Ahir vaig dormir amb ell



Doncs si Pep, tenies raó, ahir al vespre vaig dormir amb l'Snoopy Pare Noel, que em va regalar el meu tiet i padrí abans de que jo vinguès a aquest mon, va ser el meu primer peluix.

33 Comments:

  1. Anònim said...
    Jajajaja que monu!!!!
    I la teva adreça la vaig treure de quan em vas escriure al meu fotolog... i no t'amoinis no em xivaré!
    Un petonàs!!!
    (En Hatim no hi entrà a teu blog??)

    Mª Antonieta
    David JB said...
    Jo també tinc un peluix d'un gos, però el vaig aconseguir en una màquina d'aquestes d'agafar coses, i és del Madrid... bé, ho era, perquè la samarreta la té ja fosca del temps que fa que el tinc.

    Ara, jo no dormo amb cap peluix, primer, perquè només en tinc dos, i són petitons petitons, i els tinc de decoració. Però mira, aquest teu és maco, al principi l'he vist i he pensat, "anda, el dartagnan y los tres mosqueperros" però ja veig que és un pare noel.
    gatot said...
    Valgamdeusenyor!!!!!!!!!!!!!

    M'has fet el salt amb un gos??????

    ecssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!


    petons i llepades (no sé si donar-te-les avui) gatunes!!!!!
    Anònim said...
    Buf, quina calor m'ha entrat sols veure'l. Amb aquesta xafogor i aquest amb el traje de Pare Noel :P
    Anònim said...
    OH !!!! Miasteri resolt quin peluche mes guapo!1

    Maite
    Alepsi said...
    Jo també dormo amb peluixos.... jajajajaja! Però no amb un pare Noël... és molt monu!!! xDDDD
    Jo Mateixa said...
    Mª Antonieta: Ostres clar, que et vaig deixar missatge al Fotolog, no se on tinc el cap!!!! Si en Hatim llegeix el Bloc, de vegades, quant recorda com es diu i a quina pagina està, ja veus, no se qui està pitjor del cap, jejejejejeje. Petonasos preciositat!!!!!

    David: Ostiaaaaaa, es del Madrid???, bufff, això em supera David ho sento, jajajajajaja, que fuerte de la muerte com diria aquell!!!!, jajajajajajaja.
    Si que sembla el Dartagnan si, però no, jejejejejejeje.

    Gatot: Em deixes moixa si no rebo les teves llepades eh, homeeeeeeee que no n'hi ha per tant, a més, tu saps que dins del meu cor sempre hi tindràs un lloc i ben gran!!!! :-)

    Pd40: Pobret el meu Snoopy Pare Noel, doncs vesteix tot l'any així, es més monu ell!!!!!!! :-)

    Anónimo (MAITE): Doncs siiiiii, misteri aclarit :-)

    Alepsi: Jo tinc molts més peluixos, però molooooolts eh i es un suplici treurel's cada dia de damunt del llit per anar a dormir i es clar, tornar-los a posar damunt del llit al matí per que si no no puc ni obrir l'armari per agafar la roba :-S

    Si que es macu si, es una monada i l'hi tinc molt de carinyu, m'el va regalar el meu tiet i padrí quant jo encara estava dins la panxa de la mare, l'hi tinc un carinyu molt especial :-)
    Anònim said...
    Si que es monuuuuu el teu peluche... ja se sap a falta de Hatim buenas son tortas no?? jajajaja Per cert per fi podrem anar a dormir d'hora els dimarts perque la serie de cuatro nova no va valdre gran cosa no?
    Jo Mateixa said...
    Ostres Farlopa, m'has recordat la pelicula de Como Dios, del Jim Carrey i en Morgan Freeman amb la frase aquesta de buenas son tortas, jajajajajajajaja.

    Si t'he de ser sincera no vaig veure ni House ni Cuenta Atrás, em vaig posar els auriculars i vaig estar escoltant unes cosetes per internet, quant m'en vaig adonar eren quasi les 02:10!!!!!

