Més manifestacions


Aquest cap de setmana ha estat ple de manifestacions, unes en Contra de la Guerra, altres en contra del govern de ZP, altres en contra del traçat de l’AVE.......nomes comentaré la que per mi es més preocupant:

La manifestació que va organitzar el PP a Pamplona em fa posar la pell de gallina, veig als diaris o a les noticies la gent, la gentada que hi va anar, i el que més m’exalta es veure les banderes espanyoles “ondenado al viento”.

Fa massa temps que dic que el PP ens està fent mal, està fent mal a la “ España mesetaria y profunda de Pajares y Esteso”, està fent mal a Catalunya, al País Basc i el meu entorn no s’ho acaba de creure, que no us n’adoneu del que estan fent?, s’estan preparant les properes eleccions, estan “matxacant” tot allò que està en contra dels seus pensament i sobretot allò que fa olor a Català, es francament preocupant. A pocs metres d’aquesta manifestació “l’esquerra abertzale” també es va manifestar, tot reclamant el dret de l’autodeterminació .

Segons fonts de la Delegació del Govern a la primera manifestació hi van assistir unes 75.000 persones, segons el PP 103.000, a la segona manifestació hi van anar unes 4.000 persones....per que no es posen d’acord i una única font d’informació fa el recompte de totes les manifestacions?, possiblement els resultats siguin més fiables.

Us deixo l’enquesta que ha fet el Gabinet d'Estudis Socials i Opinió Pública (GESOP) per a EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, l’enquesta es a nivell de tota Espanya, per això em pregunto...si la majoria de gent opina això, que cony hi fotien a la manifestació del PP?????, ahí queda eso.....


* Pitjeu AQUI per veure l'enquesta, es un fitxer PDF.

11 Comments:

  1. Adagio said...
    Aquestes manifestacions semblen grups de seguidors de la sel·lecció espanyola.. com si haguèssin guanyat la copa del mòn, però amb tantes banderes.. fa molta por..
    i sobre les enquestes.. (no comment xD)

    que vagi mu be la setmana matiii! muamuamua xD
    Anònim said...
    Doncs si Dagio, si, fa molt por, massa. Es molt trist que estiguem en aquests nivells.

    Que vagi molt bé la teva setmana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    David JB said...
    No n'hi ha per tant, són pocs sumats al conjunt, encara que vulguin fer creure que són la majoria. Jo, a hores d'ara, no tinc gens de por, sé que rebran el que es mereixen aquesta gentussa. Com a molt ara han aconseguit que no es parli gairebé del judici de l'11M, on saben que es descobrirà que la seva teoria de la conspiració ha sigut tot una farsa, doncs amb tot el que fan ara, ho tapen i ja està, així funcionen. Són molt ximplets els nois.
    Anònim said...
    Aquest es el problema David, que "sembla" que son pocs però despres, a l'hora de le veritat (a les eleccions) hi ha qui els segueix votant, això si que es preocupant.

    Els que estem a Catalunya ho tenim molt clar, crec, i els que sou fora d'aquest entorn i enteneu el problema també ho teniu clar, però recordes l'anunci aquell de la fabada en que l'avi deia Y FRANCO A MUERTO?? doncs la meitat d'Espanya es va quedar clavada allà i d'aquella època cap aqui no en saben res o no en volen saber, o ves...no interessa que en sapiguen.

    PD: Estic acabant el meme aquell que et va passar El Veí, a veure si em dona temps i el penjo avui mateix :-)
    Babèlia said...
    Vivim en un estat on la hipocrèsia és qui governa i qui oposita. Jo crec que marxaré d'aquest estat. Colla de malalts! Abans però, crec que aprofitaré per insultar als "peperos"... que mai ho he fet i en tinc moltes ganes! Manifestem-nos per la puta RENFE i no per gilipollades!

    Per cert: "La Muñequita Rota" és d'un grup que es diu "La media luna"
    Jo Mateixa said...
    No Babèlia, nooooo, marxar no es la solució, marxar no treu en lloc, ja hi ha qui va haver de marxar en un temps passat, ara ens hem de quedar i em de lluitar per el que somniem, no creus???

    El dia que vulguis insultar fort al PP avise'm home, dos veus cridant sempre fan més força que una sola!!!!!

    Uauuu, gràcies per lo de la cançó, l'he sentida varies vegades aquesta setmana però no sabia de qui era!!!!
    Anònim said...
    Aquests del PP són uns fatxes i uns indesitjables però com a mínim diuen les coses clares. En canvi el PSOE les va fotent però amb un somriure; són el govern amic. Més putes que les gallines.
    Anònim said...
    Sir William: Saps quin ha estat sempre el "quit" de la dreta?, doncs que son una pinya, sempre van tots plegats a tots llocs, en canvi l'esquerra d'aquest pais sempre ha sigut més convaia, es allò de que anem per aqui?, buenooooo, valeeee, anem, així es l'esquerra, en canvi la dreta diu nem aqui i apa, tots aqui.

    Colla de cabrons!!!
    Salvador Grifell said...
    El PSOE com el PP són "los mismos perros con diferentes collares". Mentre el PP defensa l'espanyolisme pel broc gros, els socialistes fan el mateix però amb molta dòssis de vaselina.
    Anònim said...
    Aquests del PP segueixen una estrategia molt pensada. Fotre molt de merder i queixar-se de tot per tal de fer aflorar l'espanya-rancia i fer caure al PSOE.
    El PP es el primer interessat que que ETA continuï existint.

    En quant a això de contar manis, hi ha una web que ho fan molt be i em semblen molt objectius i equanims: http://manifestometro.blogspot.com/
    Anònim said...
    Salvador Grifell: Ostia nano, jo no ho haguès definit millor, jajajajajajaja.

    Marrameu: Doncs si nano si, la cosa està en que es passen el dia insultant-se i posant-se a parir els uns als altres, on està la politica en aquest casos??, a mi això em sembla que ja es puro "catxonedeio". Ara faré una ullada a l'enllaç que m'has passat, gràcies!!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column