Aniversaris Blocaires (Març)

Continuem amb els Aniversaris Blocaires, ja us dic ara que amb aquest finalitzem els aniversaris que van de Gener a Abril, per tant, qui es vulgui inscriure haurà de ser gent que faci els anys (ell/a o el seu bloc) a partir del mes de Maig. Que ningú s’ho prengui malament, nomes es que heu tingut temps per inscriure-us i si no ho heu fet...tindreu els vostres motius (rajats, que sou uns rajats), anem per feina.

La persona que va fer anys al mes de Març es un noi, fa res que el conec i un bon dia va aparèixer per el Bloc d’un altre amic i em va deixar un missatge una mica “obsceno”, però així es ell. Nomes te 4 post escrits, però son ben...profunds.....

Es un “bebito” entremaliat i dolcet, de vegades fa por parlar amb ell per que sembla que sigui un obsés del sexe, però ja ho te l’edat, jejejejejejejeje.

Sabem que l’hi agraden les mares madures, si més no, te molt clar que a algunes els hi faria un monument, també sabem d’ell que fa descansos a la feina per tirar gomes als companys o per fer una pixaradeta.

També hem pogut saber que al seu poble hi ha un monument per visitar.....el cul d’una senyora que es veu que es exageradament....standard multiplicat per 4, i també sabem que opina de la gent que s’apalanca a casa.

El 31 de març de 1982 va néixer en ROVIBA, un “nen” esbojarrat com ell sol, però a l’hora tendre i sensible (encara que ell,això, encara no ho ha descobert), xavalin’s...si et plau....mai, mai, mai canvis, m’encanta com ets!!!!!!!......MOLTISSIMES FELICITATS GUAPISSIM!!!!!!!

27 Comments:

  1. Candela said...
    Hola guapa! petonets molt forts!!!

    I felicitats Rovi.
    Alepsi said...
    Vaja, en Roviba! Jajajaja! Un vell conegut... xDDD

    Ala, felicitats guapo!
    neus said...
    Felicitats Roviba!



    (Jo Mateixa, aquest post segueis la plantilla, però continuo tenint el vídeo a dalt a la dreta XDXDXD coi de vídeo!!! i tota la resta de bloc també comtinua "descuajeringat"!!!)


    Petons!
    Anònim said...
    M'ho imagino Elur, m'ho imagino, no esborro el post del video per que en Pep pugui veure demà el per que passa això (be ja se que es per la plantilla, però a veure si ell te una estoneta i l'hi pot fer una ullada).

    A més tinc una amiga que l'hi encanta la Nena de Shrek i l'hi vaig prometre que buscaria aquest video, un cop els dos s'ho hagin mirat l'esborrare, a veure si la cosa torna al seu puestu :-)

    Petons!!!!
    Metamorfosi said...
    Doncs moltes felicitats, Roviba!
    Petonets i estiradetes d'orella!!!
    Anònim said...
    Doncs mira quina casualitat!!!
    Avui m'estreno com a "bloquero"?? "bloguero"?? "blocador"?? Bé com el que sigui!!!
    Per això us vull felicitar als que feu anys, de qualsevol tipus, i,... que d'aqui un any us recordeu de mi. jejejejeje
    Au felicitats i a passar-ho bé.
    Bona iniciativa, aquesta de tenir-nos a tots controlats per dates. Es curios si més no. Doncs au, felicitats a tu també "jo mateixa" per l'iniciatva.
    Anònim said...
    Gràcies Arrauxat i Benvingut!!!

    Per cert, la plantilla que tens al teu Bloc va ser la meva primera plantilla quant vaig començar a Blocat!!!!

    M'ha fet moltissima il.lusió tornar-la a veure :-)
    Anònim said...
    Estic emocionat, en serio. Moltes Gràcies a tots. Ha sigut una grata sorpresa que no m'esperava gens, Gràcies Matti !!!
    Anònim said...
    Au vinga, com que no t'ho esperaves??? ROVIBA tio, si us vaig demanar les dates de naixement era per algu, no??, jajajajajajajaa.

