S’ha acabat la Setmana Santa

Doncs si, per molts de nosaltres s’han acabat les vacances també, quin llàstima, amb lo bé que m’ho estava passant....

Divendres Sant vam anar a la Processo que fan a Poble Nou, un barri de Pineda, us deixo algunes fotos fetes per en Hatim i per mi:


A Pineda, una de les pastisseries més conegudes,
CAN BOSCH, fa una mona “gegant” i l’exposa a un dels aparadors, us en deixo unes fotos per que la pugeu veure, les ha fet en Hatim:

Al mes d’agost, concretament l’última setmana, es fa la festa major de Pineda i aquesta mona es fon i es fa xocolata desfeta per tot el poble, a un mòdic preu de 1 Euro (l’any passat valia això), aquests diners es destinen a fins benèfics, trobo que es una molt bona iniciativa.

El dissabte l’avi i la Jacqueline van pujar a dinar a Pineda, estàvem els pares, en Miquel i la Núria, l’avi, la Jacqueline, en Hatim i jo, i ens ho vam passar bastant be, tenint en compte les “aviades” que acostuma a fer en Ramonet. Les fotos també les ha fet en Hatim:


El pare, en ven dinat i quant l’avi va considerar que ja en tenia prou de Pineda, va baixar-los amb el cotxe, mentrestant nosaltres vam fer una mica de migdiada tot veient, no se si era, MARE TERESA o JOSEP (qualsevol de les dues pelis religioses que han donat aquests dies de Setmana Santa). Mentre jo dormia en Hatim va fer aquestes fotos:


Cap allà les 18:00 vam anar a la Penya Barcelonista de Pineda de Pineda de Mar a veure el Saragossa – Barça (que passo de comentar per que foten puta pena) on en Hatim (que sembla un guiri japonès, per lo d’anar amb la càmera tot el dia dic) va tornar a fer més fotos, que joder, no he pogut trobar :-(

I avui hem anat a portar la mona a en Pol, el meu fiol, no en tinc fotos doncs m’he deixat la càmera a casa, però en Jordi, el pare del nano, n’hi ha fet i m’ha dit que me les enviarà.

Com us han anat a vosaltres les vacances de Setmana Santa???

Us recordo que encara us podeu apuntar als Aniversaris Blocaires, anem bastant be de gent, el que passa es que ens hauríem d’afanyar doncs hi ha gent que fa els anys aquest mes d’abril i m’agradaria tenir-ho clar tot abans que arribi el dia X, digueu-me alguna cosa el més aviat possible!!!!!

17 Comments:

  1. neus said...
    caram... va jugar el Barça? i ca! aquest cap de setmana no hi ha hagut lliga, no em vulguis vendre una altra cosa, tu ara.

    m'alegro de que anés bé mosseta. Per aquí disfrutant de la pluja i del vent i dels ocells i nàfent, com sempre.

    un petonàs

    pd.-malaguanyada xocolata, mira que desfer-la!!!! era de xocolata negra?? sí!?!? vaig a robar-la directament!! jajajaja

    més petons!
    Anònim said...
    Elur: Doncs si nena, no t'enganyo, va jugar el Barça i vam perdre, cagunlaputa!!!!!!

    Que dius, que dius, la xocolata desfeta aquesta està genial, molt bona i a més, es per una bona causa :-) ara que, fes, fes, jo no diré a ningu les teves intencions amb la xocolata negra (si que ho era si i de la bona!!!!)

    Petonasos i fins demà, nanit!!!!
    David JB said...
    Osti, no em parlis de xocolata, que no puc, és la meva debilitat, ara amb molt de gust em menjaria part d'aquesta mona, l'any passat vaig estar a Girona en aquests dies i hi havia una a una pastisseria del centre que, bufff, millor no comentar-ho, era increïble, quina meravella!

    Les meves vacances de setmana santa, doncs no he fet res, però ja amb no haver d'anar a treballar em conformo, encara que només hagi sigut 3 dies i no pas 4, però dijous tampoc vaig fer gaire. Jo em conformo amb no anar a treballar, si em passo tot el dia tancat a casa, mira, almenys no vaig a la feina. El poc que he sortit ho he fet per la pròpia capital a veure la mega estació de Chamartín i les noves torres de més de 200 metres que estan fent, ja en mostraré alguna cosa.

    Vagi bé el primer dia de feina després de vacances.
    Cristina said...
    Veig que no haveu parat un moment aquests dies. Jo a caseta però ja arribarà la meva oportunitat. El meu pare content perquè és del Saragossa. Què hi farem!!!!

    Petons guapa!
    Anònim said...
    David: Vosaltres no cel.lebreu el tema de les mones, oi??, em sembla que aquesta festa nomes es fa a Catalunya, pot ser??, no estic gaire al corrent. Doncs quant vinguis per Barcelona et porto a fer unes xocolates a unc llocs que t'encantaran!!!!

    Cristina: Però si has pogut estar per casa tranquileta i sense haver d'anar a pencar alguns dels dies ja es molt no??? El pare esl del Saragossa??, ondia, es la primera persona "coneguda" (al teu pare no el coenc, però es com si fos que si) que es del Saragossa, n'hi ha més per aquest mon blocaire d'afeccionats al Saragossa???