    Avui estic més zombie que mai :-S
    Pep ... però posa-li Angu, també said...
    Aix, com qeu el meu coixi es gran ... es de los completos ... dormo agafat del meu coixi, jo ... l'època dels peluixos s'ha acabat, per a mi ... clar, amb 33 ... si que es deu haver acabat, sí, jejejeje

    Un petó i bon dia, TuMateixa
    Metamorfosi said...
    Que xuliiii... jajajaja

    Jo també dormo amb un peluix molt bufó. S'hi dorm tan bé arrapadeta!!! (ja li ho pots dir a en Pep, que amb trenta-molts i encara tinc l'edat! XDDD

    Molt bon dia i un munt de petonassos!!!
    Jo Mateixa said...
    Pep: El meu coixi es petit, però dormo amb una ma a sobre i l'altre sota el coixi, però la nit que vaig dormir amb l'Snoopy vaig tenir-lo entre els braços ben apretat tota la nit :-)

    Meta: Bon dia preciosa!!!!!!!!!!, doncs si nena si, jo hi dormo molt a gust, ben agafadeta, ben estrujadet que va quedar pobre Snoopy Pare Noel, jejejejejeje
    neus said...
    ostres... no he dormit mai amb peluixos, ni amb nines, el coixí el foto per terra... jajajaja
    dormo amb el gat al peus del llit, això sí...

    i mira, l'Snoopy mitja paciència, però vestit de pare noel?????????? a no!!!

    un petonot, guapa!
    Anònim said...
    La meva nina es deia Pepa, avui parlavem de ninos a la feina xD ves quines coses eh... Era una nina de drap mal cosida, que li penjava el cap d'un fil xDD
    Jo Mateixa said...
    Elur: Nena, que complicada ets per dormir cony!!!! jajajajajajaja

    ROVIBA: Ah però els nois tambe teniu nines??? (infables ja ho se), podriem comentar el tema de que els nens (homes) tinguin nines (ninos es normal, però nines....) :-P
    Agnès said...
    Molt mono... però em jugo alguna cosa que l'Snoopy de veritat no s'agradaria gaire vestit de Pre Noel! És massa presumit!!!
    Jo Mateixa said...
    Jomateixa: Doncs crec que tens tota la raó del mon, es més, aquest foto la vaig fer jo però com que no es veia gairé be buscava per internet alguna de l'Snoopy vestit de Pare Noel i no en vaig trobar :-(
    Anònim said...
    Algun problema amb la Pepa? Potser era un nino, però em va agradar dir-li Pepa xD Era tant i tant cutre... suposo que de tant lletja que era sabia que ningú me la pendria :D Parlo de fa segles... quan vaig poder moure les cames vaig demanar una pilota xDDDD. Com que era molt llaminer, vaig apoderar-me de la cuineta de la meva germana i em vaig dir a mi mateix que de gran seria cuiner, per poder-me fer els plats que m'agradaven més. juas!! I he acabat sent informàtic, ves quines coses. Vist com van les coses, desitjo ser pobre de vell xDDD
    Jo Mateixa said...
    ROVIBA: Res home res, res a dir de la PEPA, es nomes que no et veig amb una nina :-S

    Segur que te l'estimaves tant per lo lletgeta que era, poder la veies indefensa i la volies cuidar...que monuuuuuuuu, si es que no entenc com es possible que et tillin d'obscè por ahi si ets un sol d'home!!!!...ostres, si lo d'obscè t'ho vaig dir jo :-S

    Guapu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    neus said...
    jajajajaja, no et pensis, és perquè estic acostumada al llit gran i ara dormo al petit... però vaja... últimament em moc més que tot el Barça junt (tampoc és gaire, no? ;P)

    algún dia he fotut al gat per terra i tot, pobrissó... aiss... jajajajjaja

    un petonàs, guapa!!!!
    euria said...
    Brutal!!!! jajajaja doncs si que és mono :DDD Jo tb hi tinc un peluix, és un tigre jajajaja El tens una mica abrigat ehhh;p
    Anònim said...
    TIA, TIA, TIA! Que jo també tinc un Snoopy! Del quan vaig néixer! Vale, el meu no és de Nadal, però m'ha fet gràcia!
    Jo Mateixa said...
    Elur: Lo del Barça brutal, jajajajajajajajajajaja. Pobrisso el gatet, quina mestressa l'hi ha tocat :-S