    Pos apa, que MOLTES FELICITATS CARINYU!!!!! :-)
    Anònim said...
    Ja, però creia que ningú felicitaria a un obscès sexual com jo jajajaja La part sensible me la conec, passa que me l'amago només per qui m'interessa. A la resta de gent els ensenyo la meva pitjor cara. Qui descobreixi com soc per dins, premio !! Com tu Matti em sembla ;)
    Anònim said...
    alepsi, i tant vell eh jejeje, gracies preciosa :D i a tota la resta també eeeeeh muas muas (menys als tios) xD
    Anònim said...
    Si ja sabia jo que ets un trosset de pa, pero tranquil, total no ens llegeix ningu aixi que ningu sabrà que ets un tio sensible...obsce, pero sensible :-P

    Petons guapu!!!!!!
    Anònim said...
    Tu intenta de ficar ROVIBA al Google xDDDD ja veuras si no em veu ningú
    Jo Mateixa said...
    ROVIBA: Si et busco al Google el primer que em surt es ROVIBA TUNNIN....ets tu??, jajajajajaja
    Anònim said...
    Se, és una web-activitat que em van obligar a fer al Cicle Formatiu. No savia quin tema fer i mira. També existeixen els calçats Roviba, tenen logo i tot... me'n apoderaré jejeje Si busques millor pots arribar a trobar fotos de quan tenia 15 anys, en la meva ècopa vIRCianida. I comentaris sombre invisibilitat i forums d'informatica i buf ! Pot saver on visc i tot xDDDD
    Jo Mateixa said...
    Uala tiu si???, doncs ara ho busco i et vinc a fer una visita a casa teva, jejejejejejejejeje, qui sustu et fotria si ho fes, jajajajajajajaja.
    Anònim said...
    Et preguntaria... qui coi ets tu i que fas per aqui? o simplement t'engegaria els gossos de caça pensant que ets Testicle de Jeovà. Si em saludes en Català tens oportunitat a presentar-te xDDD
    Jo Mateixa said...
    Tiuuu, però si tens fotos meves penjades per aqui....ara em diras que no em reconeixeries??, vols ser el Meu Formatget de Bola???, juasjuasjuasjuasjuasjuasjuas
    Anònim said...
    En tot cas el teu Rocafort, només aquest formatge pot acompanyar a un bistec bo com tu :D i tenia que ser de bola ? juas !!
    Jo Mateixa said...
    Lo del Formatget de Bola t'ho vaig dir per un post que vaig fer al respecte fa temps...a mi es que el Roquefort no m'agrada, pero vaja, qualsevol formatge es bo, mentre despres s'hi pugui sucar pa o el que faci falta :-P
    Anònim said...
    De suc n'hi ha xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Jo Mateixa said...
    Cotxinuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu XXXDDD
    Anònim said...
    Que? no ho entenc. :D soc tant i tant innocent i pur...
    Anònim said...
    Per cert... m'ha felicitat molta penya i no conec ni al 50%. La Cristina, el/la Candela, el/la elur... continueu-me parlant també quan no sigui el meu aniversari xDDDDD
    Jo Mateixa said...
    ROVIBA: Innocent i pur tu??? va homeeeeeeeeeeeee :-P

    ROVIBA DE NOU: Tiu doncs tens molta sort, les noies que m'anomenes (les tres son tres dones de cap a peus) son de lo mejorcito que hi ha a la Blogesfera, si tinguessis més temps per navegar per els seus Blocs t'encantarien :-)
    Anònim said...
    Només faltaria que no ho fossin de cap a peus :D t'imagines que hi ha un parentesis al mig ? xDDDD o pitjor encara, unes cometes xDDDDD bueno, doncs que visitin el meu bloc, que és més rapid que la majoria empaitin a un, que un a la majoria jajajaja
    Jo Mateixa said...
    ROVIBA: Nen, ets un cas com un cabàs, però m'encantes!!!!!!!!! :-)

Post a Comment



Diari de Jo Mateixa - Designer: Douglas Bowman | Dimodifikasi oleh Abdul Munir Original Posting Rounders 3 Column