    Petonasos i que passeu molt bon dia!!!!!!
    Anònim said...
    Hola Jo,
    Una setmana santa increibe, aqui a Irlanda. Sol, sol i sol (crec que m'he posat inclus una mica morenu...)

    Aqui no celebren el dilluns de Pasqua igual que alla. L'unica cosa en comu es el xai (be, i els ous de Pasqua, sense pastis), i aquest any, no hem menjat a casa de la meva dona... nyec!

    Pero vaig estar a BCN fa un parell de setmanes i per deferencia a mi, la meva famila va avançar el dilluns de Pasqua i varem menjar canelongs, pollastre de pages i ...mona..!

    Mmm que bo, tot!!!

    Quan vivia a BCN i veia aquelles mones als aparadors,m'entraven unes ganes d'entrar a saco a la pastisseria i començar a donar queixalades a diestro i siniestro (a les mones))

    Ja veig que tu tambe t'ho has pasat be..

    Salut!!
    Txell Salip said...
    L'autor ha eliminat aquest comentari.
    Anònim said...
    Carlitos: Si es que aquest Irlandesos son tant rarets :-P, com es possible que no cel.lebrin el dia de la mona???, amb lo maques que son totes, i que mones...les mones, jejejejejejejeje.

    Quines festes teniu que aqui no tinguem??, sense comptar Sant Patrici, que aquesta ja me la se d'en Sir :-)

    Que passis molt bon dia!!!!!

    PD: Quin detallas eh la familia, et van avançar St. Esteve (per lo del canalons, tipics d'aquestes dates) i les mones, uauuuuu, quin "luju" tu!!!
    Anònim said...
    Lo dels canelons va ser per que la mare, com que ja no em veu tant sovint, doncs els van fer perque sap que em tornen mig boig (els canelons).

    Festivitats irlandeses? Doncs no gaires... el que fan es que si una fest acau entre setmana la passenal dilluns i llavors es un Bank Holiday! Per ser tant catoicsa, com que passen bastant de les festes que tenim al;la a casa nostra (Purissima, 15 d'agost. etc.)

    Celebrem, d'una manera saxona, el Halloween -equivalent a la castanyada- i el 1r d'abril -April's Fools Day - equivalent als nostres Sants Inocenets.

    Aixo si, SEMPRE beuen com a descosits, a la primera oportunitat!
    Anònim said...
    i jo currant...

    bé. Espero i desitjo que t'ho hagis passat molt i molt bé, i que hagis disfrutat enormement de les mini VACANCES que tu has pogut disfrutar,(i que alguns no hem pogut fer), i que disfrutessis amb el fumbol (perquè de futbol no tenia res) i que.... argh... es nota que estic una mica cremat? (es que ara també estic currant...)

    apa
    Anònim said...
    Carlitos: Apa aqui, com et cuida la mare eh!!!!! :-) Lo del tema de la beguda (especialment la cervesa) crec que m'habia quedat bastant clar d'altres Blocs que he llegit de Catalans a Dublin. Per cert, tu no tens Bloc????

    Escarabat: Eps nino que jo també estic pencant eh i a casa he pencat aquests dies que a mi ningu m'ha fet el menjar (mentida podridaaaaaa, que de dijous a dissabte la mare t'ha fet el dinar, el sopar i t'ha rentat la roba, ves, com fa sempre) :-(

    Però be, almenys he gaudit d'uns dies de "descansillu", ho sento molt per tu txato :-(
    Clint said...
    que dius tu! a ca meva no jugava el barça...quines coses de dir!
    Anònim said...
    Clint: Ostia, ara em fareu parar boja.....doncs quin partit vaig veure jo dissabte si el Barça no jugaba???? :-S
    Charlie said...
    Pineda??? Coneixes en Jordi Soler?
    Anònim said...
    Charlie Hi-Hat: Hauria de coneixe'l??? vull dir, es famos??, jo l'unic Soler que conec es en Toni (el del Polònia i per la tele). Homeeeeee. que a Pineda hi viu molta gent...com no em donis més pistes :-P
    Metamorfosi said...
    Desenganyeu-vos: el barça va "jugar" i va perdre. Així, amb totes les lletres. En fi...

    Les meves vacances han estat més light (per dir-ho d'alguna manera): patinar sobre gel (sense caigudes, eh!), visita al Cosmocaixa, una sortideta per caminar i una altra per anar amb la BTT. I per recuperar energies, una mica de mona i ouet de xocolata.

    Per cert, quan s'apropi el dia de fondre la monumental mona de xocolata i cruspir-se-la, avisa i ens ho recordes... que a mi ja se m'està fent la boca aigua!

    Petons de bona nit!
    Anònim said...
    Metamorfosi: Digues que si, amb dos ovaris, que coi!!!! :-( (quina putamertda de partit joder!!!!) ara ja m'he quedat més descansada i es que ja ho diuen, la ràbia continguda es el pitjor de tot :-S

    Ualaaaaaaaa, fa anys que no vaig a patinar sobre gel, jo primer anava a l'skating i despres a la pista de gel del Barça, però et parlo de...buffff, 15 anys enrere????, quins temps aquells :-P

    Ja t'ho dic ara, la última setmana del mes d'agost, en la festa major, de totes maneres prometo avisar-vos i hi esteu tots convidats!!!!

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column