    Euria: Si que va un pel abrigat, pero no es tracta de que vagi per allà en pilotetes no????, un cop al mes la mare l'hi renta la roba, la renta junt amb les meves calcetes vermelles, ja s'ha sap, roba delicada, jejejejejeje.

    Annataramabana: Neboda, neboda, neboda que fuerte!!!!!!, jajajajajajajaja, que guy tia, els nostres Snoopy's es podrien conèixer i sortir de boleio por ahí :-)
    Clint said...
    Si ja ho diuen que el primer no s'oblida! ...però zoofilia i amb un peluix...que tot deu ser tant tobet!
    Jo Mateixa said...
    Eps Clint que nomes hi he dormit, no he fet res de dolent!!!!!!! :-)

    Et confeso que si, es mooooolt tobet tot ell ;-P
    Ulisses said...
    que xulu!
    jo també guardo el meu primer peluix ;)
    Jo Mateixa said...
    Guaita tu Ulisses, pensava que podriem fer un post en plan LOS PELUCHES DE NUESTRA VIDA o CUENTÁME QUE PASO CON EL PRIMER PELUCHE DE TU INFANCIA, podria estar be, no??, jejejejeje.

    A mi m'encanten i si mai em voleu fer feliç regaleu-me un peluix que us n'estarè eternament agraida!!!!! :-)
    Joana said...
    Jo dormir , dormir...no dormo amb un peluix...però damunt del llit n'hi tinc dos:una vaca toba toba i un osset tou tou...;)
    Queda aquí oi? vull dir que no se sabrà...
    una abraçada!!!tova tova
    Lluna said...
    Ostres! Molt maco, el peluix (tot i que jo em sembla que no sabria dormir amb un peluix!) Però... aquest peluix ja té uns quants anys! Està molt ben conservat! Jo també els conservo bé, però ja et dic ara que hi ha molta gent que no els conservaria tant de temps i en tan bon estat!
    Anònim said...
    Bé noia si a tú t'agrada...endavant!!
    A mi hem passa com a l'Elur una mica...hem moc molt, el coixí no el llenço, però la parella a vegades hem fa "nosa", pobre i sort que el nostre llit és gran!!!

    Només hem faltaria un peluix!!! el cert és que mai he dormit ni amb ninos ni amb peluixos...

    Bona nit!!!!
    Un petó...
    Jo Mateixa said...
    Joana: No t'amonis dona, tampoc ens llegeix ningu per aquí, el teu secret queda ben guardat a casa meva ;-P

    LLuna: Doncs si nena, el peluix te més de 32 anys i està lamar de xulo ell, damunt el llit en un tinc un munt més i a sobre els armaris i per les prestatgeries, es que m'encanten!!!!!!

    Mama del Pol: Donaaaaaaaaaaa, el pobre Papa del Pol ja m'el veig pel terre sumicnat...VULL PUJAR AL LLIT, VULL PUJAR AL LLIT, jejejejejejeje. No es que hi dormi cada nit, però ves, l'altre dia em venia de gust abraçar-lo ben fort i m'hi adormir amb ell :-)

    Nanit princeses!!!!!
    Anònim said...
    Que monu el peluix!!!!!!!
    Jo de petiteta tenia un osito i sempre dormia amb ell i al final el pobre el van haver de llençar perque li faltava un ull i ja s'estripava per enèsima vegada....
    Jo Mateixa said...
    CafeAmbLlet: Jejejejejeje, es que per els "peluixos" també passen els anys eh, sembla mentida oi, pero es cert, ells també es fan grans i s'acaben trencant, morint :-(

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column