quiere.

Amb una bona abraçada d’en Hatim, amb els seus ulls clavats en els meus i amb un peto llarg, intents, càlid i humit, la moral em va tornar a pujar. Quin bon cap de setmana hem acabat de passar!!!!!! ;-)

10 Comments:

  1. Anònim said...
    Quina enveja! digues que sí, que no hi ha res millor que desconnectar mentre et fan un bon massatget amb cremeta d'aquesta per fer exfoliació...a mi se'm hauria caigut la babeta i tot! XDD
    Toy folloso said...
    Tu et vas fer planxa, pintura i una mica de "tunning" i tot.
    Bona setmana.
    Anònim said...
    La Xica: Nena, si ja se'm queia la baba ja, jejejejeje. Va ser genial, era això o dues opcions més:

    1.- Menjar gelat, tones de gelat durant tot el cap de setmana.

    2.- Anar de compres.

    La 1 haguès estat debastadora en la meva vida, la 2 ho haguès estat a la meva butxaca ;-)

    Toy Folloso: Jajajajaja, doncs si, una cosa semblant, jajajajajaja. Bona setmana per tu també!!!!
    euria said...
    Avegades van bé aquests dies de relax, d'aquest tipus no n'he fet mai cap, ho hauré de provar. No facis cas de l'avi dona!!! que com més grans més remugaires!!!
    neus said...
    jajajajajajja... jo per relaxar-me me n'he anat a passeig, em fots en un lloc d'aquests i em sembla que acabaria histèrica jajajajjaja...

    Ai els avis... el teu en sap tant com els meus de tirar floretes, cullons.

    Un petonàs, GUAPA!!!
    Anònim said...
    Euria: Doncs t'aconcello que ho facis, tot i que es millor anar a un balneari a que "et sobin" de dalt abaix, jejejejeje.

    Elur: No dona no, a tu no t'agrada que et "toqueteen"??, a mi es que m'encanta i si es el cabell encara més, jejejejeje.

    Tema avis (Resposta per les dues): Doncs si, ja ho tenen que son rondinaires i toca collons quant volen, però ves, son els avis, aquells que t'han aguantat amb febre i amb cagarrines i ara toca callar i aguantar, amb tota la dignitat que sigui possible :-)
    Metamorfosi said...
    Eeiii, guapíssima!... i mai més ben dit. que jo me'n fio més del que digui en Hatim! I no facis gaire cas dels estirabots de l'avi, porque tú lo vales!

    Una coseta... he llegit el teu comentari al meu blog... ja sé que l'hauria d'actualitzar, però ves per on, ara m'agafa una mica de vergonyitis davant vostre... XD

    Petonets!!!
    susurro said...
    jo l'última vegada que vaig anar (fa més d'un any) em vaig quedar sobada... mentres em deixaven en l'airet aquell calentet per obrir-me els poros... tan a gustet estava que vaig somiar i tot!!!

    el teu avi em recorda a varios components de la meua família i amistats... no saben ser agradables.

    molts petonets!! i me n'alegro de que tinguis qui et fa somiar!!
    David JB said...
    Doncs jo estic pensant a comprar-me alguna crema d'aquelles que te les poses a la cara i són com la que et van posar a tu, així com si fos sorra. Tinc la cara molt grasienta, i per culpa d'això em surten granets, que no m'agraden gens.

    Ai, el teu avi, hauràs quedat genial amb això que t'han fet. Jo no t'he vist i fixa't, podria dir "si no lo veo no lo creo", però m'ho crec i per això et dic que t'haurà deixat genial.

    Apa, vagi bé :)
    Anònim said...
    Metamorfosi, Susurro i David: Es que penso que a tothom ens agrada que la persona que ens estima ens digui floretes no?, jo em vaig quedar sobadisima amb tanta cremita i tant vapor. M'en vaig adonar de que els nois es cuiden moltissim doncs hi habien 3 nois mes darrera meu que també anaven a fer-se una neteja de cutis, els temps estàn canviant!!!!!

    Bon dilluns!!!!!!!!!!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column